< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 21 Haziran 2019; 14:59:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 21 Haziran 2019; 14:59:8 > |
Ninja pack için 1000 krown harcadım. Baktım aynısı çıktı sinirden bir daha bir daha bastım ve 1000 krown uçtu :( Peki ne verdi? 8 adet Conflict of Nations Platoon Pack. Ücretsiz bir oyunun dlc'si. Ben yandım siz yanmayın..
|
Ya teklif verenler gerçekten gerizekalı ya da açık arttırma sistemine müdahale ediliyor. Yahu zaten puan biriktirmek zor,neden elindeki her şeyi bir oyuna yatırırsın ki? İnsanlar kendi topuğuna sıkıyor resmen. Birisi 500 mü teklif etti,sen 550 et. Bir süre sonra bir bakıyorum 1700'ler 2000'ler havada uçuşuyor. Yazık günah bunlar yüzünden oyun alamıyoruz.
|
Adam daha 3 dakika geçmeden 1200 teklif vermiş bu nasıl bir eşşekliktir böyle? highest bid: 50-1200 yazıyor güler misin ağlar mısın
|
Bu hafta oyun sayısı azalmış ancak daha kaliteli oyunlar eklemişler:
https://kinguin.ly/free-this-week-the-finest-games/ |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 1 Haziran 2019; 20:8:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lPaTRoNl -- 1 Haziran 2019; 20:29:23 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 2 Haziran 2019; 10:1:55 > |