Şimdi Ara

Psp almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben psp almaya karar verdim.Ve çok heves verdim bilgisayarım yeterince hızlı her oyunu oynayabiliyorum.Ama seyahat gibi durumlarda böyle birşey kullanmak istiyorum.Bana her oyunu hafıza kartından oynuyabileceğim kaliteli bi cihaz Psp lazım.Önerilerinizi bekliyorum.PSP 3004 almayı düşündüm kırılmıyormuş versiyonu galiba.İşte size göre en uygun en güzel psp hangisidir.Yönlendirirseniz çok sevinirim arkadaşlar :)

• full oyun olsun tv-out özelliği gerekmez yeterki herşeyi çalıştırsın diyorsan psp fat
    televizyona takıpta oynamak güzel olur psp ve ps1 oyunlarını oynatsa yeter diyorsan ta88v2-ta88v1 olan bir psp 2000 yani slim

Ararsan kolay bulursun.
  • Tv out özelliği olsun canım :) Final Fantasy,birde bi war ile biten bi savaş oyunun grafiklerini çok övdüler onun gibi oyunlar oynamak istiyorum ve tabikide PES oynamak :).İnternette wireless özelliği ile online oyun oynamak istiyorum.Vede fiyat olarak bilgilendirirseniz mutlu olurum :)
  • PSP 3004 kirilmiyor diye kim soyledi? Kesinlikle kiriliyor. Ben ve benim gibi bir suru 3004 kullanicisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

PSP 3004 kirilmiyor diye kim soyledi? Kesinlikle kiriliyor. Ben ve benim gibi bir suru 3004 kullanicisi var.

Kırılıyor kapatıp açınca versiyonla alakalı birşey siliniyormuş öyle okudumda bazı yerlerde :( çok iyi bir bilgim yok.Bende 3004 almayı düşünüyorum.Her oyunu oynayabilirim değilmi ?
  • quote:

PSP 3004 kirilmiyor diye kim soyledi? Kesinlikle kiriliyor. Ben ve benim gibi bir suru 3004 kullanicisi var.

Abi kafanmı iyi yoksa mcpsp ve birçok türk forumu senden geridemi hareket ediyor.Chickhen hen veya gen kullanıyorsunuz siz bataryayı sök tak bakayım versiyon yerinde duruyormu arkadaşın pili tam bitmemiş olacakki bilmiyor herhal....

• quote:

Orijinalden alıntı: FlowMasta

quote:

Kırılıyor kapatıp açınca versiyonla alakalı birşey siliniyormuş öyle okudumda bazı yerlerde :( çok iyi bir bilgim yok.Bende 3004 almayı düşünüyorum.Her oyunu oynayabilirim değilmi ?

psp3000 lerden kırılabilir versiyonluları almanı öneririm ama uyku modunda tutman lazım kırıldıktan sonra. Ayrıca 3000 lerin ekran kalitesi daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben slim türünden bişiy istiyorum ama böyle versiyonda problem çekmek istemiyorum.Gönül rahatlığıyla cihazimi almak istiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Abi kafanmı iyi yoksa mcpsp ve birçok türk forumu senden geridemi hareket ediyor.Chickhen hen veya gen kullanıyorsunuz siz bataryayı sök tak bakayım versiyon yerinde duruyormu arkadaşın pili tam bitmemiş olacakki bilmiyor herhal....

bende 3004 kulanıcısıyım doğru pspyi kapatınca yada pili çıkarınca versyon gidiyor ama bunu öyle bi abartıyosunuzki sanki bidaha kırılamıyor gibi konuşuyorsunuz ben pspmi hep kapalı tutuyorum uyku moduna almışlığım yoktur açtıktan sonra 1dakka bile sürmeyen bi işlemle versyonu geri getiriyorum bu kadar zor mu bu işlem herkes abartıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: assassinscreed

quote:

quote:

psp3000 lerden kırılabilir versiyonluları almanı öneririm ama uyku modunda tutman lazım kırıldıktan sonra. Ayrıca 3000 lerin ekran kalitesi daha iyi.

Süreklimi cihazı uyku modunda tutacağım yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

quote:

quote:

bende 3004 kulanıcısıyım doğru pspyi kapatınca yada pili çıkarınca versyon gidiyor ama bunu öyle bi abartıyosunuzki sanki bidaha kırılamıyor gibi konuşuyorsunuz ben pspmi hep kapalı tutuyorum uyku moduna almışlığım yoktur açtıktan sonra 1dakka bile sürmeyen bi işlemle versyonu geri getiriyorum bu kadar zor mu bu işlem herkes abartıyor?

