Şimdi Ara

PSP'de BAZI OYUNLARDA BAŞLATMA HATASI ALANLAR İÇİN ÇÖZÜM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır PSP ile ilgilenmemiştim ve daha geçen gün 1.50 olan makinamı 3.90 M33 yaptım ve bazı oyunlar game couldn't start hatası verdi. Çoğu oyun sorunsuz çalışsada bazı oyunlarda başlamadan ana menüye geri dönüyordu. ilk başta sorunun memory karttan olabileceğini düşündüm fakat hata başka yerdeymiş. Hemen çözümü anlatıyorum:

1) PSP'niz açılırken R tuşuna basılı tutarak açın, M33 Custom Firmware olan makinalarda karşınıza siyah ekranda bir sürü seçenek olan bir ekran gelecektir. (M33 Recovery menu)
    2) Bu kısımda Advanced ksımına girin ve Format flash1 and reset settings ile FlashROM'u resetleyin.
    3) Saat tarih gibi ayarlarınız sıfırlanacak ve bunları tekrar girmeniz gerekecek PSP açıldığında ama en güzeli çalışmayan oyunlarınız çalışacaktır.

iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 3 Mart 2008; 17:39:32 >

• saolasın kardeş..counter strike falan hata veriyo senin dediğini deneyip bidaha atmak lazım
  • Kardes bende bu sefer hicbir oyun calismamaya basladi.Bende de sendeki ayni versiyon var ne yapmam gerek
  • off naaptın ya hic bi oyun calışmamaya başladı.... nası düzeltcez ?
  • arkadaşlar eski oyunları gidenler yaptığı şeyin aynısını yeniden yapsın menüden düzelir bu arada arkadaşım başlığı değiştir bence bu tam çözüm değil bazı oyunlar yinede çalışmaz ona göre
  • arkadaşım aynı sorun bende de oldu fakat düzelttim, sanada nası düzelteceğini anlatiyim hemen psp yi komple kapat acılırken "R" tuşuna basılı tut recovery menüden configuration a gir ve ayarların hepsini disapled yap diğer ayarlarda şu şekilde olcak
    umd mode m33 driver no umd
    usb device memory stictk
    eğer olmassa bu ayarları kurcala korkma bişe olmaz bende bu ayarları karıştıra karıştıra düzelttim inşallah senin sorununda hallolur...
    quote:

Orjinalden alıntı: BABAHAKKI

Kardes bende bu sefer hicbir oyun calismamaya basladi.Bende de sendeki ayni versiyon var ne yapmam gerek
  • Tamam kardes düzeldi cok sagol verdigin bilgiler icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı sorunu yasamıstım ver 3.52 m33 advanced ayarlarda 3 secenek war tamamını disabled yapın butun oyunlar acılıor o sekilde
    ben de deneyerek bulmustum
  • Daha da acılmayan oyunlar da firmware versiyonu yuzundendir tahminimce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.