Şimdi Ara

psp alıcam lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar psp alıcam hangi modeli önerirsiniz go veya 300x serisi kırılmış mı alayım bütün bildiklrinizi yazarmısınız

• 300x ele falan daha iyi oturuyor bence.kırılmış al her oyun para vermeye değmez.zaten kendi de kırabilirsin.internette dolu kaynak var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neosar

300x ele falan daha iyi oturuyor bence.kırılmış al her oyun para vermeye değmez.zaten kendi de kırabilirsin.internette dolu kaynak var.

3006 diye bir model varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: registration5

quote:

300x ele falan daha iyi oturuyor bence.kırılmış al her oyun para vermeye değmez.zaten kendi de kırabilirsin.internette dolu kaynak var.

3001-3006 vs ülkeye göre değişir.abd'den getirteceksen 3001 olur,türkiyeden alcaksan avrupa olarak geçer o da 3004,3006 ise hong kong/singapore.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: registration5

quote:

3001-3006 vs ülkeye göre değişir.abd'den getirteceksen 3001 olur,türkiyeden alcaksan avrupa olarak geçer o da 3004,3006 ise hong kong/singapore.

3006 türkiyede yokmu bide 3006 ne ki
  • sonundaki sayı psp'yi teknik olarak etkilemez sadece ülkeyi belirtir.
    PSP-3001 North Americ
    PSP-3002 Australia/New Zealand
    PSP-3003 UK
    PSP-3004 Europe
    PSP-3005 Korea
    PSP-3006 Hong Kong/Singapore
    PSP-3007 Taiwan
    PSP-3008 Russia
    PSP-3009 China

Kısacası 3006 türkiyede yok singapurdan alırsan 3006 olur.Türkiyede alacağından 3004 olucak.Ama 3004 ile 3006 arasında zerre kadar fark yok.
  • quote:

sonundaki sayı psp'yi teknik olarak etkilemez sadece ülkeyi belirtir.
    PSP-3001 North Americ
    PSP-3002 Australia/New Zealand
    PSP-3003 UK
    PSP-3004 Europe
    PSP-3005 Korea
    PSP-3006 Hong Kong/Singapore
    PSP-3007 Taiwan
    PSP-3008 Russia
    PSP-3009 China

Kısacası 3006 türkiyede yok singapurdan alırsan 3006 olur.Türkiyede alacağından 3004 olucak.Ama 3004 ile 3006 arasında zerre kadar fark yok.

en yüksek en iyi en kasmayan en sağlam en dayanıklı en büyük ekranlı olan modeli hangisi
  • hepsi aynı diyorum aralarında fark yok hangisini alırsan al bir fark olmaz
  • quote:

hepsi aynı diyorum aralarında fark yok hangisini alırsan al bir fark olmaz

senin psp varmıı varsa memnunmusun
  • evet 3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum
  • quote:

evet 3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum

en fazla kaç tane oyun yükleniliyo ben bide ps2 mi veripte alcam psp adam dedi 6 orjinal ps3 oyunu bide ps2 ni bide 100 tl ver dedi sana sıfır psp vereyim dedi yrn alcam
  • psp'nin kendi hafızası yok memory stick pro duo alman lazım.gb'a göre değişir tabi,benim 4 gb 5 tane falan alıyordu.

istanbuldamısın sen nerden alıcaksın.6 orjinal ps3 oyunu fazla geldi bana psp'nin fiyatı baya düştü çünkü
  • quote:

psp'nin kendi hafızası yok memory stick pro duo alman lazım.gb'a göre değişir tabi,benim 4 gb 5 tane falan alıyordu.

istanbuldamısın sen nerden alıcaksın.6 orjinal ps3 oyunu fazla geldi bana psp'nin fiyatı baya düştü çünkü

izmir çankayadan alıcam
  • iyi o zaman.valla oyunları bilemem de ps2 50 tl desen + 100 tl = 150 tl psp 280 tl desek 6 orjinal oyun 130 tl eder mi ? Bir de yanında hafıza kartı vermeyecekse almazdım ben.
  • quote:

iyi o zaman.valla oyunları bilemem de ps2 50 tl desen + 100 tl = 150 tl psp 280 tl desek 6 orjinal oyun 130 tl eder mi ? Bir de yanında hafıza kartı vermeyecekse almazdım ben.

ps2 50 tl olurmu ps1 ler 50 tl oyunlarda 130 tl civarı dediğin gibi psp 350 tl onlarda bide 100 tl istiyo
  • abi ben 9 sene önce ps2 aldım ps2 öldü şu an devrim yarattı fakat şu an en fazla 85-90 tl ye satarsın o da memory card ,gamepad falan dahil olursa.. ps1 piyasadan kalktı zaten.
  • quote:

abi ben 9 sene önce ps2 aldım ps2 öldü şu an devrim yarattı fakat şu an en fazla 85-90 tl ye satarsın o da memory card ,gamepad falan dahil olursa.. ps1 piyasadan kalktı zaten.

psp alıcamda pişman olurum diye korkuyorum bide ekran dar ve çabuk sıkar diye alsammı diye düşünüyorum.
  • Kardes bence sıkma z ben bayadir hiç sıkılmadan oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aşağıdaki ürünü 5 yaşındaki oğluma almak istiyorum. Sizce nasıl iş görür mü?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/weile-psp-3000-oyunlu-konsol-12-gb-hafiza-72540257
  • quote:

Orijinalden alıntı: t@rik

Arkadaşlar aşağıdaki ürünü 5 yaşındaki oğluma almak istiyorum. Sizce nasıl iş görür mü?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/weile-psp-3000-oyunlu-konsol-12-gb-hafiza-72540257

bunlara çakma psp diyebiliriz ama oyunları zevk vermeyebilir.Bende alıcaktım gördüm oyunlarını vazgeçtim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.