Bildirim
psp de internet
JACK & JONES Erkek Jjestar Jj Sweat Hood Noos Kapüşonlu sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHXHQG7R
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ne bağırıyorsun arkadaş. -
yav kardeşim sen niye pis pis sırıtıyorsun -
aynı pcde nası görüosan öle dostum -
bağırma kulaklarımız saır değil:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
way adam soru sormuş cvp versenize hayret bişy ya yok nie bağırıosun yok bilmemne fln ne gereği var ya -
dostlar şimdi bendeki adsl modemi kablosuz adsl modem yapsam acaba girermi psp internete evden...Bir yerde okumuştumda bazı modemler wi-fi desteği verebiliyorlarmış...Bildiğiniz hangi modemler bunları yapıyor ama adsl olacak....Birde acaba yakında psp'ye küçük bir klavye çıkarmı....Kızılötesinden çalışan...Malum msn çıkacakmış ya..... -
arkadaşım herhangibir teknoloji mağazasına gidip wi-fi wireless lan özellikli bir modem istiyorum dediğinde çok rahat bulursun.sana önereceğim marka zyxel 660 hv modem antenli gayet iyi bir modem.fiyatları ise 150 ile 170 arasında bulabilirsin . -
Ben birtürlü internete giremedim yaa Psp' iyle.. Wires. da var ama ayarlarda mı problem var sizce?. Bilen var mı ayarları -
ARKADAŞIM NASIL GİRMİYOR HATAMI VERİYOR YOKSA SİNYAL Mİ BULMAIYOR İNTERNET AÇILMADIĞINDA EKRANDA ÇIKAN YAZIYI YAZARSAN yardımcı oluruz. -
Benim psp im yok fakat bir sorum var: Psp de internet nasıl çalışıyor kablo mu takmamız lazım yoksa dışarıda da çekiyor mu çekiyorsa ücretlendirme nasıl oluyor? -
psp de internete girerken herhangi bir kablo kullanılmıyor wi-fi wireless özelliği ile kablosuz bağlanıyorsun wireles bulunan alış veriş merkezlerinde bağlanabilirsin veya evine adsl wirelesli modem alıp evindede bağlanabilirsin ücretlendirme bilgisayar gibi diyebilirim kısaca. -
Çok sağol cevap verdiğin için..
Sana ne olduğunu anlatayım. Benim evdeki kablosuz int. şifreli. Bende psp de ayarları yaptım şifresinide yazdım. Bağlanıyor diyor diyor diyorrrr biraz süre geçiyor buarada sonra süre aşımı bağlanamadı diyor..
Nerede bir hata yapmış olabilirim? -
bu PSP ile internete girerek sinyalin çok güçlü falan mı olması gerekiyor. bende Wlan var ama PSP her seferinde bağlanamıyorum diyip duruyor bana.... -
Bende bağlanamadım bir türlü yaa nerede yanlış yapmış olabiliriz acaba? -
video'lu anlatım yapabilen olurmu? -
Ayarları doğru yaptığınızdan emin olun arkadaşlar ayrıca ayarları doğru yaptığınızdan eminseniz psp de açık olan browserdan çıkın cihazı kapayın tekrar açın ve bir daha bağlanmayı deneyin.Yoksa ben evde çok güzel bir biçimde bağlanabiliyorum... -
Dikkat edilmesi gereken ne ayar var sence?
Ya da şöyle diyeyim. Eğer biri zahmet olmazsa hangi aşamaları geçip ayar yapıyor internete bağlanıyor yazabilir mi?
Çok sevinirim gerçekten.
Şimdiden çok sağolun.. -
ya arkadaslar baglandıgı zaman nasıl bu olay kasıyo musunuz rahat mı yoksa????????????????????????????? -
Ben evde dışarda zoom X6 ile bağlanıyorum kesinlikle memnun değilim öncelikle bunu belirtmek isterim, bağlanmada herhangi bir sorun yok gayet kullanışlı ve rahat en saptığım güncelleme ile wma çalabiliyorum ve sitelerdeki flas da sorun olmuyo, eğer wireless modem tavsiyesi istersen yardımcı olabilrim.
quote:
Orjinalden alıntı: shady_tr
dostlar şimdi bendeki adsl modemi kablosuz adsl modem yapsam acaba girermi psp internete evden...Bir yerde okumuştumda bazı modemler wi-fi desteği verebiliyorlarmış...Bildiğiniz hangi modemler bunları yapıyor ama adsl olacak....Birde acaba yakında psp'ye küçük bir klavye çıkarmı....Kızılötesinden çalışan...Malum msn çıkacakmış ya.....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X