Şimdi Ara

Psp alacağım.Tasco elektronik / Khalkedon mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: witchdoctor

dün darty'den 3004 pb aldım. 350TL. v6.20 ile geldi.

biraz önce de TN-A HEN, ISO LOADER ve ilk iso oyunum metal slug'ı yükledim.

Hayırlı olsun.

3004 serisi için Mediamarkt'lardaki fiyatlara da bakın derim. Ben yılbaşından çok önce 299TL'ye aldım.
    Hazır yılbaşı olduğu içinde yine böyle uygun fiyatlardan alabileceğinizi düşünüyorum. Kolay gelsin
    .
  • Kesinlikle khalkedondan almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverdays94

Kesinlikle khalkedondan almalısın

Ne alakası var hocam? Neresi uygunsa oradan alınmalı. GG'den fiyatlara bakabiirsin.
  • saolun en kısa zamanda arastırma yapıp almayı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph116

saolun en kısa zamanda arastırma yapıp almayı dusunuyorum

Tasco'nun fiyalarını da mutlaka öğren derim. mcpsp diye aratırsan internetten forumlarını bulabilirsin. kolay gelsin.
  • ilk psp yi sıfır khalkedondan almıştım hiçbir sorun çıkmadı
    ikinci psp yi forumdan bi abiden almıştım yine bir sorunla karşılaşmadım
    üçüncü psp yi de gg den aldım yine bir sorun çıkmadı
    araştırıp fiyatı uygun güvenilir kişilerden alabilirsin illa bi yere odaklanmamak lazım
  • Ben de psp almayı düşünüyorum. Arkadaşlardan biri eski versyonu 250 liraya Mediamarkt mı elektroworld mü ne birinin dergisinde görmüş. Yeni versyonlarıyla aradaki fark ekran mı yoksa çok büyük farklar mevcut mu? ilk defa satın alıcam. khalkedon'da psp2000 fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheyloq

Ben de psp almayı düşünüyorum. Arkadaşlardan biri eski versyonu 250 liraya Mediamarkt mı elektroworld mü ne birinin dergisinde görmüş. Yeni versyonlarıyla aradaki fark ekran mı yoksa çok büyük farklar mevcut mu? ilk defa satın alıcam. khalkedon'da psp2000 fiyatı nedir?

Hocam eskiden 430tl. Şimdi ne kadar bilmiyorum ama mağazalardan da versiyonu 6.20 olanlardan alabilirsiniz. Ben gg'ye de bakmanızı öneririm. Güvenilir satıcılardan ikinci el alabilirsiniz. 3000 modelinin 2000 modeline göre ekranı daha iyi olduğunu biliyorum. Kolay gelsin.
  • Şuan khalkedonda bütün kırılabilen modeller 350 lira. Stok durumu az haberin olsun ama çoğalınca 300 lira olur tahminimce. Şimdi gidip khalkedondan alırsan 8 gb hafıza kartıyla 390 liraya bitirirsin işi. Ve bence alacaksan khalkedondan al mutlaka
  • Birçok yerden fiyat alıp, fiyatları araştırarak alması en iyisidir. PSP3000 modelini tavsiye ederim. İmkanınız varsa 3000 alın arkadaşlar bence...
  • 6 senedir tascodan aliuorum herseyimi ilk hallerini bilirim, alt kaltlarda ps2 oyunu aldigim zamanlar guzeldi, harun abi var her turlu yardimci olur size
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

6 senedir tascodan aliuorum herseyimi ilk hallerini bilirim, alt kaltlarda ps2 oyunu aldigim zamanlar guzeldi, harun abi var her turlu yardimci olur size

Tasco'nun tam adresini/yerini buradan paylaşır mısın acaba?
  • Fezayi biliyorsan oraya gelmeden sagda kaliyor gorursun, turk telekom sokaginda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Fezayi biliyorsan oraya gelmeden sagda kaliyor gorursun, turk telekom sokaginda

tamamdır teşekkürler!
  • khalkedon'dan 450 tl, sadece makina için fiyat çektiler. akşam pazarı herhalde
    kahraman elektronik nasıl, forumda adı geçmiyo ama şu an en uygun satan orası gibi. yazıcıoğlunda imiş.

