Bildirim
PSP almak itiyorummm. Acil yardımmm..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeni psp lerin çoğunun versiyonu yüksek yani kırılamaz ama belki spotçularda falan kırık 2. el bulabilirsiniz -
2000 serisiyle hertürlü oyunu oynarsın ama psp 3000 serisi hala tam kırılamadı 5.03 ün üstü kırılamaz -
200 al -
pardon yanlış oldu 2000 demek istemiştimquote:
Orijinalden alıntı: batu578
200 al
-
2000 al ve yurt dışından alma çünkü çok masraf çıkartır sana -
Bana kalırsa 3000 serisi al avantajları büyük. İlerde dahada büyüyecektir. Ben 3000 serisi kullanıyorum. Çok memnunum. Sana şunu söyleyeyim. Eğer tek konsol alacaksan ( yani böyle Grand Turismo lu oyun paketlerinden değilse ) kutunun yan tarafından barkodlu gibi duran yerden harflere bakabilirsin. A-B-C serileri kırılıyor D-E-F-G-H vs. yazanlar kesinlikle kırılamıyor. 3000 serisi almaya karar verirsen buna dikkat et yeter. Hatta imkanın olursa açıp versiyonuna da bak derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: West Coast
Bana kalırsa 3000 serisi al avantajları büyük. İlerde dahada büyüyecektir. Ben 3000 serisi kullanıyorum. Çok memnunum. Sana şunu söyleyeyim. Eğer tek konsol alacaksan ( yani böyle Grand Turismo lu oyun paketlerinden değilse ) kutunun yan tarafından barkodlu gibi duran yerden harflere bakabilirsin. A-B-C serileri kırılıyor D-E-F-G-H vs. yazanlar kesinlikle kırılamıyor. 3000 serisi almaya karar verirsen buna dikkat et yeter. Hatta imkanın olursa açıp versiyonuna da bak derim.
sen kendininkini kirdirdin mi peki ? -
Pm attım. -
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
quote:
Orijinalden alıntı: West Coast
Bana kalırsa 3000 serisi al avantajları büyük. İlerde dahada büyüyecektir. Ben 3000 serisi kullanıyorum. Çok memnunum. Sana şunu söyleyeyim. Eğer tek konsol alacaksan ( yani böyle Grand Turismo lu oyun paketlerinden değilse ) kutunun yan tarafından barkodlu gibi duran yerden harflere bakabilirsin. A-B-C serileri kırılıyor D-E-F-G-H vs. yazanlar kesinlikle kırılamıyor. 3000 serisi almaya karar verirsen buna dikkat et yeter. Hatta imkanın olursa açıp versiyonuna da bak derim.
sen kendininkini kirdirdin mi peki ?
Ben Khalkedondan kırılmış şekilde aldım benim için o sorun olmadı. Ayrıca benim kutuda B yazıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 8 Ağustos 2010; 15:16:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X