Şimdi Ara

Psp almayı düşünüyorum...tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda epilasa'dan psp slim almayı düşünüyorum.Ama bazı sorularım var...Birkaç siteden öğrendiğim kadarıyla bu pspyi alıpta birkaç ay sonra sıkılanlar çok olmuş.Şahsen ben ps2 den pek haz almayan bir insanım.Genellikle pc üzerinden oyunlarımı oynarım ve oyun oynamak benim için tutkudur...Bildiğim kadarıyla birçok psp sahibi var burada.Hiç sıkılan oldu mu psp'lerinden ?
    Bir diğer sorum ise oyunlar...Psp'nin oyun yelpazesi ne kadar geniştir? FPS sever bir oyuncu olarak pspde fps oynamanın zor olacağını biliyorum.Bu yüzden değişik tarzlarda oyun gerekecek haliyle...
    Son sorum: Forumda PSP'nin graik kalitesinin ps1 ile ps2 arasında olduğundan tutunda ps2 den daha yüksek olduğuna kadar birçok yorum okudum...Nedir bu işin aslı? Elinizde varsa screenshot yollarsanız çok memnun olurum...Şİmdiden teşekkürler iyi oyunlar...
    Not: Psp slim için konuşuyorum bu arada...Almışken biraz daha paraya kıyıp slim alıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_VeNoM -- 15 Nisan 2008; 20:46:03 >

• valla alalı 2 ay oldu ama hic bıkmadım hayatım boyuncada bıkacagımı sanmıyorum cunku cihaz sadece oyun konsolu degil mp3calar,internet,video player,foto gosterici,e kitap okuyucu,hesap makinası vsvs yani her bok yapıyor boyle bir cihazdan bıkılırmı yaw hatta mecburiyet
  • bende psp alırken biraz tedirgindim o kadar para veriyorum acaba sıkılır mıyım,ya da anlatıldığı kadar güzel bir alet mi diye. bi de bu versiyon işi,oyun yüklemesi v.s çok mu dertli diye (sony nw-a1000 mp3 çalar kullandığım için biliyorum) ama şu custom firmware olayından sonra gerçekten baya bi rahatlamış psp kullanımı. hocam gerçekten bildiğin bilgisayar oyununu elinde oynuyor olmak çok güzel. biraz büyük gibi duruyor fakat özelliklerini biraz karıştırınca o büyüklük gözünde kayboluveriyor. baya da hızlı bir alet. bu arada bir arkadaşta fat var,onu da kullandım baktım yani slim le arasında çok fark yokmuş gibi görünüyor ama fat la oyun oynadıktan sonra slimi elinize alınca sanki içi boş bir kutuyu tutuyormuşsunuz gibi geliyor.

grafik kalitesi olarak daha çok fazla oyun oynayamadım ama grafikler hemen hemen ps2 ayarında.
  • öyle diyosun bende fat kullanıyorum fakat slimin şoyle bi artısı var onun flash bellegi 64 mb fat inki 32... ilerde psp ye tema falan yüklemek istiyosan slim bu duruma baya bi daha elverişli oluyor...(temalar yanlız normal psp temaları degildir psp yi brick etme riski olan fakat düzgün yapıldımı asla brick etmeyen temalardır)
  • PS2 den zevk alamayan bir insan için Psp ne kadar tatminkar olur emin değilim. İşin doğusu psp genellikle ps2 görünümdeki oyunların basitleştirilmiş hali diyebilirim. Oyunların %90ı bir sonraki kapıya git herkesi öldür sonra yine bir sonraki kapıya git yine herkesi öldür tarzında. (tabi çok güzel spor oyunlarını saymıyorum. bunlar sadece action türündekiler için geçerli) Bana göre 5-10 tane kaliteli oyunu var diğerlerine hiç bakmıyorum. (Yine spor oyunlarını saymıyorum) (hatta pspmi bu forum üyelerinden kuzenim olan Ulwi nickli kişiye hediye ettim hiç pişman değilim.) Ama video player olarak muhteşem bir cihaz. Gp2x ten sonra en güzel video playeri olan portable cihazlardan birisi. Artı olarak bu geniş ekran. Mp3 player olarak bana göre zayıf bir cihaz ama eğer yanında taşıyacaksan ekstra mp3 playera gerek bırakmayacak kadar yeterli. Sonuç olarak bir kaç oyununu denemeden alma bence. Bir tanıdığında filan varsa biraz kurcala ondan sonra al.

