Şimdi Ara

Psp Almak İstiyorum Arkadaşlar (Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün gov paketli psp 3004 baktım güzeldi oyun zaten harika,
    ben psp de kararsız degilim ama sormak istedigim bir soru var,

Psp için artık nfs oyunları prince of persia, asassins creed gibi oyunlar cıkarmı sizce,
    artık psp yi öldürmezler dimi :) hevesimiz kursağımızda kalmasın
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 20 Şubat 2011; 14:03:59 >

• Kaça aldın acaba bende düşünüyorum da
  • sony center da 500 tl hocam teknosadada 499 :)
    almadım dün baktım bugün almaya gidicemde bu cevabı cok merak ediyorum
    aslında assassins creed paketi sordum ama türkiyede yokmus sanırım :)
  • Çıkar tabi.Ama daha az çıkar.Zaten NFS'nin 3 tane hatta 4 olabilir Assasins Creed'in 1 tane oyunu var.Zaten çıkmış olan yüzlerce binlerce oyun var.Onlarla idare edersin.
  • hocam ben şimdi arşiv yapmayı seven biriyim :)
    orjinal olan seyleri seviyorum sürekli oyun alabilirmiyim hayır ama seckin oyunların umd si elimde olsun isterim
    o yüzdende merak ediyorum :)

ve bu psp2 acaba yeni umd lerlemi olcak onun oyun cd si başkamı olcak :)
    öyle olursa dayanırlar ona oyun cıkarmaya
    suan ps2 nin bittigi anlardaki gibi olur psp de
  • Kesin birşey diyemeyiz.

PSP2 UMD mi kulalnır başka birşey mi kullanır hiç belli değil.Sony'nin yaptığı açıklamalardan aklımda kalanlar,2011 sonuna doğru çıkacak,600 dolardan aşağda bir fiyat olacak.

PS2 bitmiş sayılmaz.Hala her sene ciddi oranda ps2 satılıyor.
  • ps2 alalı 2 ay oldu zaten ondaki en büyük zevk futbol aldıgıma pşişman degilim ama arada aksiyon oyunuda oynamak gerek
    ps3 almadım cünkü cok pahalı oyunları ilk cıktıgında, zorlamamak gerek kapasiteyi :)

psp ise tv yle ugrasmadan güzel bi eğlence aracı
    umarım psp2 de umd kullanırlar bizde kaliteli oyunlara devam ederiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS3 kırıldı.Kopya oyun oynayabilirdiniz.

PSP2 de UMD kullanılacağını sanmam.PSP2 Çok güçlü bir sistem ve ona göre olan oyunlarda yüksek boyutlu olacak.Yani 1.70 küsür GB'lık UMD bunun için yeterli olmıyacak.Yani yeni bir CD birimi bekleyebiliriz sonyden.

öte yandan dediğim gibi oyunlar çok güçlü olacak yani psp kaldıramaz bunu.çünkü oyunlar psp2 için yapılacak.
    Oyunları ya 2 versiyonlu yaparlar (hem psp için düşük kaliteli hem psp2 için yüksek kaliteli) ama böylede masraf çoğalıyor.Kısaca bu iş iki ucu bilmem neli deynek .Bekleyip görüşücek.
  • katılıyorum hocam bakalım neler olucak
    tv başında cok oyun oynayamadıgımız icin böyle syelere gerek duyuyoruz, ama modası bitincede anlamı kalmaz
    oyun cıkarcaklarki bizde biraz neselenelim, insalah devam ederler:)

kutay kardes bende senin dedigin gibi düsünüyorum ama bu heves iste yiyo insanı :)
    ucuz biside degilki ya insan o fiyata satarmı bunu, almıycaksın kalcaklar ortada ama milletimiz duramıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 21 Şubat 2011; 0:27:04 >
  • bu nintendo biraz tipli seyler cıkarsa hakkatten iyi is yapıyolarda cocuk oyuncagı gibi cıkarıyolar aletleri
    biraz asalet koymaları şart onlarında:) psp2 ye gelince o ilk cıktıgında zaten alınmaz kimbilir kaca satarlar suanda psp lerin 450-500 arasında degistigini sayarsak :)
    bi haberde etmiyolar oyun cıkıcakmı cıkmıycakmı diye
    baya zamandan beri iste gow cıktı baskada bisi yok sanırım
  • assassins bile cıkarmışlar vay be :)
  • kutay cok iddali konusuyosun.ps2 ye bak.o ciktiginda doganlar simdi ilkokul 1. sinifi bitirdi ama hala her sene milyonlarca satiyor ve hala oyun cikiyor.yani bir konsolu oldurmek kolay degil.pspde hala ciddi oranda satis yapan bir konsol.bilmeden konusmayalim.
  • nintendo türkiyeden pek yaygı ndegil zaten gördügüm kadarıyla, psp cok gördüm ama dha nintendo görmedim
    cook önceden ilk okuldayken arkadaşıma gelmisti böyle renksiz olan el atarisine benzer nintendolardan :)

sony ürünleri ise cok başka haliyle, suanda ps2 de futbol oynamanın zevkli hicbiseyde yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

nintendo türkiyeden pek yaygı ndegil zaten gördügüm kadarıyla, psp cok gördüm ama dha nintendo görmedim
    cook önceden ilk okuldayken arkadaşıma gelmisti böyle renksiz olan el atarisine benzer nintendolardan :)

sony ürünleri ise cok başka haliyle, suanda ps2 de futbol oynamanın zevkli hicbiseyde yok :)

dostum sen bi ps3de oynasana futbolunu...
  • dosutm onu düsündüm simdide buraya yazmadan
    baya para psp biraz daha katıp ps3 alınıyor
    ve planlarda ps4 te yok daha baya bi zaman oyun cıkar zaten bir sürüde kaliteli oyun var :)
  • hahaha :))
    bakalım dostum duruma göre yapcam bisiler ps3 te almak istemiyorum durcak köşede acmıycam onu diye korkuyorum
    bizim gibi ögrenci admaların zamanı pek olmuyor hele sevgilinde varsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Kesin birşey diyemeyiz.

PSP2 UMD mi kulalnır başka birşey mi kullanır hiç belli değil.Sony'nin yaptığı açıklamalardan aklımda kalanlar,2011 sonuna doğru çıkacak,600 dolardan aşağda bir fiyat olacak.

pSp2 300-350 dolar araSında olacak :D baya araştırdım hatta bundan dolayı almıyorum pSp yi :D vardı Sattım ama dayanamıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmpya

quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Kesin birşey diyemeyiz.

pSp2 300-350 dolar araSında olacak :D baya araştırdım hatta bundan dolayı almıyorum pSp yi :D vardı Sattım ama dayanamıyorum :D

dokunmatik ve çok kaliteli ekran,onlarca sensör,çok güçlü donanım v.b bunlarla beraber 350 dolara çok zor.450 diye düşünüyorum.

• bencede o kadar olmaz ya suanda normali zaten abd de 250 dolar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

bencede o kadar olmaz ya suanda normali zaten abd de 250 dolar :)

PSP 2 denmi PSP den mi bahsediyorsun 250 dolar ? 1.si psp den bahsediyorsan psp şuan 200 dolarında aşağısında abd'de.

2.si psp ile psp2 kıyaslanamaz bile.2sini yanyana koysan psp'yi dizinle kırıp çöpe atarsın.Biraz nette videolarını izle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.