Şimdi Ara

psp dahili mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yenı psplerde mikrofon warmıs ıcınde teknosada okudum katalogda.bizde neden yok??

• benimde haberim yok ama yaparlar ole birşey
  • kim diyor ??? haberı nerden aldın kaynak var mı ??
  • Valla ben ole bisey ne gordum nede duydum resim felan varmı yada ne bilem guvenilir siteler yazmısmı hic....
  • Şu an sadece socom ıcın uretılmıs headt set kulaklık setı + mic var sadece onla mikrofon olayıs aglanıyor o kadar arastırdım hıc bır kaynak bulamadım
  • bimeks diye bi elektronik satıs yeri war onun katolaogda war internet adresi warsa orda wardır.
  • lınk bulursan ıyı olur yada ogrenebılırsın adamlar yanlıs basmıstır buyuk ıhtımal resmı sıtesınde bıle yazmıyor
  • dimi bencede haklısın . .
  • resmi bu arkadaslar bakın... ama bence gereksiz bişi...

psp dahili mikrofon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RRecorDD -- 11 Şubat 2007; 18:09:14 >

• Şu durumda pek gerekli ve kullanışlı bi aparata benzemiyor, mikrofonlu kulaklık setleri varsa daha kullanışlı olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogogogo

bimeks diye bi elektronik satıs yeri war onun katolaogda war internet adresi warsa orda wardır.

Dostum öle bişey yok kesinlikle adamlar ya yanlış yazım hatası yapmışlardır yada bilmeyenleri alavera dalavera oyunlarına çekmek için yazılmış bişeydir...
  • arkadaş yenı cıkacak psp lerde demıs apart dememiş ilginizi cekerım
    quote:

Orjinalden alıntı: RRecorDD

resmi bu arkadaslar bakın... ama bence gereksiz bişi...

psp dahili mikrofon

• alahalla ole bısey yapmak ayrımcılık olmus olur cunkı sonucta hepımızın elınde tuttugu alet PSP yanı bunun 2 sı olmadıkca yenılerı ıcın yapılan yada yapılacak olan yenılıkler bıze haksızlık olurdu..bole bısey olmadıgını umid ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: gogogogo

arkadaslar yenı psplerde mikrofon warmıs ıcınde teknosada okudum katalogda.bizde neden yok??
  • olsun ya ne fark ederkı olsun bence..
  • sesli oyunlar çıkarmı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.