Şimdi Ara

PSP de eski ATARI oyunları olanlar ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hani şu ataride oynadığımız eski Mario vardı,Tank oyunu vardı bide...
    Bu oyunları nekadar aradıysam bulamadım..Çeşit çeşit emulatorler felan var heryerde ama hiçbirinde de yok bu oyunlar.Özellikle o tank oyununu çok istiyorum.Bide araba yarışı vardı,kırmızı bi arabamız oluyodu yolda çukurlar başka arabalar felan çıkıyodu karşımızı,tepeden bakışlı bi oyun...
    Bunlarla ilgilenen,elinde olan arkadaşlar varsa paylaşabilirmisiniz ?

• onları bilmiyorum da marionun farklı versiyonları var.nintendo emulatörüyle oynayabilirsin.atari salonlarındaki oyunlar dersen capcom classics collection var yüzlerce eski atari oyunu var içinde.
  • :) bu oyunlar abondanware oldugu icin paylasimi serbesttir. o yuzden link verilebilir.

http://r apidshare.com/files/196532963/psp7800_dbaggio_emulator.rar.html

yukardaki linkten emulatoru indirip game klasorune atin.
  • dbaggio paylaşım için saol dostum, eski ATARI oyunlarını özlememişim desem yalan olur valla..
  • 75-85 kusagi icin efsane dimi :)
  •  PSP de eski ATARI oyunları olanlar ??

pspde hali hazırda böyle bi oyun mevcut birçok atarı oyunlarının toplanmış ve grafiklerinin geliştirilmiş hali.
  • pspvadisi ne baktınmı orda vardı galiba
  • bahsettiğin oyunlar nintendo nun NES adlı konsoluna ait oyunlardır rom sitelerinden bu oyunların ROM dosyalarına kolayca erişebilirsin.
    oyunları google da "NES roms" adıyla ararsan bulabilirsin
    PSP de oynamak için de "NesterJ" emulatorünü kullanmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 12 Şubat 2009; 19:01:53 >
  • metal slug fln vardı görmüştüm psp vadisinde bi bak istersen
  • Metal slug var hemde emulator deil hemde bütün seri var toplam bir oyun içinde 7-8 tane seri var süper gerçekten. x)
  • quote:

Orjinalden alıntı: QberT*

Metal slug var hemde emulator deil hemde bütün seri var toplam bir oyun içinde 7-8 tane seri var süper gerçekten. x)

Evet, hep Memory Stick'imde bu oyun durur, hiçbir zaman silmem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.