selamlar. bir hevesle tekrar resident evil 1-2 ye psp platformunda başladım.resident evil 1 de balkondaki ölü tim elemanından bazoka yı alırken,resident evil 2 de ise polis istasyonuna girerken oyun donuyor.( hem leon hem clear ile).bunun neden olduğunu bilen,başına gelip çözüm bulabilen kimse oldumu acaba forumda.son versiyon yazılım yüklü ve slim makina.inş çözüm bulacağız bakalım.
cso yu iso ya cevırın duzelır
eboot olmasın psp'de resident evil yok ps1 oyunu eboot.pbp uzantılıdır.ya kart problemli yada başka yerden indirin
tabiki cso değil.arkadaşın olay hakkında pek bilgisi yok ama iyi niyetli .yinede sağolsun.ps1 versiyonunu convert ettim.pek çok oyunu convert edip sorunsuz çalıştırdım.sadece bunlar sorun çıkardı.2 farklı yerden indirdim aynı sorun devam ediyor..kart kesinlikle sağlam.bu kartla alakalı bir arıza değil.ya key dosyası ile ilgili,ya versiyon yada slim olması ile sanırım.3.bir yerdende oyun tekrar geliyor bir gelsin tekrar bakacağım.çözülmeyecek bişey değildir sanırım.
convert etmeden hazır edilmişini bulupda deniyebilirsiniz belki çevirme prolarında farklılık vardır.evet versiyonla ilgilide olabilir ama sadece bunda olmasıda oyunla ilgili olduğunu gösteriyor
Sectigin ISO lar hocam eger konu Resident Evil ise Jap regionlu olmali. Ntsc US lar da Resident evil 2 de sorun olmuyor ama Resident Evil 3 de kesinlikle Jap region kullan. Kullanmayada bilirsin sansina kalmis hastane donusu carlosla gelirken yada giderken donar. Ama Jap da asla donma olmaz her 3 oyun icind konusuyorum.
Yapman gereken ikinci sey ise iso yu EBOOT.PBP lerken oyunlarin game ve save ID leri.
Yapman gereken 3. sey ise sepulling eklentisi kurup pspne daha sonra oyuna girmek istediginda hemen R tusuna basip cikan ekrandan BioHazard 2 icin 3.71 Diger iki oyun icin ise farketmez original from flash secmen yada hic R ye basmadan bu menuyu gecmen yeterli olucaktir ama Resident EVil 2 icin kesinlikle bu menuden 3.71 i secmelisin yoksa Policestation a gelince donar yoksa
SOrunsuzca takilmadan oyunlarini bitirirsin. Kolay gelsin
Simdi baktim da Resident Evil - Director's Cut SLUS00551 da sepulling calistirildiginda 3.71 secilmeli original flash da donuyor cunki (Original Flash demek o an ki Firmware nin POPs unu kullanmak demek ) Siz eger 3.71 FW de iseniz sorun yok ama yukari bir FW de iseniz Sepulling ile 3.71 i secmelisiniz.