Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

Bende 10 gündür falan bütün topicleri takip ediyorum hemen hemen sormak istedigim bir kaç şeyi sorayım öncelikle ben oyun oynamam pek bilg.de de oynamam psp de de oynamam sanırım (pes dışında onunda 2008 i yok sanırım psp de)
    sürekli istanbul-kocaeli arası gidip geliyorum film izlemek için istiyorum daha çok onun için sorularım film üzerine olcak.

1.mp4 filmlerin altyazılarını görmüyor degil mi programla falan altyazıyı gömmemiz lazım?

2.Araştırdıgım kadarıyla mp4 e altyazı gömdügümüzde format .avi ye dönüşüyormuş sonra tekrar mp4 e çevirmek lazım sanırım bu da bir kaç saat alır bu sorunu nasıl aşıyorsunuz?

3. Archos 605 wi-fi de bir diger tercihimdi direk divx oynatması bakımından falan fakat psp fiyat olarak daha uygun hem olur ya canım oyun oynamak ister diye psp ye yöneldim dogru yoldayım dimi

Özellikle 2. soru benim için önemli bir filmi altyazılı gömülü hale getirmek en çok nekadar sürer avi yi mp4 yapmıycam ama elimde netten zaten mp4 formatında indiricem filmi sadece altyazıyı gömcem bu işlemi basit bir şekilde yapan program varsa ve belirtirseniz(pm) sevinirim

1. evet gömmen lazım

2. direk gömen programlar mevcut. fakat mp4 filminin çözünürlüğü tutturmak lazım. her mp4 filmi indir at izle olmuyor malesef. bunun için süper bi program mevcut xvif4psp die ama mp4 dönüştürmüyor. sadece divxleri bilgisayarın hızına göre 2-4 saat arası hem dönüştürüyor hemde altyazsını otomatik gömüyor.

3. eğer film izleme öncelikli ise archos u hiç düşünmeden al. netten filmleri indirip direk atıp izleyebiliosun.

1-PMP player ın, altyazıları gördüğünü okudum doğru mudur, link aşağıda;
    http://www.pspkurdu.com/64-pmp-player.html

• eline sağlık kardeş, ben birde birşey soracam arkadaş psp sini satıyor 350 ytl istiyor nasıl fiyat acıba
  • Yanındakilere bağlı olarak değişebilecek fiyat,mesela en azından 2gb orjinal ms kart vermiyorsa kötü fiyat
  • valla kardeş yanında bir kılıfını veriyor hafıza kartı filan yok birde oyun arşivini vericek işte o kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Yanındakilere bağlı olarak değişebilecek fiyat,mesela en azından 2gb orjinal ms kart vermiyorsa kötü fiyat
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevincem :)

1.Psp Slim almak istiorum Doğubank'tan fiyatlar ne kdar genel olarak bi bilginiz warmı ?
    2.Aldıktan sonra herhangi bi wersion deişikliği falan gerekiomu sahte oyunlar vs. oynamak için?
    3.Psp Slim'de bluetooth warmı ?

sorularım bu kadar şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler!!
  • @ocean
    Eğer garantili değilse ve sende orjinal oyunlarla oynamayacaksan pahalı,daha ucuza sıfır spot mal bulabilirsin(ayrıca slim mi,fat mi?)

@batuhannnn
    -bilmiyorum
    -herşeye en uyumlu fw 3.71m33-(4-5) en yeni sürüm 3.80m33-5 ve ikisinde de sıkıntı yaşanmıyor
    -yok
  • Slm arkadaşlar.İkinci el bi PSP alıcam.Bilgi konusunda sıfırım.
    1-Önerebileceğiniz model ve versiyonlar nelerdir?
    2-Slim mi Fat mı tavsiye edersiniz?
    3-2.el alırken nelere dikkat etmem gerekir.
  • quote:

@ocean
    Eğer garantili değilse ve sende orjinal oyunlarla oynamayacaksan pahalı,daha ucuza sıfır spot mal bulabilirsin(ayrıca slim mi,fat mi?)