• iPod Touch sahibiydim,psp slim ile takas gerçekleştirdim.Açıkçası pişman oldum,itouch medya anlamında kat kat daha üstün,ekranına laf söyleyenler var,psp slim'in ekranında karelenmeler oluyor,bazı renklerde iz bırakıyor.Bu da filmlerde çok sorun teşkil ediyor.iTouch da öyle bir problem yaşamadım,int anlamında itouch kat kat daha iyi...Psp Slim beni sadece oyunda etkiledi,yanlış anlaşılma olmasın,oyunları güzel,ama bana sarmadı.700 mb lık oyun indirdim,fos çıktı...Rip'li oyunlar arıyorum,buldummu indiriyorum...37 mb a motogp indirdim,görüntüleri süperdi.Oyun oynamak için alınabilir,zaten cihazın amacı da bu,ama oyunlardaki kullanım çok zor...Sadece yarış tarzı oyunlarda rahatsınız,gta vs bunlar hiç sarmıyor...Neyse,uzun lafın kısası,bence ipod'uda gözden geçir,öyle kararını ver...
  • bencede süper alet ama sim al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız için çok teşekkürler dostlar.Yolculuklarda film izlemek için genellikle Ipod video kullanıyorum oldukça memnunum...Psp'yi alınca bir onuda deneriz artık.
    Fat ile slim arasındaki farkı tam olarak bilmiyordum.Tema olayını ve hız artısını söylediğiniz iyi oldu.Kesinlikle slim alıcam o zaman.
    Başka tavsiyeleriniz varsa zevkle dinlerim..Bazı şeyleri kullanıcısından duymak daima daha yararlı olur...
  • Ben alalı yaklaşık 1 ay oldu şimdilik sadece oyun amaçlı kullanıyorum.müzik ve video olayına girmedim çünkü hafıza olayı sıkıntılı biraz.8 gb kart kesinlikle şart bir de kendi pili oyunlarda 5 saatte bitiyor 2200 luk pil de alınması gerektiğini düşünüyorum.pc de uzun süredir oyun oynamayan biri olarak psp acaip sarıyor oyun indirmekten mahvoldum :D kesinlikle harika bir alet şiddetle tavsiye ederim.
  • acikca solemek gerekirse alalli 6 ay falan oldu onceleri sarmistim baya simdi tuvalette kullaniyorum genelde . ama film izlemeyi seviyorum muzik dinlemeyi pek sevmiyorum ama cok havali bi alet yaninda birisi falan oturdugunda gozleri senin ekranda durmadan. film izlemek icin bence cok ii bi convert prgramiyla istedigim filmleri ceviyorum. sahsen 600-700 mln bayilip 2 ay sonra 200 mlna zor saticagim bi telefon yerine 300 mln werip bi psp almakla en mantikli isi yaptigimi dusunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: orodyn

PS2 den zevk alamayan bir insan için Psp ne kadar tatminkar olur emin değilim. İşin doğusu psp genellikle ps2 görünümdeki oyunların basitleştirilmiş hali diyebilirim. Oyunların %90ı bir sonraki kapıya git herkesi öldür sonra yine bir sonraki kapıya git yine herkesi öldür tarzında. (tabi çok güzel spor oyunlarını saymıyorum. bunlar sadece action türündekiler için geçerli) Bana göre 5-10 tane kaliteli oyunu var diğerlerine hiç bakmıyorum. (Yine spor oyunlarını saymıyorum) (hatta pspmi bu forum üyelerinden kuzenim olan Ulwi nickli kişiye hediye ettim hiç pişman değilim.) Ama video player olarak muhteşem bir cihaz. Gp2x ten sonra en güzel video playeri olan portable cihazlardan birisi. Artı olarak bu geniş ekran. Mp3 player olarak bana göre zayıf bir cihaz ama eğer yanında taşıyacaksan ekstra mp3 playera gerek bırakmayacak kadar yeterli. Sonuç olarak bir kaç oyununu denemeden alma bence. Bir tanıdığında filan varsa biraz kurcala ondan sonra al.