Allah razi olsun kardesim, bende hep bunu savunuyorum fakat nedense o mesajlarim hep siliniyor ne ilginc degilmi. Gercekten benim gibi dusunen biri oldugu icin kendimi mutlu hissettim.
    Bu konu okadar abartiliyorki alt tarafi bi resim dosyasi calistirilip buton asagiya basiliyor bukadar. Sanki microsoftu hackliyor arkadaslar. Hep dedigim bi laf var bu isin icinde "hack" kelimesi geciyor ya heralde o yuzden insanlar kendilerini cok onemli bi is yaptiklarini saniyorlar :)
    Ben aldigim gunden beri hic uyku modunda birakmadim. Aciyorum 10 saniyede hackliyorum PSP'mi. Ne diye uyku modunda birakip aleti surekli calisir halde birakayimki?

quote:

quote:

Dostum once ithamlarina dikkat et. Kafamin iyi filan oldugu yok. Sonucta soyledigin seyle ayni kapiya cikmiyormu? Kapanana kadar hackli kaliyor PSP. Ne degisiyor yani kapanip acinca versiyonun eski haline donmesi? 10 saniyede tekrar hackliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 16 Eylül 2009; 21:45:08 >

• Aynen dediğin gibi işin içinde hack kelimesi geçiyor diye millet abartıyor galba yoksa 5 yaşındaki bi çocuğa bile nası yapıldığını öğrettiğin takdirde yapmaması için hiç bi neden yok
  • Şimdi ben 3004 alırsam bi problem yaşamam sadece her açtığımda 5 sn yemi alıcak bir işlem dışında ?
  • quote:

Şimdi ben 3004 alırsam bi problem yaşamam sadece her açtığımda 5 sn yemi alıcak bir işlem dışında ?

Ewet aynen öle yok onlada uğraşamam diosan uyku modunda tutarsın zaten yakın zamanda 3000lerede kalıcı cfw çıkıcak diyolar
  • Dostum ben PSP yi yaklasik 20 gun once aldim. Almadan once PSP yi daha once sadece vitrinlerde 1-2 defa gormuslugum vardi. Aldigim gun ise internetten arastirdim ve 15 dakika icinde ilk hack islemini yaptim. Tabi 2-3 defa yapinca insan artik isi ogreniyor otomatige bagliyor. Ilk 1-2 denemede belki yapamayabilirsin fakat daha sonra isin kurdu olursun.
  • quote:

Dostum ben PSP yi yaklasik 20 gun once aldim. Almadan once PSP yi daha once sadece vitrinlerde 1-2 defa gormuslugum vardi. Aldigim gun ise internetten arastirdim ve 15 dakika icinde ilk hack islemini yaptim. Tabi 2-3 defa yapinca insan artik isi ogreniyor otomatige bagliyor. Ilk 1-2 denemede belki yapamayabilirsin fakat daha sonra isin kurdu olursun.

ilgin için çok teşekkür ederim :)
  • Acaba hiç düşündünmü?Niçin Sizinkilere Hen Ve Gen denildiğini psp nin geçinin olarak yazılımını değiştiriyorsunuz.Hiç kimse bunu kırıldı kabul etmiyor 20 gün önce aldığında belli Defalarca dedim ama okumuyorsunuz. Psp 300x lerin anakartı EPROM değil yani sadece yazılımla kalıcı bir değişikli yapılamaz PROM Bir anakarta sahip edit özelliği yok bu yüzden pandora ve jigkick gibi işlemler yapılamıyor.Kırılıyor dersen mesajlarının silinmesi normaldir.

Bu arada yazmak istedim 4 senelik psp fat kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 16 Eylül 2009; 23:10:33 >

• Dostum netice itibari ile ha Gaziantep ha Antep. Ha Kahramanmaras ha Maras. Ikisindede ayni oyunlari sorunsuz oynayabiliyormuyuz? Oynuyoruz, oyleyse sorun yok.

Edit: Bi konuda yaniliyorsun, tum forumlarda kirma (hack) islemi olarak anlatiliyor. Forumun basindan beri gereksiz yere tartisma yaratiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 16 Eylül 2009; 23:37:47 >
  • quote:

Acaba hiç düşündünmü?Niçin Sizinkilere Hen Ve Gen denildiğini psp nin geçinin olarak yazılımını değiştiriyorsunuz.Hiç kimse bunu kırıldı kabul etmiyor 20 gün önce aldığında belli Defalarca dedim ama okumuyorsunuz. Psp 300x lerin anakartı EPROM değil yani sadece yazılımla kalıcı bir değişikli yapılamaz PROM Bir anakarta sahip edit özelliği yok bu yüzden pandora ve jigkick gibi işlemler yapılamıyor.Kırılıyor dersen mesajlarının silinmesi normaldir.

Bu arada yazmak istedim 4 senelik psp fat kullanıcısıyım.

Ya arkadaş kusra bakma ama boş konuşuyosun ya sonuçta senin oynadığın oyunları bende oynuyorum dimi değişen ne tamam sen kabul etme kırıldığını cümle alem oynuo işte boşwer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.