burada khalkedon ve tasco'nun neden bu kadar pohpohlandığını anlamadım. en yüksek fiyatı ikisi verdi. en uygunda yazıcıoğlundaki yerlerden fiyat aldım. kırılmış, 30 oyun, kılıf, 8 gb kart v.s. işte 420 tl. 400e alınır yerinde sanırım.

ikinci el hepten komedi. 475 tl isteyenler var. makina+karta.

ben ise media market'dan almaya karar verdim. 349 tl, 6 taksit. ben öyle hevesle bi-iki oyun oynarım-oynamam bile, çocuk için alıyorum. çizgi film izlesin diye. kırdırmak kolay nasılsa artık. oyunoynamak istersem hallederiz. bu akşam alacam inş.

unutmadan go çok hafifi ve görünüşü süper ama ekranı büyük olduğu için 3004 almaya karar verdim.

cihaz ile ilgilenenlere duyurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 5 Ocak 2011; 17:07:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

khalkedon'dan 450 tl, sadece makina için fiyat çektiler. akşam pazarı herhalde
    kahraman elektronik nasıl, forumda adı geçmiyo ama şu an en uygun satan orası gibi. yazıcıoğlunda imiş.

burada khalkedon ve tasco'nun neden bu kadar pohpohlandığını anlamadım. en yüksek fiyatı ikisi verdi. en uygunda yazıcıoğlundaki yerlerden fiyat aldım. kırılmış, 30 oyun, kılıf, 8 gb kart v.s. işte 420 tl. 400e alınır yerinde sanırım.

ben ise media market'dan almaya karar verdim. 349 tl, 6 taksit. ben öyle hevesle bi-iki oyun oynarım-oynamam bile, çocuk için alıyorum. çizgi film izlesin diye. kırdırmak kolay nasılsa artık. oyunoynamak istersem hallederiz. bu akşam alacam inş.

unutmadan go çok hafifi ve görünüşü süper ama ekranı büyük olduğu için 3004 almaya karar verdim.

Hala 400 lira mı ?
    Bütün PSPler kırıldı fiyatalr neden yüksek hala ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Orijinalden alıntı: wind06

khalkedon'dan 450 tl, sadece makina için fiyat çektiler. akşam pazarı herhalde

Hala 400 lira mı ?
    Bütün PSPler kırıldı fiyatalr neden yüksek hala ?

işte ben de bunu söylemek istiyorum. Khalkedon, Tasco iyi hoş da, birçok yerden fiyat almadan, fiyatları karşılaştırmadan almayınız.
    Hala bu kadar yüksek fiyat olmasının sebebi büyük ihtimalle kalıcı CFW'nin çıkmış olmaması ve çoğu kişinin haberi olmaması vs.
    Ya da insanlar bize güveniyorlar nasıl olsa, istediğimiz fiyattan satarız olabilir ki bence sebep bu biraz...
    Bu yüzden Yazıcıoğlu/Tahtakale/Sirkeci vs. birçok yerden fiyat alın derim. Hatta Elektronik Marketleri takip ediniz. Aralık ayında 299-349TL
    arasından satıldı PSP 3000'ler...
    Ya da acele etmeyin biraz daha bekleyin. Fiyatları eninde sonunda indirmek zorunda kalacaklar. O zaman alırsınız. PSP'ye şu
    haliyle 500TL istiyorlarsa, boşverin gidin PS3 alın tüplü tv'de güzelce/rahatça oynarsınız merak etmeyin... Kolay gelsin.

• Herkese selamlar,

Forum konularını mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.

Normalde satış içerikli konulara cevap yazmaktan hoşlanmıyorum (şık görünmüyor) ancak bizimle ilgili yazıları görünce kayıtsız kalamıyorum. Lütfen beni bağışlayın.

