Şimdi Ara

PSP CESITLERI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psp olayına yeni giriyorum ama anlamadıgım olaylar var.
    psp 1004 siyah renk slim modeli yenimi?
    psp 3000 denilen 3004 modelimi oluyor?
    psp 3000son modelmi? göruntusu guzel degıl denılıyor slimin goruntusu daha iyi deniliyor ama psp 3000 slim degil mi?
    kac cesit psp var piyasada? ve eskiden yeniye sıralama yaparmısınız?

• psp fat 100x serisi
    psp slim 200x serisi
    psp slim 300x serisi

Psp fat ilk cikan model olup tum serileri korsan oyun oynatir.

Psp slim sonraki jenerasyon cihaz olup oncekiyle belirgin farklari daha ince,daha hafif,64mb dahili hafiza,tv ye baglanabilme ozelligidir.
    Korsan oyun oynatiyor.Bugune kadar cikan cogu psp kirilabilmekteydi fakat psp3000 lerin cikmasiyla fabrika cikisi pspler kirilamiyor.

Psp slim 300x serisi ise psp 200x lerden ekran parlakligi,dahili mikrofon,tus yerlerindeki degisiklik,birkac gorsel farklilik ve en onemlisi korsan oyun oynatamamasi ile biliniyor.

Her serinin sonundaki x harfleri bolge kodunu, PB-CW-IG gibi kodlar ise rengini bildirir.

Ornegin psp 2004 PB - Cihazin Psp 2000,Slim,Avrupa bolge kodlu,Piano Black renkli oldugunu bildirir.

bolge kodlari ise

0- Japon
    1- Amerika
    2- Avusturalya-Yeni Zelanda
    3- ingiltere
    4- Avrupa
    5- Kore
    6- Hong Kong/Singapur
    7- Tayvan
    8- Rusya
    9- Cin

bu sekildedir.

Renk kodlari ise

PB Piano Black - Siyah
    CW Ceramice White - Beyaz
    IS Ice Silver - Gri
    RP Rose Pink - Pembe
    LP Lavanta Purple - Mor
    FB Felicia Blue - Acik mavi

seklindedir.

• cok tesekkur ederim
    1-Ama psp 1004 slim modeli de var kafa karıstırıyo.

2- Suan icin en iyisi slim 200x serisi sanırım cunku kırılma problemi yok. ama bunun da goruntusu parlak degil.

3- 300x modelindede parlak ekran var ama daha kırılmamıs ne zaman kırılır bi fikriniz varmı? bide 300x slimde oyun goruntusu yakın cekimde kare kare halindeymiş hatta psp bunu kabul etmis 200x de böyle bi sorun yoktu sanırım?

200x-300x konusunda kararsız kaldım suan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 6 Mart 2009; 16:48:21 >
  • 1- psp 1004 slim diye bisey yoktur.bi yanlislik vardir.

2- bence psp 2000 in ekrani 3000 inkinden daha net.

3-bi zaman daha kirilacak gibi gozukmuyor.

hic dusunmeden psp 2000 al

http://resim.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=13285
  • quote:

Orjinalden alıntı: astamiga

cok tesekkur ederim

2- Suan icin en iyisi slim 200x serisi sanırım cunku kırılma problemi yok. ama bunun da goruntusu parlak degil.

3- 300x modelindede parlak ekran var ama daha kırılmamıs ne zaman kırılır bi fikriniz varmı? bide 300x slimde oyun goruntusu yakın cekimde kare kare halindeymiş hatta psp bunu kabul etmis 200x de böyle bi sorun yoktu sanırım?

Hey heey sakın sakın sakın.. Öyle değil durumlar hiç düşünmeden slim falan da alma .. Psp slim modellerde üretildiği zaman içinde bulunan version 4.01 ise yani fabrikadan çıktığı zaman 4,01 ise versionu bunlar yeni anakartlı psplerdir ve şuan versionu kesinlikle kırılamamaktadır ! ...

• quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

1- psp 1004 slim diye bisey yoktur.bi yanlislik vardir.

2- bence psp 2000 in ekrani 3000 inkinden daha net.

3-bi zaman daha kirilacak gibi gozukmuyor.

hic dusunmeden psp 2000 al

http://resim.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=13285

Cok tesekkur ederim ama suan psp200x fiyatı fırlamıs dolar yuzunden ve 300x serisi is gormedigi icin. 550TL civarı. Sanırım biraz beklemem gerekcek :( yada kafayı bozup alcaz :D

Ama 1004 slim diye siyah bi psp de gördüm kutusundada 1004 slim lite yazıyo teknolojixde vardı ama onlar da pek anlamıyodu modellerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 6 Mart 2009; 19:55:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

quote:

cok tesekkur ederim

Hey heey sakın sakın sakın.. Öyle değil durumlar hiç düşünmeden slim falan da alma .. Psp slim modellerde üretildiği zaman içinde bulunan version 4.01 ise yani fabrikadan çıktığı zaman 4,01 ise versionu bunlar yeni anakartlı psplerdir ve şuan versionu kesinlikle kırılamamaktadır ! ...

