Şimdi Ara

PSP Almaması Gerekenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • Genel olarak evde takılan PC, PS3, Wii, Xbox360 sahibi olan insanlar...
    • Sosyal çevresi geniş olup sürekli arkadaşlarıyla dışarda zaman geçirenler...
    • Sürekli kız peşinde koşanlar...
    • Şehirlerarası yada şehir içinde uzun yol katetmeyenler...
    • Oynanabilirlik değil grafik isteyenler...
    • Yatağına uzanıp oyun oynayarak uykusunu getiremeyen, aksine kafasını koyar koymaz uyuyanlar...
    • Fifa, Pes; CoD; AgeofEmpire gibi tek tip oyun oynayanlar...
    • Dev ekran dışında film seyretmem diyenler...
    • Müzik playerda ekran büyüklüğü ve animasyondan çok ses çıkışı daha önemli diyenler...
    • İnterneti sadece chatleşmek için kullananlar...
    • Yanımda ağırlık yapmayı sevmem cüzdan zor taşırım diyenler...
    • Oyun oynamayı sevmiyorum, film ve müzik için belki kullanırım dursun bir köşede diyenler...
    • .......
    • .....
    • ...

Lütfen PSP alarak paranızı boşa harcamayın.

Almakta yada satmakta kararsızsanız bu yazılanları okuyun kararınızı verin.
    Böylece "PSP işe yaramaz" , "oyunlar güzel değil" , "bu grafiklere bu para verilmez"
    gibi bilinçsiz mesajlarla forumda kalabalık yapılmamış olur.

not: Bu mesaj PSP'yi belli bir amaç adına alan ve kullanmaktan çok memnun olarak tüm DH PSP ailesi adına yazılmıştır.
    Noktalı yerlere onlarında ifadelerini ekliyeceğim.

Teşekkürler.

• PSP almak için sağa sola borç takanlar...
  • güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık arkadaşım...
  • bende hemen bu konunun zıttını açayım da psp satışları patlasın
  • Değişik Ve Güzeş Bi Yazı Olmuş
  • Güzel bilgiler olmuş gerçi para bulup aldıkta bunlar kaldışu sezon bir açılsın iddaayı soyup soğana çeviricem inşallah
  • Birde hava atmayı sevmeyenler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PSP yi iphone zannedenler...
  • Almaması gerekenlerden biri de benim. Maddeler bana uyuyor...

Hatta hepsi uyuyor...
  • PSP bulursanız piyasada alırsınız zaten Nereye sorsam yok bu ara
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertace

PSP bulursanız piyasada alırsınız zaten Nereye sorsam yok bu ara

Ankarada kaynıyor.İstanbulda nasıl bulamıyorsun ilginç.
  • Gerçekten Hoş yazı oLmuş (( Kız peşinde koşanLar )) =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewtwo2

Birde hava atmayı sevmeyenler

psp oynamakla hava atmanın ne alakası var acaba?
  • katılıyorum .. ellerine sağlık ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaYıRSeVeR -- 7 Temmuz 2009; 15:11:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

bende hemen bu konunun zıttını açayım da psp satışları patlasın
  • Psp'm Var Mutluyum
  • PSP'ye 3 sene önce parayı bayıp aldım. Sonuç : 1 senedir dolapta duruyor.
  • Genel olarak evde takılan PC, PS3, Wii, Xbox360 sahibi olan insanlar... = PS2 var pek oynamıyorum..

Sosyal çevresi geniş olup sürekli arkadaşlarıyla dışarda zaman geçirenler... =Arkadaşlarla pek takılmıyorum bayıyolar

Sürekli kız peşinde koşanlar... =Kız ark. var peşindede koşmuyorum

Şehirlerarası yada şehir içinde uzun yol katetmeyenler... = Senede 4 kere 17 saatlik yol : 17 x 4 : 68 saat

Oynanabilirlik değil grafik isteyenler... = Full oyun oynamak istiyorum..

Yatağına uzanıp Oyun oynayarak uykusunu getiremeyen, aksine kafasını koyar koymaz uyuyanlar... = Saat 12de yatmaya çalışıyorum bi bakıyorum saat 2-3

Fifa, Pes; CoD; AgeofEmpire gibi tek tip oyun oynayanlar... = Araba yarışı ve futbol oyunlarının hastasıyım..

Dev ekran dışında film seyretmem diyenler... = Film olsun yeterli

Müzik playerda ekran büyüklüğü ve animasyondan çok ses çıkışı daha önemli diyenler... = Yorum yok anlamadım :D

İnterneti sadece chatleşmek için kullananlar... = Oyun oynuyorum, araştırma yapıyorum :D

Yanımda ağırlık yapmayı sevmem cüzdan zor taşırım diyenler... = Elimde şu küçük çantalardan olur boynuma asarım her zaman..

Oyun oynamayı sevmiyorum, film ve müzik için belki kullanırım dursun bir köşede diyenler... = Oyun hastası, müzik canavarı, film manyağı bi tipim

Sizce PSP almalımıyım ?

• quote:

Orjinalden alıntı: CapsLocking

Genel olarak evde takılan PC, PS3, Wii, Xbox360 sahibi olan insanlar... = PS2 var pek oynamıyorum..

Sosyal çevresi geniş olup sürekli arkadaşlarıyla dışarda zaman geçirenler... =Arkadaşlarla pek takılmıyorum bayıyolar

Sürekli kız peşinde koşanlar... =Kız ark. var peşindede koşmuyorum

Şehirlerarası yada şehir içinde uzun yol katetmeyenler... = Senede 4 kere 17 saatlik yol : 17 x 4 : 68 saat

Oynanabilirlik değil grafik isteyenler... = Full oyun oynamak istiyorum..

Yatağına uzanıp Oyun oynayarak uykusunu getiremeyen, aksine kafasını koyar koymaz uyuyanlar... = Saat 12de yatmaya çalışıyorum bi bakıyorum saat 2-3

Fifa, Pes; CoD; AgeofEmpire gibi tek tip oyun oynayanlar... = Araba yarışı ve futbol oyunlarının hastasıyım..

Dev ekran dışında film seyretmem diyenler... = Film olsun yeterli

Müzik playerda ekran büyüklüğü ve animasyondan çok ses çıkışı daha önemli diyenler... = Yorum yok anlamadım :D

İnterneti sadece chatleşmek için kullananlar... = Oyun oynuyorum, araştırma yapıyorum :D

Yanımda ağırlık yapmayı sevmem cüzdan zor taşırım diyenler... = Elimde şu küçük çantalardan olur boynuma asarım her zaman..

Oyun oynamayı sevmiyorum, film ve müzik için belki kullanırım dursun bir köşede diyenler... = Oyun hastası, müzik canavarı, film manyağı bi tipim

Sizce PSP almalımıyım ?

Evet
    Param olsa bende alıcam...Ahh Urfa'da çaldırmasaydım şu aleti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.