Şimdi Ara

PSP'de Colin Mcrae mi WRC mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki oyunu kıyaslayacak olursanız sizce hangisi daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperorism -- 18 Ocak 2007; 10:21:38 >

• dostum iki oyunuda sadece 1 er saat anca oynamışımdır. ama oyun satıcısı olarak talep WRC'den yana oluyo en çok. bi bildikleri var diyorum :D
  • WRC derim
  • Colin Mcrea yi PSP de oynamadım . Ama WRC süperdi bana göre .Toprakta Drift çok zevkli ..
  • Ben her iki oyunuda oynadım colin kontroller yönünden biraz sınıfta kalıyo grafikler falan hoş.Wrc içinse kesinlikle oynanması gereken bir oyun colinden bence kat kat üstün bi oyun tavsiye ediyorum
  • WRC PS2'de Pes5'ten sonra zamanında en sevdiğimiz oyundu, PSP'de de geçen gün yükleyip oynadım, PS2'den sonra biraz beklentilerimi abartılı tuttuğumu farkettim ancak yine de çok hoş, harita grafikleri çok hoşuma gitti, ayrıntılar, hız imkanı ve aracın aldığı hasar çok iyi seviyede ancak arabalar her araba yarışında olduğu gibi oyuncak gibi duruyor..

Colin'i henüz denemedim ama WRC kadar iyi değil diye duydum..
  • kesinlkle WRC ben acaip basarili buldm cok begendm siddetle twsiye ederim arkadasm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımda wrc oynamıştım bi onu biliom ama süperdi.
  • Az önce WRC oynuyordum, Colin'i oynamadım ama WRC'yi oldukça sevdim. Hele Antalya'da yarışmak ayrı bir zevkti.
  • Bende yılların rallicisi olarak WRC diyorum 1 senedir sıkılmadan hala oynuyorum tek kötülüğü manual vites olmaması giğer rallilerde de yok herhalde psp nin bir kötülüğüde bu adamlar niye manual vites yapmamışlarki soruyorum size.
  • İkisini de oynadım. Colin bana açıkçası pek zevk vermedi. Kontrollerde biraz sorun yaşadım. Sonra düşündüm acaba bende mi bir sorun var diye. Arkadaşların dediğini duyunca anladım ki sorun oyundaymış. WRC'de ise gerçekten rallinin tadına varabiliyosun. Direksiyonun PSP gibi birşey yani. Onun için ikisi arasındaki kıyaslamayı istiyosan kesinlikle WRC derim.
  • Arkadaşlar elinde WRC umd si olan var mı? e bu kadar ballandıra ballandıra anlatmanın üzerine bu oyunu oynamadan olmaz.

WRC umd sini takaslamak veya satmak isteyen lütfen bana mesaj atsın.
  • arkadaşım bende var hangi şehir olduğunu yazarsan konuşuruz
  • Bende wrc ralli oynuyorum oyunu bitirdim hala bıkmadım harbiden neden manual vites koymamışlar bu psp ye bende ilk oynadığımda olmadığını görünce uyuz oldum birde titreşim koyabilirlermiydi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.