Bildirim
psp altın serisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sallamış
370ytl doğubankta. 4gb + dvd'lerle zaten o fiyata gelir.
Bir de hepsi Japon üretim zaten. Rus malı olanı yok merak etme -
allahını seversen "evoilation" hangi dilde bir kelime bir de bunu açıklarsan seviniriz. ingilizce evolution diye bir sözcük var ama sanırım sen başka birşey kastediyorsun. optimistim yine de. -
quote:
Orjinalden alıntı: ufo
sallamış
Bir de hepsi Japon üretim zaten. Rus malı olanı yok merak etme
neyi sallamış anlamadım??? fiyat senin de dediğin gibi mantıklı, yani piyasa fiyatına denk... hatta ms orjinalse, piyasaya göre çok uygun... -
katılıyorum -
4 gb kart zaten 120 milyon geriye kaldı 380 milyon 1 umd ye 80 ve dvd lere 20 dersek 280 kalıyor psp ye 280 vermiş oluyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burem -- 6 Nisan 2007; 14:22:39 > -
quote:
Orjinalden alıntı: giannakopoulos
allahını seversen "evoilation" hangi dilde bir kelime bir de bunu açıklarsan seviniriz. ingilizce evolution diye bir sözcük var ama sanırım sen başka birşey kastediyorsun. optimistim yine de.
Böyle bir mesajın çok saçma olduğunun farkındasın değil mi? Adamın sorduğu soruya karşılık vermeyip üstüne nickine kendince anlamlı kelimeler sarfetmişsin biliyorsan cevap ver bilmiyorsan boş konuşma tamam mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: ufo
sallamış
Bir de hepsi Japon üretim zaten. Rus malı olanı yok merak etme
Rus mali olsa daha ne istersin?Cin malindan iyidir.Ben moskovada japon mali goremedim ki turkiyedede yok diyorlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: burem
4 gb kart zaten 120 milyon geriye kaldı 380 milyon 1 umd ye 80 ve dvd lere 20 dersek 280 kalıyor psp ye 280 vermiş oluyoruz
4gb ms şayet orjinal ise 120 ytl ye kaç tane varsa alırım ki orjinali o fiyata bulmaz imkansızın ötesinde çünkü piyasada satılan 4gb ms ler (80-130 ytl arası) ne yazıkki orjinal değil ve %90 ı sorunlu yani 2gb tan sonrasında yazma sorunları ile karşılaşılıyor... -
Fiyat iyi sayılır ancak sonuçta altın seriden bahsediyoruz değil mi? Bir de pembe çıkarmışlardı ancak PSP'nin siyahtan başka bir renkte kötü duracağını düşünüyorum. Bence imkanın varsa bir gör alışabilirsen al.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X