Şimdi Ara

PSP Alacağım Ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda psp almayı düşünüyorum ama pspler hakkında fazla bir bilgim yok,Öncelikle yeni çıkan slim kasalardan almayı düşünüyorum ama sanırım onunda modelleri var bu modellerin farkı tam olarak ne dir?Ankaradayım ve 400 ytl civarı bir bütçem var ama kredi kartıyla taksit yaptırıp almayı düşünüyorum en uygun fiyatlı nerede bulabilirim bi de mümkünse içinde hafıza kartıda olanlardan olursa
    şimdiden teşekkürler...

• http://forum.donanimhaber.com/m_18861658/tm.htm
    Bütün sorularınızın cevabı üst konuda mevcut.
    Ayrıca diğer sorularınızıda oradan sorabilirsiniz. Fiyat konusunda İstanbul'da olsaydınız bilgi verebilirdim ama Ankara'yı bilemiycem.
  • sorularımın bi kısmına cevap buldum gibi ama Ankara alabilirim hafıza kartı ile birlikte ?
  • Ankada'da Irmak Toysland diye bir yer var galiba. Oraya bakabilirsin. Nakit 350 diyor.
  • bir soru daha diğer konuyu okudumda şimdi benim alacağım psp 2000-3000 olacak bunlar tam olarak kırılamadı galiba yani illa orjinal oyun mu almam gerekecek?[
    kırılmış 2000 piyasada yok mu sıfır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RASPUTİN06

bir soru daha diğer konuyu okudumda şimdi benim alacağım psp 2000-3000 olacak bunlar tam olarak kırılamadı galiba yani illa orjinal oyun mu almam gerekecek?[
    kırılmış 2000 piyasada yok mu sıfır?

Kırılmayan 2000 ve 3000 kalmadı artık. Sadece versiyonu 5.50 ve 5.51 olanlar henüz kırılamıyor. Ama Türkiye'de daha stoklarda 5.03 ler olduğundan 2000, 3000 hepsi kırılıyor. Kırılmış 2000 de piyasada rahatlıkla bulabilirsin.
  • tamam hocam çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankara da kule teknoloji var ordanda kesin fiat al ....tel numaraları 0312 417 39 58
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.