3 ay psp kullandım sıkıldım sattım. yine alasım var . ps2 oyunlarında sadece araba yarışı dövüş oyunu vsvs oynarım. psp de bu iki tür tatmin edici. ama bilgisayarda oyun oynarım demişsin fps - strateji ağırlıklı oynuyorsan psp alma. bu arada @orodyn arkadaşımıızın yorumu olaya noktayı koyuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: orodyn

PS2 den zevk alamayan bir insan için Psp ne kadar tatminkar olur emin değilim. İşin doğusu psp genellikle ps2 görünümdeki oyunların basitleştirilmiş hali diyebilirim. Oyunların %90ı bir sonraki kapıya git herkesi öldür sonra yine bir sonraki kapıya git yine herkesi öldür tarzında. (tabi çok güzel spor oyunlarını saymıyorum. bunlar sadece action türündekiler için geçerli) Bana göre 5-10 tane kaliteli oyunu var diğerlerine hiç bakmıyorum. (Yine spor oyunlarını saymıyorum) (hatta pspmi bu forum üyelerinden kuzenim olan Ulwi nickli kişiye hediye ettim hiç pişman değilim.) Ama video player olarak muhteşem bir cihaz. Gp2x ten sonra en güzel video playeri olan portable cihazlardan birisi. Artı olarak bu geniş ekran. Mp3 player olarak bana göre zayıf bir cihaz ama eğer yanında taşıyacaksan ekstra mp3 playera gerek bırakmayacak kadar yeterli. Sonuç olarak bir kaç oyununu denemeden alma bence. Bir tanıdığında filan varsa biraz kurcala ondan sonra al.

işte duymak istediğim yorum bu sağol kardeş almayı düşündüm bir ara herkes çok süper al al al başka bişi demedi ama anladım ki oyunlar basit oyunlar spor oyunlar dışında bu da demektir ki 2-3 ay içinde bayar alet..

• Ne kadar sıkılırsan sıkıl, o seni bir köşede sinsice bekler. Elektrik kesilirse kıymetini daha iyi anlarsın. Her zaman baş ucunda durmalı. Ben piyasaya bomba gibi düşen oyunları bitirdim, winning eleven da bir yere kadar ama yeni oyunlar gelince yine gözlere ziyan olacak. Ama verdiğin paraya hiç mi hiç yanmazsın. Çünkü işini yerine getiren bir alet.
  • Bende Bir strateji+fps oyuncusuyum aslında.Ancak bana göre psp o fiyata alabilecegin en iyi taşınabilir oyun konsolu+video izleyebilecegin bir teknoloji.
    Altyazılı filmleri bile gayet guzel izleyebiliyorsun.Fps olarakda call of duty,medal of honor brothers in arms denersen elinden dusurmeyeceksindir.Tabiki bazen sıkacaktır ancak ben hiç kopamadım.ki yakında daha guzel oyunlarda gelecek.ben al derim.hafıza kartı olarakda 2 gb minimum 4 alırsan rahat edersin.birde fifa ve pes faktörünüde eklemek isterimki bence harikalar psp de.
  • Bence almanı tavsiye ederim bende dün aldım müthiş bir alet bir türlü kopamadım.Arkadaşla multiplayer oyunları beraber oynuyoruz çok zevkli oluyor.Daha önce neden almadım diye düşünmüyor değilim açıkçası.Artı Fps oyunlarıda bana göre çok zevkli tuşlara alışınca harikalar yaratabiliyorsun Örnek:(Medal Of Honor 2,Call Of Duty 3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavitCan -- 29 Nisan 2008; 22:23:13 >
  • psp güzel bir alet ama artık pek oyun çıkmıyor malesef. oynayacak düzgün oyun kalmadı. pspyi alalı 8 ay oldu bu arada. ben uzun yola gittiğim için video işi çok güzel oluyor. heroes dizisini pspde izledim. birde fifa street gibi hiç sıkmayan oyunlar var. otobüste iyi gidiyor. 24 saat yol başka türlü geçmiyor.
  • bu cımbırtıdan bir tanede bende var ugraşamam ben böyle şeylerle istersen sana satayım yeni kutusunda garantisi felanda var 300 ytl adresim bu ekle görüşelim
    www.passport@gmail.com
  • Dostum 2 defa aldım ve saattım ama 3. için para biriktiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: istikrar1

bu cımbırtıdan bir tanede bende var ugraşamam ben böyle şeylerle istersen sana satayım yeni kutusunda garantisi felanda var 300 ytl adresim bu ekle görüşelim
    www.passport@gmail.com

sen çok çakalsın galiba 2. eli piyasa fiyatına satıyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Dostum 2 defa aldım ve saattım ama 3. için para biriktiriyorum

akıllı çocuk!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.