Şimdi Ara

PSP CESITLERI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3000i iade edip 2004 ver.3.95 aldım kırdırdım guzel oldu suan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 11 Mart 2009; 11:40:55 >
  • Versyonunu alıcağımız yere mi sormaız gerekio kendimiz öğrenemiyomuyuz?
  • sifir alacaksan kutu uzerinden anlayabilirsin.diger turlu sorarsin aldigin yere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

sifir alacaksan kutu uzerinden anlayabilirsin.diger turlu sorarsin aldigin yere.

Tmm cok sagol sıfır alıcam da kutu üzerine bakarım ozmn şimdi gidicem almaya işte :)
  • Bu bayağı eski konu ama cevaplandırıyım.Sana soruyorum sence aralarında 2 yıl arayla çıkmıs olan 2 cihazdan hangisi daha güzeldir senin sorduğun soru şu playstion 1 mi güzel playstion 2 mi tabikide ps2 o zaman tabikide psp 300x daha güzel olur ekranda bir problem yok seni kandırmıslar psp200x in ekranı daha berbat hem benim versiyon psp 3004 de 6.39 2011 in en son versiyonu ama onu bile kendim evde kırdım korsan oyun yükliyip oynuyorum.Herkez psp 2000 demiş çünkü eski konu olduğundan o zamanlar 3000 fazla yaygın değilmiş ve herkezde 2000 oldugundan olabilir mi ?? konuya kilit koy he bu arada merak edebilceğinden söylüyorum =

PSP GO MU PSP 3004 MÜ

tabikide psp 3004 şu anda sony yaptığı hatanın farkında olup psp go nun üretimine son verdi yani psp go öldü.PSp go daki tüm özellikler psp 3004 te var ama tam tersi için bu söylenemez psp 3004 te mikrofon- daha büyük ekran-daha iyi tuş yerleri-eklenebilir kamera-yüzeye uygun kap var ama psp go da bunlar yok! Hatta piyasada bakarsan psp go +10 oyun 350 tl sadece psp 3004 499 lira neden psp go satılsında ellerinde kalmasın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valbilken -- 26 Haziran 2011; 15:46:20 >

• psp 3006 + 8gb memory card + beğendiğin oyunları indirip memory card a at sssüper olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.