Şimdi Ara

PSP ALMAK İSTİYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle merhaba arkadaslar.psp almak istiyorum ama su anki guncel fiyatlar nedir ne degildir bilmiorum.garantisiz dusunuorum.acaba bakırkoy yeraltı çarsısında ve dogubankta psp slim fiyatları nedir bilen varmı.kadıkoyde biyer varmıs ama yerini bilmiorum neresi acaba veya baska ucuz nerden alabilirim.

acil yardım edebilirseniz sevinirim yarın alıcam ama kazıklanmak istemiorum

• sifir psp ler su anda nakit korsan oyun oynatacak sekilde 360-400 arasi
  • Dogubankta keleş elektronik te falan 350 ytl , forumda dragonstory adlı arkadasımız da bu cıvarda fiyatlarda satıyor emınonun de dukkanı var.Bunun dısında bakırkoy de khalkedon var ondan alabılırsınız.
  • Taslak Elektronik
    Tahtakale Tomruk Sok. Yıldız Han. İş Merkezi Zemin-2 No:8
    Eminönü / İSTANBUL
    MSN : ramazantaslak@hotmail.com

Tel : 0212 528 88 72
    Tel : 0212 526 89 41
    Tel : 0212 528 88 70
    Fax : 0212 520 09 01
    Gsm : 0535 879 02 59
    Gsm : 0532 739 48 83

Mail : info@taslakelektronik.com

ben 300 ytl ye sıfır kutusunda hiç açılmamış almıştım bi ara fiyat öğren derim malum dolar arttı.
  • tesekkurler arkadaslar.donanımhaber 2. el kısmından aldım bitane.sizce fiyatı nasıl
    sony psp slim 5.00 M33-6
    4gb hafızakartı
    kutusuyla beraber usb kablosu sarj chazı filan
    ayriyetten 2 yıl garantili teknosadan alınmıs 4-5 ay once alınmıs cok az kullanılmıs kullanılmıs temiz psp bugun alıorum arkadasın ismi Mustafa Çoban belki tanırsınız
    fiyatı 320 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 23 Ocak 2009; 13:09:18 >
  • fiyati cok guzel.ayrica mustafacobandan gozunuz kapali alisveris yapabilirsiniz.guvenilir bi arkadasimizdir.
  • kadıköy yazıcıoğlunda
    psp playstation alış ve satış üzerine mağazamız var
    2.el askesuarlı aksesuarsız ortalam 150-220 arası

www.elektrotuning.com
  • Geçen gün Sony'de sordum Slim 325 YTL
  • Arkadaşlar bu psp'de .avi gibi divx filmleri sadece hafıza kartına atarak seyredebilir miyiz?Ek birşey yapmaya gerek var mı?1-2 gün içeresinde almayı düşünüyoruz.
  • ilginize tesekkurler forumdan bi arkadastan aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

tesekkurler arkadaslar.donanımhaber 2. el kısmından aldım bitane.sizce fiyatı nasıl
    sony psp slim 5.00 M33-6
    4gb hafızakartı
    ayriyetten 2 yıl garantili teknosadan alınmıs 4-5 ay once alınmıs cok az kullanılmıs kullanılmıs temiz psp bugun alıorum arkadasın ismi Mustafa Çoban belki tanırsınız
    fiyatı 320 ytl

kazık yemişsin

2.el slimler forumda 250ytlden gidiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

tesekkurler arkadaslar.donanımhaber 2. el kısmından aldım bitane.sizce fiyatı nasıl
    sony psp slim 5.00 M33-6
    4gb hafızakartı
    fiyatı 320 ytl

kazık yemişsin

2.el slimler forumda 250ytlden gidiyo

tesadufe bak kurnazin biri de fati 250 ye satiyohttp://forum.donanimhaber.com/m_29168507/mpage_1/key_//tm.htm#29168507

• arkadasım adam akıllı konus.benim aldıgım psp garantili daha dun dogubankl taydım spot psp leri 500 satıolar sen ne konusuon xpress misin bakır mısın nesin.hem senin psp yi de gorduk asıl senin sattıgın kazık psp fat+2 gb hafıza kartı 250 ytl mis.tarihten kalma psp yi kaca satıo!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 26 Ocak 2009; 15:06:18 >
  • :) sinirlenme dostum hemen ya
  • sana demedim hocam aman
  • en ucuz doğubanktan alırsın kardeş saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.