@batuhannnn
    -bilmiyorum
    -herşeye en uyumlu fw 3.71m33-(4-5) en yeni sürüm 3.80m33-5 ve ikisinde de sıkıntı yaşanmıyor
    -yok

saol bilgiler için .. :D
    yha fiyat bilen biri yhokmmUU???
  • sorum çok basit:

1) 3.52 m33, 3.52 m33-2,3.52 m33-3,3.52 m33-4 ve 3.80 m33-xx farkları war mıdr? warsa nelerdir ? bilgilendirirseniz çok sevinirim...
  • kardeş garantili değil 2 el 3-4 ay dır kullanıyor. kırılmış durumda. slim değil kardeş.

quote:

@ocean

@batuhannnn
    -bilmiyorum
    -yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhannnn

quote:

@ocean

@batuhannnn
    -bilmiyorum
    -yok

saol bilgiler için .. :D
    yha fiyat bilen biri yhokmmUU???

ben alalı 1 hafta oldu olmadı fiyat : 350 ytl..
  • Birkaç sorum daha olacak.

1.)Her versiondan her versiona downgrade olmuyor galiba?Yani mesela 3. 73 xx'ten 1.50'a direk olarak downgrade yapılamıyormuş.Doğru mu acaba?
    2.)Bir de UMD diskler üzerinden downgrade işlemleri oluyormuş.Oluyorsa hangi oyunlardan/disklerden luyor söyleyebilir misinz?(Orjinal firmware'da)

Edit:Umarım ceza puanı/ban almam.

3.)Acaba firmware'dan custom firmware'a geçerken direkt olarak mı geçeceğim yani misal 3.50 xx 'li bir versionu istiyorum.Direkt olarak bu versionun dosyalarını çekip upgrade/downgrade yapmalıyım yoksa arada başka birşeyler var mı?

Çok oldu biliyorum:)Eğer burdan cevap vermek istemeyen kişi varsa PM'den de mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 28 Ocak 2008; 0:34:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Birkaç sorum daha olacak.

1.)Her versiondan her versiona downgrade olmuyor galiba?Yani mesela 3. 73 xx'ten 1.50'a direk olarak downgrade yapılamıyormuş.Doğru mu acaba?
    2.)Bir de UMD diskler üzerinden downgrade işlemleri oluyormuş.Oluyorsa hangi oyunlardan/disklerden luyor söyleyebilir misinz?(Orjinal firmware'da)

3.)Acaba firmware'dan custom firmware'a geçerken direkt olarak mı geçeceğim yani misal 3.50 xx 'li bir versionu istiyorum.Direkt olarak bu versionun dosyalarını çekip upgrade/downgrade yapmalıyım yoksa arada başka birşeyler var mı?

Çok oldu biliyorum:)Eğer burdan cevap vermek istemeyen kişi varsa PM'den de mesaj atabilir.

1. Yanlış, Yapılır.

2. Dediğin Şey Lumines Fakat Eskiden Kullanılıodu İhtiyaç Kalmadı.

3. Çok Uzun, Karmaşık ve Riskli Bi İş. bence Bi Bilene Yaptır

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Birkaç sorum daha olacak.

1. Yanlış, Yapılır.

2. Dediğin Şey Lumines Fakat Eskiden Kullanılıodu İhtiyaç Kalmadı.

3. Çok Uzun, Karmaşık ve Riskli Bi İş. bence Bi Bilene Yaptır

Şimdi karışık olan downgrade falan mı yoksa arada ki işlemler mi?

Kabataslak anladım nasıl upgrade/downgrade yapılacağını

Üşenmeyip cevap verdiğin için teşşekürler.

• uzun olan 3 4 işlem yapman.

karmaşık olan özel dosyaları bul at içine çalıştır sonra geri sil vs..

riskli olan da pspnin en ufak bi yanlışda brick olma ihtimali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Ocak 2008; 3:36:28 >
  • Arkadaşlar psp slim in çindeki fiyatları ne kadar acaba?
    bilen var mı?
  • arkadaşlar ben biraz acemiyim,onun için 2 sorun olucak

1) PSP,herhangi bir usb kablosuyla ŞARJ etmem mümkün mü?

2) PSP şarj adaptörü nereden bulabilirim? (mümkünse fazla pahalı olmayan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jbebek

arkadaşlar ben biraz acemiyim,onun için 2 sorun olucak

1) PSP,herhangi bir usb kablosuyla ŞARJ etmem mümkün mü?

2) PSP şarj adaptörü nereden bulabilirim? (mümkünse fazla pahalı olmayan)

1. malesef mümkün deil

2. nette wardır olmadı psp tamir eden yerlerde kesin wardır.
  • çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.