Şimdi Ara

Psp alacağım.Tasco elektronik / Khalkedon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzuuuun uğraşlar sonunda parayı buldum.En yakın zamanda inşallah psp alacağım.Nereden alacağıma kararsızım.Khalkedon 50 lira daha pahalı ama tasco elektronik te güvenilir mi onu bilmiyorum.Tavsiye edebileceğiniz başkan yerlerde var mı?
    --Ayrıca PSP3000 de makina yı kapatınca tekrar versiyon yüklemek mi gerekiyor? / Sırf bu yüzden PSP2000 diyorum.
    Yardımlarınız için saolun

• Tasco'yu bilmem.Ama khalkedon güvenilirdir.Forumdan dahil yüzlerce insan ordan alışveriş yaptı.Sorun olmuyor,yardımcı oluyorlar problem olduğunda.

Makinayı kapattığında,bataryayı çıkardığında versiyon gider.Ama bu zaten nadir olan birşey.Herkes PSP'sini uyku modunda tutar.

Bu yüzden 2000 dersen yanlış olur.Çünkü 3000'de diğer serilerden ÇOK daha iyi bir ekran kalitesi var.

Kapatınca gidiyo diye 2000 tercih etme.Alışınca 1 dakika bile sürmeyen işlemden kaçma
  • khalkadeon . ( Nokta )
  • Biraz daha beklemeni tavsiye ederim. khalkedon 3000 kırılmıyor diye pahalıya satıyordu. Fiyatı düşürdüyse eğer burdan alabilirsin ve ya gg üzerinden de alabilirsin.
  • PSP3000 al derim. HEN ve ISO Loader yayınlandı çünkü. Fiyatlar düşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Biraz daha beklemeni tavsiye ederim. khalkedon 3000 kırılmıyor diye pahalıya satıyordu. Fiyatı düşürdüyse eğer burdan alabilirsin ve ya gg üzerinden de alabilirsin.

Arkadaş haklı.

Versiyonu yüksek 3000 ler kırılmıyor diye fiyatlar artmıştı baya.
    şimdi yavaş yavaş kırılıyor,hen çıktı.Yılbaşından sonra alırsan daha uygun fiyata alırsın.Biraz sabret.
  • Zaten şu bir ay içinde almayı düşünüyorum.Biz mesela 3000 de psp yi kapattık versiyon gitti.Tekrar khalkedon a fln gidip versiyon mu yaptırmak gerekiyor?
    Ayrıca 3000 internetten indirdiğimiz her oyun film programı çalıştırıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph116

Zaten şu bir ay içinde almayı düşünüyorum.Biz mesela 3000 de psp yi kapattık versiyon gitti.Tekrar khalkedon a fln gidip versiyon mu yaptırmak gerekiyor?

Hayır gerekmiyor.Kendiniz yapabilirsiniz.Dediğim gibi alıştığınızda 1 dakika bile sürmüyor bu işlem.Zaten sık yapmıyorsunuz.ayda 1 kere falan denk gelirse.
    Eğer kırılabilen bir psp varsa herşeyi çalıştırır.
  • Hmm...O zaman 3000 almak daha mantıklı ama khalkedon la tasco arasında 150 tl fark var.tasco daha mantıklı gibi görünüyor.
  • O kadar fark olduğunu sanmıyorum.Nerede yazıyor ?
  • mcpsp de tasco elektronik in fiyatı yazıyor 400 tl khalkedon ise 550 liraya satıyor.
  • En iyisi arayıp sorun.Bu kadar olacağını sanmam.
    Zaten yılbaşından sonra fiyatlar düşecek.Ona göre alırsınız
  • Bence Tasco'da güvenilir bir yer gibi duruyor.
    Ayrıca tüm fiyatlar Tasco'da her bakımdan Khalkedon'dan daha ucuz...
    Ayrıca, Google'da mcpsp diye aratırsanız, internet site/forumlarını bulabilirsiniz. Her şeyin linkini veriyorlar, kendiniz yapabilirsiniz.
    Yada istemiyorsanız Tasco'da yaptırtabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph116

