Şimdi Ara

psp 3004 yardim kirmak hakinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle herkese selam arkadaslar benim psp 3004 vers 4.21 yaziyor simdi ben bu psp ye oyun eklemek istiyorum iso olarak ama ekleyemiyorum bagzi sitelerde kirmak falan duydum bu nasil oluyor be arastirdim ama benim versiyonuma gore bisey bulamadim hem nasil iso oyun ekleyebilirim bi yardimci olurmsusunuz arakadaslar cok sevinirim simdiden tesekurler

• arkadaşım öncelikle senin 4.21 versiyon atılabilir ama sen yapamayabilirsin cihazı göçerde bilirsin onun için kendin yapmaya hiç niyetlenme profesyonel bu işi yapanlara götür . eğerki ankara da yaşıyorsan KULE TEKNOLOJİ var orası 15.00 tl karşılığı yapmışlardı... tel vereyim bilgi al.0312 417 39 58
  • yok ya arkadasim ben kendim yapmak istiyorum onun icin onerecegin bir program yada baska bisey varmi ben anliyorum bunlari yapmaktan ama benim versiyonumun kirilabilirmi bilmiyorum
  • 5.03 Versiyona yükseltebilirsin PSPni.Son versiyon CFW budur.
    Google'a "PSP Upgrade CFW 5.03" yazarsan birçok forum sitesi çıkar.Türçe seçeneğiyle aratıp üstlerdeki forum sitelerine bakarsan detaylı rehber de bulursun.Basit zaten 1 kez başladınmı gerisi gelir
  • yaf kırmaktan kasıt versiyon yükseltmek veya düşürmekmidir ben dün aldım 3004 hiçbir bilgim yok zaten kabloda yok ha bide versiyon yükseltince garanti dışında kalıyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.