Bildirim
PSP carbon:own the city oyununa nasıl hile yazılır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun nasıl güzel mi bari ? -
@cfc
Süper yanıt tebrikler....
@blood94
Oyun için direk bir hile yok , fakat internette PSP için CWCheat adlı bir trainer var. Bu trainer'ı yüklüyorsun , herhangi bir oyunun içinde "Select" tuşuna basılı tutup hile yapabiliyorsun. Her oyun için geçerli. Bizzat kendim kullanıyorum. Yanlış anımsamıyorsam Carbon için hileleri vardı. Sürekli güncel bir program çünkü.
İstersen yüklenişini anlatabilirim. -
Anlatırsan çok sevinirim.Bi de traineri nası indircemi anlatırsan süper olur.
Şimdiden mesajların için çok saol -
quote:
Orjinalden alıntı: blood94
Anlatırsan çok sevinirim.Bi de traineri nası indircemi anlatırsan süper olur.
Şimdiden mesajların için çok saol
Versiyonun neydi? Ona göre anlatayım. -
bende de bu oyunun aynısından var bi zahmet benim için de anlatırsan çok sevinirim bi de blood94 arkadaşım bana bulduğun hileleri yazarmısın bi zahmet şimdiden herkese çok teşekkür -
Sürüm 2.81 ona göre anlatırsan çok sevinirim -
Chevy Cobalt SS & VW Golf GTI-Beat Marcus
Pontiac Solstice-Beat Striker
Mitsubishi Eclipse-Beat Sly
Firebird, Toyota MR2 & '67 Mustang-Beat Poorboy
RX-8, Toyota Supra & Audi TT-Beat Layla 3
Chrysler 300 & Pontiac GTO-Beat Layla 1
Lotus Elise & Mustang GT-Beat Steve
RX-7, Skyline GTR & WRX STI-Beat Buddy
Aston Martin DB9-Beat Jenna
Nissan 350Z-Beat Daemon
911 Carrera S-Beat MK
Mercedes SL65, Corvette & Ford GT-Beat Scotty
Carrera GT & Lamborghini Gallardo-Beat Clutch -
Arkadaşım sürümünü söle dedin söledim ama sen nasıl yapcağımı anlatmadın.Anlatırsan sevinirim. -
ben de blood94 e katılıyorum benim içinde anlatırmısın sürümüm 2.81 -
quote:
Orjinalden alıntı: dra@ola
ben de blood94 e katılıyorum benim içinde anlatırmısın sürümüm 2.81
2.81 ise malesef olmaz. Çünkü program ancak OE versiyonlarla çalışıyor.
Arkadaşlar 2 gün yoktum üzgünüm. -
Tüh ya peki OE versiyon olanlar hangisi?? -
Triple H benimki 3.40 oe-a bana nasıl yapılacağını öğretebilirmisin?şimdiden sağol. -
@blood94
OE Serisi Dark_Alex adlı hackerin çıkardığı seridir , ardından bu seriyi M33 devam ettirir. Ama bundan önce versiyonunu downgrade yapman gerek. Bu konuları forumda konuşmak yasak PM atarsan sevinirim.
OE veya M33 için kurulumu anlatıyorum arkadaşlar:
1.http://rap-id-sh-are.com/files/50127233/CWCheat.rar.html (- leri kaldırın) buradan CWCheat'i indiriyoruz. (Program sürekli güncellenir.)
2. PSP'mizi bilgisayarımıza bağlıyoruz. Rar dosyasını açıp , içindeki klasörü PSP'nin ana dizinine atıyoruz.
3. Daha sonra PSP'yi kapatıyoruz. R tuşuna basılı tutarak açıyoruz.
4. Karşımıza Recovery Menu gelecektir. Buradan "Plugins" bölümüne giriyoruz.
5. Plugins'te bulunan iki adet "CWcheat" satırını "Enabled" yapıyoruz. "Back" ardından "Exit" diyerek Recovery'den çıkıyoruz.
6. Şimdi PSP'mizde istediğimiz oyuna girerek hile yapabiliriz. Yapmamız gereken tek şey oyun içinde "Select" tuşuna basılı tutup , karşımıza çıkan menüde "Enable Cheats" deyip istediğimiz şifreyi seçerek aktif hale getirmek.
İşte bu kadar
-
triple_h peki versiyonu internetten nası yükselticeğimi de anlatırsan yada pm atarsan sevinirim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X