Şimdi Ara

psp de internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlız hala internete girme aşamalarını anlatan olmadı. önce ayarların nasıl yapıldığını, sonra aşama aşama hangi yolun izlendiği, sinyal seviyesinin ne kadar olması gerektiği konusunda ayrıntılı açıklama yapabilecek bir arkadaş yok mu?
  • slmlar yaw bu psp güzel bişeye benziyo yaw acaba oyundan başka bi işe yarıyomu.. nokia 6680 le takas edimmi bu aleti.. net brovserı felan iyimi bende evde wifi sistemi var.. hı?
    s.a.
  • Ya arkadaşlar ben giriyorum psp ile nete.wifide var evde.Pek bi ayarı yok ki.Modemin wireless özelliğinin açık olduğundan emin olun.Pspnin wifi düğmesini açıp web browseri açın.Önünüze bağlantı ayarları gelecek tarama yapacak.Kendi bağlantınızı seçersniz listeden şifreleme yaptıysanız wep se wep i wpaysa wpa yı seçersiniz bir ileri adımda sifrenizi girersiniz.Connecting ekranı gelir ve nete girersiniz.Yazı yazmak insanı çok yoruyor.Zaten psp ile uzun süre nete girilmiyor alet çok ısınıyor.Resim kaydetme dışında ben bi fonksiyonunu bulamadım.Ama forum takip etmek maile bakmak için gayet uygun.

Erbilgin pspyi sadece nete girmek için alacaksan alma bence.Oyun oynarım müzikte dinlerim video açarım nete girerim dersen al ama sadece internet için alma bence.

Şahsi fikirlerimdir.
  • Yapamayan arkadaşlara msnden yardımcı olurum.
  • arkadaslar hanı pspde tv olayı var ya o ınternetten mı oluo
  • psp de tv olayı başlı başına ayrı bir özellik sanırım yanlız türkiye de henüz bu hizmet desteklenmiyor. yanlız bu konuda emin değilim sağdan soldan duyduklarımı yazıyorum.
  • arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 7 aydır 1.5 kullanıyorum ama hala internete bağlayamadım aleti bir hayırsever kardeşim adım adım yazabilir mi ya bağlantı için neye ihtiyacım olduğunu şimdiden teşekkürler...
  • 2.00 altındaki versiyonlarla internete bağlanamazsın. Browser özelliği ürüne 2.00 ile eklendi ve şuanki son sürüm olan 2.71e gelene kadar çeşitli özellikler eklendi.
  • yani sürekli 2.00 a çıkıp inmem mi gerekiyor?
    bağlanmak için bazı programlar iş görüyormuş bi yardım lütfen
  • Bazı programlar mevcut 1.5 da internete girebilmek için ama çok kaliteli olmadığını duymuştum 2.0 ye çıkabiliyosan sorun yaratmıyosa senin için çıkarsın internet için.
  • arkadaslar devhook 0 43 cıkmıs sanırım. bu nasıl bir program.

acıklamasında 1.5 fw ile 2.6 nın tüm özelliklerini kullanaiblirsiniz diyor. yani ben istedigim zaman 2.6 olarak boot edebilecek miyim?

ben yeni psp aldım ve fw1.5 cok sayılı oyunu calıstırabildim ve browser ım yok tabiki. Bilen arkadaslar isoları en saglıklı hangi loader ile oynayabilecegimizi ve nete nasıl bir yöntemle girebilecegimizi yazarlarsa cok sevinirim.

Bu arada bazı loaderlarda UMD gerekiyormuş. Bir tane UMD alacaksak elimiz mahkum, nasıl bişey almalıyım. Yani en ucuzundan bi oyun UMD si mi alayım yoksa herhangi bi vidyo umdsi falan olur mu?

Soruların hepsine cevap vermeye calısırsanız cok sevinirim. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bişey sorucam bu wi-fi dediğiniz olay tüm modemlerde yoktur demi...bizim okulda wireless la internet varda sizde wi-fi var mıdır???
  • arkadaşlar benim sorum şu psp ile internetten crims oynayabilirmiyim? çünkü crims sadece yazı tabanlı olduğu için pspde oynanması gerekir
  • Yazıyı nasıl yazıyoruz?
  • YAZI YAZILMIYOR SADECE 3HANELİ Bİ KOD GELİO ONU GEÇİRİOSUN onu geçirmekte google a yazı yazmak gibi aynı
  • Hayır yazı derken web sitesinin adresini fln nasıl yazabiliyoruz.Bildiğim kadarıyla klavye yok cihazda
  • klavye yokda mesela sen bi oyun açtığında carbon mesela ilk başta profil için adını yazman için sana bi klavye gelio ya ekrana web adresindede ole klavye gelio cep telefonu gibi düzenek var sen ordan yön tuşlarıyla istediğin harfe gelip x le seçebiliosun ör. 6-mno 7-prs 8-tuv
  • psp almadan önce bu yazı yazma konusu herkese göre dertti öle okuyordm ama bana öle gelmedi. çok rahat ve hızlı yazabiliorm bi sorun olmuo.. belki ds ile kalemle seçmekten daha bile hızlı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcanyk

klavye yokda mesela sen bi oyun açtığında carbon mesela ilk başta profil için adını yazman için sana bi klavye gelio ya ekrana web adresindede ole klavye gelio cep telefonu gibi düzenek var sen ordan yön tuşlarıyla istediğin harfe gelip x le seçebiliosun ör. 6-mno 7-prs 8-tuv

Saol hocam
  • psp de int e bağlanmak çok kolay adres yazı yazmak oldukça basit zaten psp çok kolay kullanımlı bi makina yalnız tek sorun kablosuz bir int bağlantısı bulmak gerisi kolay
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.