Şimdi Ara

psp de internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PSP'yi, kablosuz(wireless) özelliğini kullanarak, ethernetten internete bağlanan dizüstü üzerinden nasıl internet bağlarız.
    Mantık olarak ad-hoc yapmamız gerek ama nasıl bir işlem olacak.Daha önce yapmış olanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  • arkadaşlar benim psp 2.01 internete giriyorum .şifresiz ağa giriyorum yani none yazıyor.yüzde yüzdesi değişiyor ama giremiyorum habire sorun veriyor.sorun şu
    A connection error has occurred
    (80410D07)
    lütfen cevap bekliyorum

• geçenlerde burger kinge gittim sırf wi-fi yi denemek için scan ettiğimde %100 çekiyordu sonra başladım internette dolaşmaya gayet iyiydi öle müthiş bir hız yoktu ama kısa bir zaman diliminde maillerimide okudum donanımhaberede girdim sadece youtube a giremedim site açılmadı
  • youtube ye giriliyor mu psp de?
  • hayır girilmiyor.
  • msn ? msn ye gırıomu
  • evet girebiliyorsun,birkaç alternatif program da var üstelik ama klavyesi olmadığı için yazmak biraz işkence oluyor ama yine girilebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

youtube ye giriliyor mu psp de?

Eğer yanılmıyorsam PSP'nin flash desteği yok tıpkı Iphone'da olduğu gibi.. Bundan dolayı youtube'da video izlenemiyor.. Bir program vardı onla belli sayıda video izlenebiliyordu ama maalesef youtube şansımız şuanda yok...
  • bide bir yerde görmüştüm psptube diye bi program vardı? o ne işe yarıyor
  • YA ARKADAŞLAR KARDEŞLER ABİLER ABLALAR LÜTFEN YARDIM EDİN PSPmden İNTERNETe GİREMİYORUM[simage][/simage]

• quote:

Orjinalden alıntı: safaq

arkadaşlar psp almayı düşünüyorumda merak ettiğim bir kaç şey var
    psp de internet pc deki web gibi mi görüntüleniyor birde internetin kullanılırlığı nasıl tavsiye edermisiniz

KARDEŞ BENDE ALDIM ama İNTErneT SORUNUM VAR BİTÜRLÜ GİREMİYORUM ŞİqEcEm BöLe İşİ OFFFFFFFFFFF

psp de internet

• quote:

Orjinalden alıntı: sipsi.126

quote:

psp de internet pc deki web gibi mi görüntüleniyor birde internetin kullanılırlığı nasıl tavsiye edermisiniz

KARDEŞ BENDE ALDIM ama İNTErneT SORUNUM VAR BİTÜRLÜ GİREMİYORUM Şİ**cEm BöLe İşİ OFFFFFFFFFFF

yazdığın kelimelere dikkat et birader

• quote:

Orjinalden alıntı: sipsi.126

quote:

KARDEŞ BENDE ALDIM ama İNTErneT SORUNUM VAR BİTÜRLÜ GİREMİYORUM ŞİqEcEm BöLe İşİ OFFFFFFFFFFF

psp de internet

ne yazıyo sorunun ne sorununu sölesene küfür edecene

• söyle bir bakındım foruma ama psp den internete girmek konusunda acıklayıcı bir post göremedim.. bugün ulastı elime psp bir internet baglantısı buldu diyor arattıgımda airties adında.. sonra ne yapmam gerekiyor sifre falan girmem gerekli mi hangi secenekleri secerek ilerlemeliyim psp den ne ayarları yapmalıyım bilgisi olan varsa bu konuda müteşekkir olurum
  • eve yakın bir alışveriş merkezi var içine girip wireless ne bağlanabilicem artıkın
  • Merhaba evde bir adet usb kablolu modemim var .yeni bir modem almadan psp m le masaustu pc me takacagım bir aparat ile kablosuz ınt e gırebılırmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilore -- 23 Şubat 2009; 16:54:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.