Maalesef PSP'lerin azalmış olmasından dolayı fiyatlar oynayıp duruyor. Ben de bizden almanızı tavsiye etmiyorum kesinlikle fiyatlar bu kadar yüksek iken. Son zamanlarda mağazalar inanılmaz kampanyalar yapıyor. Örnek; Elektro World yılbaşından bir hafta önce kadar 350 tl. den satış yaptı. Hani ben bile gidip oradan ürün aldım. O derece. Fiyatlar böyle iken ben de yüksek fiyattan bizden almanızı tavsiye etmiyorum. Bizim amacımız en azında soranlar olursa yok dememek için ve arzu ederse alması içindir. Sonuçta işimiz bu. Umarım bize kızmıyorsunuzdur.

Saygı ve sevgilerimle.

Serbülent MUTLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 5 Ocak 2011; 21:39:25 >

• Aydınlattığınız için teşekkürler; fakat, PSP'ler azaldığı için fiyatların hala pahalı olduğunu mu söylüyorsunuz?
    Yani PSP'ler stoklara girmeye başlayınca fiyatlar düşecek mi? Bunu biraz daha açıp açıklarsanız iyi olur çünkü
    ozaman PSP almak isteyen arkadaşlar da ona göre bekler ve fiyatlar düştüğü zaman alırlar. Sonuçta arada oluşacak
    fiyat farkı az olmayacaktır ve özellikle de öğrenci olan genç arkadaşlarımız içinse büyük bir farkttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 5 Ocak 2011; 21:44:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Aydınlattığınız için teşekkürler; fakat, PSP'ler azaldığı için fiyatların hala pahalı olduğunu mu söylüyorsunuz?
    Yani PSP'ler stoklara girmeye başlayınca fiyatlar düşecek mi? Bunu biraz daha açıp açıklarsanız iyi olur çünkü
    ozaman PSP almak isteyen arkadaşlar da ona göre bekler ve fiyatlar düştüğü zaman alırlar. Sonuçta arada oluşacak
    fiyat farkı az olmayacaktır ve özellikle de öğrenci olan genç arkadaşlarımız içinse büyük bir farkttır.

Albatrosshigh her zamanki gibi muhteşemsin ve önyargılı değilsin. Neyi soracağını ve nasıl soracağını bildiğin için teşekkürler.

Aydınlatmamı sağlayacak can alıcı soruları sormuşsun ve aydınlatmadığımın farkına vardım. Aslında böyle sorunun gelmesi daha iyi ve yerinde olmuş.

Uzun zamandır PSP'ler kırılamadığı için spot toptancıları PSP getirmedi haklı olarak. Kırılmayan makineleri satmak çok zor, kimse orjinal oyuna 20 tl. dahi vermek istemiyor (ki 20 tl.'ye de her zaman PSP oyunu bulmak kolay değil, beğenilen en ucuz oyun 40 ila 50 tl arasında). Hal böyle olunca toptancılar açısından PSP getirmek mantıksız oluyor. PSP'ler 5.03 verisonundan sonra hemen hemen 1.5 senedir kırılmadı. Toptancıların en büyük umudunu yitirdikleri konuda bu idi.

Ve sonunda beklenen oldu ve kırılamayan PSP'ler kırıldı. Kimsenin böyle bir şeyin olacağından haberi olamazdı. Toptancılar hazırlıksız yakalandı ve piyasada bu sebepten ötürü ürün bulmak zor hal aldı. Bulunsa bile çok pahalı.

Ne zaman spot ürün piyasaya stoklu olarak girer o zaman PSP'ler ucuzlar. Eğer şu anda ürünle ilgili bir sıkıntı olmamış olsaydı şu anki fiyatı 325 tl. ya da 340 tl. olurdu (şu anki döviz kuru 1.550tl. olduğunu düşünürsek 210$ ve 220$'dan hesaplıyorum)

Bu ürünlerin ne zaman geleceği hakkında kesin bir bilgi yok ancak 2 hafta kadar sonra gelebilir diniliyor fakat ben umutsuzum. Çin, her sene Ocak ayının ortalarından itibaren uzun süreli bir tatile girer. Bu yüzden yine bir gecikme yaşanabilir diye tahmin ediyorum. Bu sadece benim tahminim. Sadece sabırlı olun. Ucuz PSP dönemi öyle ya da böyle başlayacak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.