Yeğenime yaz tatilinde psp alıcam hediye olarak fakat pspler konusunda bir bilgim yok. Psp'yi sıfır olarak Teknosa gibi bir yerden almayı düşünüyorum. Sizden istediğim yardım:
1) Burdan alacağım Psp'lerin sürümü kaç olur? 2) Hangi sürümler kırılmış durumda ve kendim oyun atabilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim
Benim önerim teknosa gibi yerlerden kampanyalar olmadığında alınmaması.Çok ucuz bir kampyanya olursa alın. Khalkedonda 300 lira şuan 3000 psp ler.2 yıllık garantili ve kırma işlemlerini kendileri yapıyor.
Uzun süredir psp dünyasından uzağım ama en son 6.35 versiyonu kırılmıştı.6.37 ler kırılamadı diye biliyorum. Teknosadan alacaklarınız yüksek versiyonlu olur.Kırmanız zor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz! Benim önerim teknosa gibi yerlerden kampanyalar olmadığında alınmaması.Çok ucuz bir kampyanya olursa alın. Khalkedonda 300 lira şuan 3000 psp ler.2 yıllık garantili ve kırma işlemlerini kendileri yapıyor.
Uzun süredir psp dünyasından uzağım ama en son 6.35 versiyonu kırılmıştı.6.37 ler kırılamadı diye biliyorum. Teknosadan alacaklarınız yüksek versiyonlu olur.Kırmanız zor olabilir.
Ağlamak istiyorum. 6.38de çıkmış! Sony nin versiyon 3-5.00 arasında yaptıgı gibi saçma sapalak versiyonlar çıkacak güvenlik amacıyla....
Normal yani.Sen sony olsan izin verir miydin korsan oynanmasına.Çok büyük zarar ediliyor.
bu arada beni ilgilendirmez,6.38'i olanlar düşünsün.Hahaha
ben söyliyim sakın psp alma çünkü psp2 çıkıcak yeni oyun çıkmaz eski oyunlarla takılırsın