Şimdi Ara

PSP 'DE BEDAVA TELEVİZYON SEYREDİN !!! (İNTERNETTEN VEYA UYDUDAN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
14.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi Channels klasörümü upload ediyorum. Bunu dene istersen bir de.

rapid share.com/files/71028736/Channels.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerm -- 20 Kasım 2007; 16:10:31 >
  • Acaba infastructure modda mı yoksa adhoc modda mı alıyor yayını psp deki pro??? Eğer adhoc ise laptoptan yayın yapmayı deneyeceğim. Ya da programın ayarlarında var mı adhoc- ifrastructure seçeneği???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdem09 -- 20 Kasım 2007; 18:36:49 >
  • Kanal listesi için teşekkürler turkem.Şimdi denicektim.Yuklerken herşeyi seçmeme rağmen broadcast yüklenmemiş.

Tekrar yükledim bütün ekletileri seçtim gene yüklenmedi.

Hiç şansım yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: herdem09

Acaba infastructure modda mı yoksa adhoc modda mı alıyor yayını psp deki pro??? Eğer adhoc ise laptoptan yayın yapmayı deneyeceğim. Ya da programın ayarlarında var mı adhoc- ifrastructure seçeneği???

infastructure moddan yayın yapıyor ama neden Adhoc'a ihtiyaç duyasın ki? Kablosuz modemin varsa zaten her türlü laptop'tan yayın alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UgggU�

Kanal listesi için teşekkürler turkem.Şimdi denicektim.Yuklerken herşeyi seçmeme rağmen broadcast yüklenmemiş.

Tekrar yükledim bütün ekletileri seçtim gene yüklenmedi.

Hiç şansım yok.

PSP 'DE BEDAVA TELEVİZYON SEYREDİN !!! (İNTERNETTEN VEYA UYDUDAN)

Yüklerken Broadcast Server çıkması lazım. İstersen diğer kurulumu tamamen sil, dosyalarını falan kaldır tamamen. Sonra tekrar dene derim.

• Evet çıkıyor o seçeneği işaretliyorum.Kurlumu herşeyini silip bi daha deniyim.Bakalım.

Ekleme : C deki falan bütün dosyalarını tamamen sildim gene kurulmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgggU™ -- 20 Kasım 2007; 20:27:29 >
  • Peki. Şimdi sana Modules klasörümü gönderiyorum. Önce içinden sadece BroadcastServer.Module ve BroadcastClient.Device dosyalarını Modules klasörüne at. O da işe yaramazsa verdiğim modules klasörünü aynen ProgDVB klasörüne at bakalım öyle dene. Bu da olmazsa kafamı kesicem, gurur meselesi yaptım eheh

http://rapid share.com/files/71084239/Modules.rar.html
  • turkerm herşeyi yapıyosun çok saol.

Önce dediğin dosyaları attım olmadı.Modules i tamamen attım gene olmadı.

PSP 'DE BEDAVA TELEVİZYON SEYREDİN !!! (İNTERNETTEN VEYA UYDUDAN)

Senin verdiğin klasorun resmı.Neden olmuyor nasıl birşey bu kafam karıştı iyice bu arada psp hazır programı denedım çalışıyor en azından hata vermeden açılıyor.

• Valla kardeş, artık bundan sonra bir şey diyemeyeceğim. Bence sen ProgDVB'deki daha gelişmiş özellikli Broadcast server'ı dene. Ben pes ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkerm

quote:

Acaba infastructure modda mı yoksa adhoc modda mı alıyor yayını psp deki pro??? Eğer adhoc ise laptoptan yayın yapmayı deneyeceğim. Ya da programın ayarlarında var mı adhoc- ifrastructure seçeneği???

infastructure moddan yayın yapıyor ama neden Adhoc'a ihtiyaç duyasın ki? Kablosuz modemin varsa zaten her türlü laptop'tan yayın alırsın.

Bende wireless modem yok. Eğer program adhoc da da çalışıyorsa modem kullanmadan direk laptoptan yapacaktım yayını. Teşekkürler.

• Ben denemedim ama belki vardır. Biraz kurcala istersen programı.
  • quote:

Ben denemedim ama belki vardır. Biraz kurcala istersen programı.

Tamamdır. Benim psp de yazık iki haftadır yatıyo öylece boynu bükük. Brick oldu birazcık. Bulamadım ki 2. psp kurtarayım geri. Bu hafta içinde tamir ettirince denerim artık. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Tamamdır. Benim psp de yazık iki haftadır yatıyo öylece boynu bükük. Brick oldu birazcık. Bulamadım ki 2. psp kurtarayım geri. Bu hafta içinde tamir ettirince denerim artık. Teşekkürler.

Olmasa bile belki laptop'u access point olarak kullanmaya yarayacak programlar vardır. Hatta bence kesin vardır. Öyle yaparsan Ad Hoc'a da gerek kalmaz.
  • süper çalısma eline saglık
  • quote:

quote:

quote:

Olmasa bile belki laptop'u access point olarak kullanmaya yarayacak programlar vardır. Hatta bence kesin vardır. Öyle yaparsan Ad Hoc'a da gerek kalmaz.

Ah ah. yazın az mı araştırdım o olayı. Ama maalesef her kart desteklemiyor. Acer laptopların wireless kartları destekliyor genelde. Bendekinden sadece ad-hoc yayın yapılabiliyor

• hay Maşallah yok abi tv. izlemekten vaz geçtim
  • çalışma için teşekkürler ama biraz uzun yapması
  • Benim psp programı çalıştırmadı "Game could not be started" hatası veriyor
    bende slim var 1.50 addon slim'le uyumlu değil diye okudum yardım ederseniz sevinirim
  • emeklerın için tsk'ler arkadasım guzel bır calısma olmus takılma gıbı bır sorun varmı... cunkı bende tv kartı olmadıgı ıcın pcde takılıyor ızlerken..
  • paylaşımın için teşekkür ederim ama modeme bu kadar yakında olacaksam bu kadar ayrıntılarla uğraşıcam pc den izlerim yav:) pek kullanışlı gelmedi bana:(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.