Şimdi Ara

Psp alacağım.Tasco elektronik / Khalkedon mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı aldım media markt'tan. 2 tane psp 3004, 1 tanede go vardı. stokta başka olmadığını söyledi eleman ama ne derece doğru bilemem. aksesuarlar ise el yakıyordu. silikon kılıfa bile 20 tl yazmışlar. hiç bir aksesuar almadım, onları da internetten alırız artık.
  • bestbuyda bu hafta psp slim 3004 369 tl ar god of war ghost of sparta oyunu hediyeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

bestbuyda bu hafta psp slim 3004 369 tl ar god of war ghost of sparta oyunu hediyeli

bi psp için ankara/izmir'e mi gidelim
    orada yaşayanlar için güzel fırsat...
  • Çok iyi fiyat.
    Ayrıca PSP3000 almak isteyen arkadaşlar acele etmeyin bence çünkü fiyatlar önümdeki aylarda mutlaka düşecektir.
    Sabredin ve bekleyin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Çok iyi fiyat.
    Ayrıca PSP3000 almak isteyen arkadaşlar acele etmeyin bence çünkü fiyatlar önümdeki aylarda mutlaka düşecektir.

Mart - Nisan / Haziran- mayıs aralığında ben de psp alcamda o zamana düşer heralde değilmi şuanda 350 die biliyorum ama ya ben yanlış duydum yada gerçekten öyle (khalkedonda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Çok iyi fiyat.

Mart - Nisan / Haziran- mayıs aralığında ben de psp alcamda o zamana düşer heralde değilmi şuanda 350 die biliyorum ama ya ben yanlış duydum yada gerçekten öyle (khalkedonda)

Doğrudur. Fiyatlar ilerleyen zamanlarda düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Çok iyi fiyat.

Doğrudur. Fiyatlar ilerleyen zamanlarda düşecektir.

tabi o zamana sony 6.40-6.50 gibi yeniliksiz firmwarelar çıkartmazsa...

• Arkadaşlar bugün Tasco elektronik e sordum psp 3000 için 420 lira 2000 için 500 lira dediler Khalkedon da ne kadar olduğunu bilen var mi ayrıca fiyatlar çok pahalı değil mi
  • Acayip pahalıymış.2-3 gün önce khalkedonda 350 liraydı.Ara bir sor khalkedonanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph116

Arkadaşlar bugün Tasco elektronik e sordum psp 3000 için 420 lira 2000 için 500 lira dediler Khalkedon da ne kadar olduğunu bilen var mi ayrıca fiyatlar çok pahalı değil mi

Çok pahalıymış! Bir de Khalkedon'dan fiyat almakta fayda var. Ayrıca Kadıköy'deki dükkanlara da bakmanı tavsiye ederim.
    O paraya konsol alınır nerdeyse biraz daha koydan PS3 alırsın veya Xbox Arcade alırsın...
  • Arkadaşlar az önce Khalkedon u aradım sony 3000 garantili ürünler 415 lira spot ürünler kalmamış dedi ayrıca 2000 de yokmuş ne tavsiye ediyorsunuz iki hafta içinde almayı düşünüyorum ayrıca bu sony garantili ürün de biz istediğimiz her oyunu hafıza kartına atıp oynayabilir miyiz ne önerisiniz
  • Hocam gg'ye de bak. Güvenilir satıcı filan bulursan belki ordan daha ucuza alabilirsin. Sonuçta nere sana daha uygunsa ordan alman daha iyi.
  • Acele etme kısa süre sonra fiyatlar düşücek.O zaman alırsın.
  • Şu şubat tatili içinde mutlaka almam lazım o yüzden acele ediyorum ben şimdi Khalkedon dan 415 e alsam çok mu zarar ederim ayrıca bu psp bütün oyunları çalıştırıyor mu
  • quote:

Şu şubat tatili içinde mutlaka almam lazım o yüzden acele ediyorum ben şimdi Khalkedon dan 415 e alsam çok mu zarar ederim ayrıca bu psp bütün oyunları çalıştırıyor mu

Evet pahalı olmuş olur. Hafıza kartı, kılıfı, cartı curtu, oyunu ile 500ü geçer...
  • quote:

Şu şubat tatili içinde mutlaka almam lazım o yüzden acele ediyorum ben şimdi Khalkedon dan 415 e alsam çok mu zarar ederim ayrıca bu psp bütün oyunları çalıştırıyor mu

Hocam el konsolunu her zaman oynayabilirsin. Gir yatağın içine oyna Bence acele edipte zarara uğrama.
  • Arkadaşlar karar verdim büyük ihtimal 10 gün içinde psp alıyorum fakat aklımda bir soru var ben Khalkedon u arardigim da sony garantili ürünler var dedi şimdi bu 3000 psp de hen mevzusumu ne var ben bu şekilde istediğim her oyunu programı oynayabilecek miyim
  • evet iso loader var hen üzerinden khalkedon senin için haleder oradan alacaksan eğer. istediğin oyunu oynarsın.
  • arkadaşlar haftaya alıyorum inş. son fiyatları bilen var mı?
  • Arkadaşlar bana kesin fiyat söyleyecek olan yok mu benim bu saatten sonra bir mağazaya karar vermem lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.