Şimdi Ara

Psp Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim psp'yle ilgili şöyle bir sorunum var.
    Uzun süredir kullanmadıgım cihazı yedek aldıgım batarya ile kullanamıyorum, batarya şarj olmuyor. Sürekli turuncu bir ışık yanıp sönüyor. Ne yapılabilir, yardımlarınızı bekliyorum.

• Yedekteki bataryan sorunlu olabilir
  • bataryada temassızlık olabilir o yüzden bataryanın arkasına (bataryanın tam arkadan girdiği yerin çıkıntısının olduğu yere) , orta alt tarafa ve batarya ucunun olduğu yerin üstüne kağıt yerleştirip kapağı kapat. olmuyorsa bataryayı değiştirmekten başka çaren yok. benimkinde de aynı sorun vardı satın aldığım adam bataryayı değiştirip birkaç kağıt yerleştirdi içine sonra normal çalıştı ama yine bozuldu ne yapıcam artık bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan395

bataryada temassızlık olabilir o yüzden bataryanın arkasına (bataryanın tam arkadan girdiği yerin çıkıntısının olduğu yere) , orta alt tarafa ve batarya ucunun olduğu yerin üstüne kağıt yerleştirip kapağı kapat. olmuyorsa bataryayı değiştirmekten başka çaren yok. benimkinde de aynı sorun vardı satın aldığım adam bataryayı değiştirip birkaç kağıt yerleştirdi içine sonra normal çalıştı ama yine bozuldu ne yapıcam artık bilmiyorum

Ozan arkadaşın dediği gibi de olabilir. Benim anakart değiştiğinde aynı sorun bende de vardı. Bataryam şarj olmuyordu falan. Şimdi sorun yok.

• deneyecegim bunları, şimdiden tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Şarj Cihazı Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.