versiyonu 4.01'den dusuk olcak yani 4.0 kırılıyomu mesela.
    uyarı icin cok tesekkur ederim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

quote:

cok tesekkur ederim

versiyonu 4.01'den dusuk olcak yani 4.0 kırılıyomu mesela.
    uyarı icin cok tesekkur ederim.

evet aynen öyle ..
    Psp slim - 2000 ' lerde fabrika çıkışında 4,01 den önceki tüm versionlar kırılabiliyor ama şuan piyasadaki slim lerin büyük bir yüzdesi 4,01 version ile geliyor malesef

• hangi şehirde oturuyorsun
  • eskisehirdeyim. bugun psp2000 aldım kırılmıs halde. ama eve geldigimde oda ne adam yanlıslıkla psp 3000 vermis kutuya koyarken.
    yarın gidip degistircem. teknosadaki son psp2000i de bi cocuk aldı 420tl ye gitti psp.
  • quote:

eskisehirdeyim. bugun psp2000 aldım kırılmıs halde. ama eve geldigimde oda ne adam yanlıslıkla psp 3000 vermis kutuya koyarken.
    yarın gidip degistircem. teknosadaki son psp2000i de bi cocuk aldı 420tl ye gitti psp.

Boşuna üzülme. O çocuğun aldığı kırılmayan versiyondur
  • olabilir cocuga versiyona baktınmı diye sordum kırılıyoda anakartın versiyonu bilmiyorum dedi.
    bu kırılamayan 2000 serisiyle 3000lerin anakartı pprom mu neymiş. yani sadece 1 kere yazılabilen bellekmiş. ondan degisiklik yapılamıyormus ve eger oyleyse 4.01ler ve 3000ler icinden hafıza cipleri degistirilmedikce kırılamaz yani bayag bi sakat is.
  • en iyisi psp fat al bendeki
  • quote:

olabilir cocuga versiyona baktınmı diye sordum kırılıyoda anakartın versiyonu bilmiyorum dedi.
    bu kırılamayan 2000 serisiyle 3000lerin anakartı pprom mu neymiş. yani sadece 1 kere yazılabilen bellekmiş. ondan degisiklik yapılamıyormus ve eger oyleyse 4.01ler ve 3000ler icinden hafıza cipleri degistirilmedikce kırılamaz yani bayag bi sakat is.

kırarlar kırarlar sen rahat ol ne yapıp edip kırarlar ama tabi ne kadar zaman gerekicek orası tam bir muamma..umarım kavuşursun kırık versionlu psp 2000'ine en yakın zamanda ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 9 Mart 2009; 0:47:08 >
  • tamam da ne zaman kıracaklar yahu cihaz çıkalı 5 ay oldu ve galiba adamlar haziran da yeni modeli duyuracaklar.
  • ben de bir yerlerde okudum 4000 serisi geliyor diye bu listeye 4. psp de eklenebilir

ben psp2 istiyorum klavye ve dokunmatik ekran yapsınlar yemede yanında yat olsun bu makina
  • ya ben ilk olarak fat almistim slim yoktu piyasada yigenime hediye ettim sonra gidip kendime slim aldim . 1 yil kadar oldu 2000 oluyor sanirim benimki sorunsuz netten indirdigim oyunlari oynuyorum ve zaten alete cokta iyi oyunlar cikmiyor hani en ucuz 60-70tl ye satilan oyunlar i alicaksin bide salak bisey cikicak parana yazik .

ben 310 tl e almistim kazik yedim die dusunurken fiyatlarin 600 e kadar ciktigini duydum garip oldu yani bence guzel ve denenmesi gereken bir oyun konsolu alirsan pisman olmassin
  • FAT al gitsin.TV'ye bağlanma özelliği gereksiz bence.Bu alet bir el konsolu yani.

TV özelliği gereksiz diye FAT al demiyorum.Kırılma özelliği açısından FAT al.Kırılmayan FAT kalmadı.Slim'lerin bir kesimi hala kırılamıyor,3000 ise muamma...
  • Arkadaşlar psp konusunda pek bilgim yok. Yakın zamanda psp3000 gelececek. Bu aletin kırılma ihtimali yok mu. Ya da yakın bi zamanda kırılabilir mi.
    Son olarak oyun dışında neler yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolocix

Arkadaşlar psp konusunda pek bilgim yok. Yakın zamanda psp3000 gelececek. Bu aletin kırılma ihtimali yok mu. Ya da yakın bi zamanda kırılabilir mi.
    Son olarak oyun dışında neler yapılabilir.

Kırılma ihtimali var ama çok yüksek değil.
    Oyun dışında,film,fotoğraf izleyebilirsin,müzik dinleyip internete girebilirsin.

Bu arada bir not:
    PSP FAT'ı olanlar SLIM veya 3000 almalarına gerek yok.(Bence)
    PSP'si olmayanlar SLIM almalı.
    3000'in yanına yaklaşılmamalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.