Evet arkadaşlar yarım saat sonra gözlerim çok ağrıyor daha bulanık görüyorum sanki Heleki ayrıntılı oyunlarda iyice kör oluyorum sanki.Direk yatağa yatasım uzanasım geliyor
modeli ne ? ilk çıkanlardan falansa ekranın tepki süresi baya yüksek izler falan kalınca gözlerin yorulur normaldir
quote:Orijinalden alıntı: elsequito modeli ne ? ilk çıkanlardan falansa ekranın tepki süresi baya yüksek izler falan kalınca gözlerin yorulur normaldir 3004 malesef ilk modelde değil biraz önce pesde bi maç yaptım.Yordu yani ikinciyi yapsam dahada fazla yoruyor
quote:Orijinalden alıntı: Blizzard Days quote:Orijinalden alıntı: elsequito modeli ne ? ilk çıkanlardan falansa ekranın tepki süresi baya yüksek izler falan kalınca gözlerin yorulur normaldir 3004 malesef ilk modelde değil biraz önce pesde bi maç yaptım.Yordu yani ikinciyi yapsam dahada fazla yoruyor 3004 fat'tan sonra çıkan slim model mi ?
quote:Orijinalden alıntı: elsequito quote:Orijinalden alıntı: Blizzard Days quote:Orijinalden alıntı: elsequito modeli ne ? ilk çıkanlardan falansa ekranın tepki süresi baya yüksek izler falan kalınca gözlerin yorulur normaldir 3004 malesef ilk modelde değil biraz önce pesde bi maç yaptım.Yordu yani ikinciyi yapsam dahada fazla yoruyor 3004 fat'tan sonra çıkan slim model mi ? evet slim lite piano black psp3004 pb
quote:Orijinalden alıntı: Blizzard Days quote:Orijinalden alıntı: elsequito quote:Orijinalden alıntı: Blizzard Days quote:Orijinalden alıntı: elsequito modeli ne ? ilk çıkanlardan falansa ekranın tepki süresi baya yüksek izler falan kalınca gözlerin yorulur normaldir 3004 malesef ilk modelde değil biraz önce pesde bi maç yaptım.Yordu yani ikinciyi yapsam dahada fazla yoruyor 3004 fat'tan sonra çıkan slim model mi ? evet slim lite piano black psp3004 pb doktordan dinlendirici gözlük al kesin çözüm
quote:Orijinalden alıntı: elsequito quote:Orijinalden alıntı: Blizzard Days quote:Orijinalden alıntı: elsequito quote:Orijinalden alıntı: Blizzard Days quote:Orijinalden alıntı: elsequito modeli ne ? ilk çıkanlardan falansa ekranın tepki süresi baya yüksek izler falan kalınca gözlerin yorulur normaldir 3004 malesef ilk modelde değil biraz önce pesde bi maç yaptım.Yordu yani ikinciyi yapsam dahada fazla yoruyor 3004 fat'tan sonra çıkan slim model mi ? evet slim lite piano black psp3004 pb doktordan dinlendirici gözlük al kesin çözüm Sağol hacı