Şimdi Ara

PSP almak itiyorummm. Acil yardımmm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an yurt dışındayım ve psp almak isityorum... PSP 2000 slim buldum bi tane 200$ fiyat biçtiler. sizce nasıl? tabi versiyonunu bilemiyorum.. Hertürlü oyunu oynayabilirmiyim. Yoksa 3000 serisine mi yönelmeliyim.. Söle biraz okudum psp hakkında ama genede çok fazla bilgim yok....

• yeni psp lerin çoğunun versiyonu yüksek yani kırılamaz ama belki spotçularda falan kırık 2. el bulabilirsiniz
  • 2000 serisiyle hertürlü oyunu oynarsın ama psp 3000 serisi hala tam kırılamadı 5.03 ün üstü kırılamaz
  • 200 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu578

200 al
    pardon yanlış oldu 2000 demek istemiştim
  • 2000 al ve yurt dışından alma çünkü çok masraf çıkartır sana
  • Bana kalırsa 3000 serisi al avantajları büyük. İlerde dahada büyüyecektir. Ben 3000 serisi kullanıyorum. Çok memnunum. Sana şunu söyleyeyim. Eğer tek konsol alacaksan ( yani böyle Grand Turismo lu oyun paketlerinden değilse ) kutunun yan tarafından barkodlu gibi duran yerden harflere bakabilirsin. A-B-C serileri kırılıyor D-E-F-G-H vs. yazanlar kesinlikle kırılamıyor. 3000 serisi almaya karar verirsen buna dikkat et yeter. Hatta imkanın olursa açıp versiyonuna da bak derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 GT ACİL YARDIM
    19 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Bana kalırsa 3000 serisi al avantajları büyük. İlerde dahada büyüyecektir. Ben 3000 serisi kullanıyorum. Çok memnunum. Sana şunu söyleyeyim. Eğer tek konsol alacaksan ( yani böyle Grand Turismo lu oyun paketlerinden değilse ) kutunun yan tarafından barkodlu gibi duran yerden harflere bakabilirsin. A-B-C serileri kırılıyor D-E-F-G-H vs. yazanlar kesinlikle kırılamıyor. 3000 serisi almaya karar verirsen buna dikkat et yeter. Hatta imkanın olursa açıp versiyonuna da bak derim.

sen kendininkini kirdirdin mi peki ?
  • Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Bana kalırsa 3000 serisi al avantajları büyük. İlerde dahada büyüyecektir. Ben 3000 serisi kullanıyorum. Çok memnunum. Sana şunu söyleyeyim. Eğer tek konsol alacaksan ( yani böyle Grand Turismo lu oyun paketlerinden değilse ) kutunun yan tarafından barkodlu gibi duran yerden harflere bakabilirsin. A-B-C serileri kırılıyor D-E-F-G-H vs. yazanlar kesinlikle kırılamıyor. 3000 serisi almaya karar verirsen buna dikkat et yeter. Hatta imkanın olursa açıp versiyonuna da bak derim.

sen kendininkini kirdirdin mi peki ?

Ben Khalkedondan kırılmış şekilde aldım benim için o sorun olmadı. Ayrıca benim kutuda B yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 8 Ağustos 2010; 15:16:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.