arkadaslar sosyal olalım falan dıyordum ya ıste vaktı:):) 20 OCAK 2007 CUMARTESİ TARIHINDE TAXIMDE BULUSUYORUZ gelmek ısteyenler ya p.m atsınlar yada ebrar_soner@hotmail.com adresını eklesınler konusuruz
nerede buluşacaksınız? iso cu toplantısı mı bu? orjinal oyun kullananlarla alay etmiyecekseniz bende gelmek isterim :)
yok abı bende orjınal kullanıorm ekle benı konusalım sımdı duna
buna benzer miyyonlarca lınk var dosttum
hmm o zmn gıt onlara mesaj at cevap werene war mı acaba?!?!
ankaraya gelirseniz bende gelirim
sen buraya gel hajı ya forum actıkta mıllet hıj heweslı degıl abı 2-3 kısı ok dedı.
Evet arkadaşlar, oyunları belirlemeye başlayalım artık 7 kişi filanız, bende olan oyunlar
NFS Underground Rivals Medal Of Honor Heroes Dead to Rights Fifa 06 -------------------- NFS Carbon ve Splinter cell almayı düşünüorm
ya xuniq aslında hangı oyundan zevk alacagmızı konussak daa doru olur elımızdekı oyunlara gore plan yapmayalım!mesella medal of honour, world rally champıonshıp pes5 weya pes6 twısted metal eft arkadaslar sımdıden belırleyelımde umd'cıler bakmaya baslasınlar :) bende dahılım yau umd ye:):)
Peki nasıl oynicaz ? Bende Tekken dark resurrection ve nba live 2007 var , 2+ kişi aynı anda oynaması için hepsinde aynı oyun olması gerekiyomu ? Biri msn den ne yapcağımızı anlatsın bana.
arkadasım herkes o oyunu yukleyecek weya alacak bu kadr basıt weya 3-4 oyuna karar werırız ısteyen ıstedıgıne karar werır
oldu mobil burute kurmuşlar
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
daçokkişi olurdun obakımdan hmm o zmn gıt onlara mesaj at cevap werene war mı acaba?!?!
oldu mobil burute kurmuşlar
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
daçokkişi olurdun obakımdan hmm o zmn gıt onlara mesaj at cevap werene war mı acaba?!?!
arkadaşlar herkes elinde ne varsa getirir, ortak oyunlar varsa oynanır, oynamayan kendi takılır. maksat zaten muhabbet. oyun,psp,ps3,hayat...vs... isteyen gelir katılır bu kadar basit. bende gelmeye çalışacağım. saygılar.
dıcek laf yok sana komedı gbı bı şeysin sen hajı!!nese msnden halledıorm zaten arkadaslar ısteyen p.m atsın yada eklesınler benı
taksimde tam olarak nerde ve ne zaman buluşcaaz? Saat ve mekan artık yavaş yavaş kararlaştırılsa iyi olur.
20 ocak cumartsi gunu saat13.30 da odakulede(cunku burger falan kalabalik oluyor zaten tanismiorz problem olur odakulede hckimse olmuor rahat oluruz)bence nevizadeye gideriz genis alan rahat oluruz ben h.sonu gelecek olanlara zaten mesaj aticam ama burdanda knusalm arkadslr
istanbul anadolu yakasında olursa haberim olsun arkadaslar...
slm bende gelmek isterim ama odakule nerde bilmiyorum bende oyun arşivi var sizin belirlediğiniz oyunları cd ye fln atıp getireblrm ama bunun için bilg da lazım umd lileri bilemem ama