Şimdi Ara

psp alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze iyi günler muhtemelen konu defalarca kez açılmıştır fakat ben bir daha açıyorum psp almaya karar verdim ve nasıl bir yol almam gerektiğini bilmiyorum ilk olarak hepsiburda ,teknosa gibi yerlerden sıfır olarak alırsam cihazı cfw uyguluyabilirmiyim, 2.el alırsam eğer ne kadar zararlı çıkarım veya khalkedon vb. yerlerden alırsam daha mı avantajlı olurum şu anlık cihazlardaki en son versiyon nedir kırılma durumu nedir kırdırmazsak cihazı çok mu para tutar oyunlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Hepsiburada, teknosa gibi yerlerden psp alirsan versiyonu 6.31 cikar, yani kopya oyun oynayamazsin. Sen en iyisi Khalkedon gibi yerlerden al yada ikinci el kirilmis bir cihaz al..
  • Khalkedondan alırsan iyi olur.Bu aralar genel olarak fiyatlar yüksek ama orası iyidir.
    Hertürlü konudada yardımcı olurlar.
  • Merhaba arkadaşlar,

Dubai'den geçen hafta satın alınmış, sıfır, hiç kullanılmamış, kutusu içerisinde herşeyi tamam PSP 3004 Piano Black satıyorum..Pilini bile takmadım poşetinin içerisinde duruyor...İlk kullanan siz olacaksınız..İstanbul içi ürünü görmek isteyene seve seve gösterebilirim içiniz rahat eder...Fiyat: 350 TL....İlgilenenler için adım Burçin numaram: 0555 524 17 47.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Begins
    Merhaba arkadaşlar,

Dubai'den geçen hafta satın alınmış, sıfır, hiç kullanılmamış, kutusu içerisinde herşeyi tamam PSP 3004 Piano Black satıyorum..Pilini bile takmadım poşetinin içerisinde duruyor...İlk kullanan siz olacaksınız..İstanbul içi ürünü görmek isteyene seve seve gösterebilirim içiniz rahat eder...Fiyat: 350 TL....İlgilenenler için adım Burçin numaram: 0555 524 17 47.....

mesajını başka yere yaz 2.el cihaz bölümüne... Hem kırılabiliyormu? Versionu kç?
  • arkadaşlar ben sony psp sıfır alıcam nerden almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko---
    arkadaşlar ben sony psp sıfır alıcam nerden almalıyım

Khalkedon...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 almayı düşünüyorum?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.kule-teknoloji.com da psp 3004 fiatını 345.00 tl olarak belirtmişler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.