Şimdi Ara

PSP aldım en sonunda =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En sonunda psp 3000 piano black aldım süper bi alet şarjda şuanda hazırlanıyor.

Bir kaç soru sorcaktım;
    1)1200mah pili var günde kaç saat kadar dayanır ?
    2)Kırık psp ile psn girsem ban yermiyim

Teşekkürler

• Hayırlı olsun.

Normalde oyunda 3- 3,5 saat
    internette biraz daha aşağısı.

kırık psp'yle psn'ye giremessin.
  • hafıza karttan oynayınca süre yükseliyor diyorlar doğru değilmi ?
    psn mahrum kalmak kötü be
  • versiyon kaç ?
  • 6,20
  • 6.20 tn-c ile psn destegi mevcuttur dosya indirme resim tema online oyun oynama mümkündür ve şarjı 4 5 saat gidiyor benim oyunda fazla internette takılmadıgım için onun nekadar gitcegini bilemicem ve psn den ban yeme sorunu olcagını sanmam.
  • Teşekkürler.

Birde şey dicektim psp 3000 kapatınca eski haline geri dönüyor ya tekrar kırmak için program var içinde ama kapatsam save dosyaları gidermi ? mesela gta save gidermi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: palotbaba

Teşekkürler.

Birde şey dicektim psp 3000 kapatınca eski haline geri dönüyor ya tekrar kırmak için program var içinde ama kapatsam save dosyaları gidermi ? mesela gta save gidermi ?

3000'lerin hiçbirinde kalıcı kırma yoktur. Program yardımıyla her sefer kırılır. Save'lerine hiçbirşey olmaz merak etme
  • Arkadaşlar hepiniz sağolun hepinize teşekkürler.
  • Hayırlı olsun,ben de alacağım bugünlerde hayırlısıyla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kN0xviLLe -- 26 Şubat 2011; 21:18:07 >
  • 6.20 lerde bu aralar psn açık olabilir ama onlarada engellenir yakında.
    Memory Stick,UMD süresini bilemiyorum.

Sana bir tavsiye,psp'ni kapatmak yerine kapatma tuşu varya,onu bir kere yukarı ittir bırak.Uyku moduna alır.Oynıyacağın zaman yine aynı şekilde ittirip bırak.Ama uzun süre ittirme.Sadece bir kere ittirip bırak,uyku modundan çıkar.Kaldığın yerden devam edersin,versiyonunda gitmez.

uyku modu çok çok az enerji harcar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

6.20 lerde bu aralar psn açık olabilir ama onlarada engellenir yakında.
    Memory Stick,UMD süresini bilemiyorum.

Sana bir tavsiye,psp'ni kapatmak yerine kapatma tuşu varya,onu bir kere yukarı ittir bırak.Uyku moduna alır.Oynıyacağın zaman yine aynı şekilde ittirip bırak.Ama uzun süre ittirme.Sadece bir kere ittirip bırak,uyku modundan çıkar.Kaldığın yerden devam edersin,versiyonunda gitmez.

uyku modu çok çok az enerji harcar.

Uyku modu candır canandır. Katılıyorum.

Hayırlı olsun.
  • Eyvallah sağolasınız arkadaşlar, her birinize tek tek teşekkür ediyorum sorularıma cevap verip bana yardım ettiğiniz için sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.