Zaten şu bir ay içinde almayı düşünüyorum.Biz mesela 3000 de psp yi kapattık versiyon gitti.Tekrar khalkedon a fln gidip versiyon mu yaptırmak gerekiyor?

biray içinde fiyatlar cidi şekilde düşecektir yavaş yavaş psp versiyonları kırılmaya başladı.
    versiyon gitme işlemi kısacı şu psp yi kapadığında versiyon gider ama tekrardan herhangi biyere gitmene gerek yok enfazla 1 dk süren bir işlemle versiyon işini halledebilirsin psp ni alırken bu işlemi sana gösteriyolar(bir sorun olursa burdan yardımcı oluruz)
    Khalkedon veya Tasco'dan aldığın psp ler kırılmış oluyor onlara istediğin uygulamayı yükleyebilirsin (film,mp3,pdf vs...)

Khalkedon veya Tasco hangisinden alim dersen benimde pek bilgim yok ama khalkedon daha cazip, nette arattırırsan hakkında daha fazla yorum bulabilirsin daha fazla müşteri kitlesi var ama dediğin gibi 150 tl fark yoktur gibime geliyor, ara görüş eğer öyle bir fark varsa tasco dan al

• khalkedona güvenebilirsin ben psp mi ordan aldım ve hiç bir sorun yok.Satıkları ürünün arkasında tamamiyle duruyorlar
  • bir ay içinde muhtemelen ne kadar bir düşüş olur bende bu bir ay icinde almayı duşünùyorum
  • Bence'de biraz bekleyin derim. Bu kadar beklemişsiniz. Bu fiyatların biraz inemesi lazım. Çok pahalı. Bu arada elektronik marketlere de bakınız.
    Ben üç hafta kadar önce Ümraniye MM'den 299TL'ye aldım. Geçen hafta gittiğim zaman hala vardı 5-6 tane. Bence mutlaka bir göz atın. Versiyon 6.20'dir.
    Eğer ki değilse de (ki bu düşük bir ihtimal) zaten 14 gün içinde geri iade edebilirsiniz.

Khalkedon'a gelince, evet güvenilir bir yerdir, benim hiç alışverişim olmadı, ama forumda birçok arkadaş var alışveriş yapan buradan. Dürüst satıcılardır diyorlar.
    Ama gördüğüm kadarıyla Tasco'da çok iyi ve Khalkedon'a göre fiyatlar çok daha düşük ve içerik çok daha zengin. Mesela Khalkedon'da 400 oyunluk emulator oyunlar
    20TL iken, Tasco'da 2000 küsür oyunluk emulator oyunlar 25TL...

Bir de s.k.a.t.y. var tabii, unutmamak lazım.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 27 Aralık 2010; 21:28:07 >

• Ben geçen sene khalkedon dan hepsini 370 almıştım.Düşeceğine daha çok artıyor
  • dün darty'den 3004 pb aldım. 350TL. v6.20 ile geldi.

biraz önce de TN-A HEN, ISO LOADER ve ilk iso oyunum metal slug'ı yükledim.
  • Herkese selamlar.

Yapmış olduğunuz güzel yorumlar için öncelikle teşekkür ediyorum herkese.

Uzun zamandır PSP yoktu bunun sebebi kırılamıyor olmasıydı. Artık bütün 6.20'ler ve aşağısındaki versionların hepsi kırılabiliyor. Şu anda stoklarımızda maalesef PSP yok. Çok az bir kısım temin etmiştik onlarda bitti. 350 tl.'den verdik en son. Şu sıralar yılbaşı kampanyaları inanılmaz derecede cazip fırsatlar sunmakta. Bu yüzden fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Umuyorum ki kısa bir zaman içinde kırılabilen PSP'ler gelecek ve fiyatlar yine eskisi gibi uygun olacak. Şimdilik en azından böyle bir açıklama yapabilirim. Tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 30 Aralık 2010; 19:32:53 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.