beyler virtua tennisi denemediyseniz mutlaka bakın. bence çok güzel.. hafıza kartımda şu anda gta tennis ve most wanted var. hepsi de birbirinden güzel. şimdilik bunlar yetiyo bana
beyler virtua tennisi denemediyseniz mutlaka bakın. bence çok güzel.. hafıza kartımda şu anda gta tennis ve most wanted var. hepsi de birbirinden güzel. şimdilik bunlar yetiyo bana
quote:
Orjinalden alıntı: erosbos
hafıza katı kac gb sorabilirmiyim
PSP UMD GÜNCEL LİSTESİ
NFS 3 MOST WANTED SOCOM PES 5 CRASH TAG TEAM GTA LİBERCİTY FİFA 2006 POPOLO CROİS HARRY POTTER ATEŞ KADEHİ WRC PURSUİT FORCE MARVEL NEMESİS WİNİNG 9 RİDGE RACER CODED ARMS DYNASTY WARRİORS WORLD TOUR SOCCER GUİLTY GEAR FROGGER APE ACADEMY NBA MEDİEVİL RESURRECTİON DEAD TO RİGHTS DEATH JR TOCA RACE DRİVER 2 SSX ON TOUR TONY HAWK REMİX 2 MİDNİGHT CLUB 3 NBA 2006 TWİSTED METAL LORD TACTİCS STALKER CHRONİCLES WAMPİRE CHRONİCLES
syphon filterda çıktı yeni
we9 veya pes5
winnig 9 u tek geçerim ama tabiki bir sürü oyun war değişik hepsini alın bence :) hepsini deneyin :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
quote:
hafıza katı kac gb sorabilirmiyim
hafıza kartım 2 gb!
tamam anladık erosbos bızımkıde 2gb dogubankta almayanı dovuyolar eger kasıtlı yaptıysan bunu kınarım explorer ın azızlıgıne ugradıysan saygı duyarım ..
Ayrıca bende pes5 den vazgecemıyorum nfs:mw gta vs var ama cıkaramıyorum bıturlu ... dogubanktakılerden ne oyunlar tavsıye edersınız oyunanmıslardan
Benimde favorim Pes5 ancak Burnout Legends bu oyunuda tavsiye ederim...
1. Dragon Ball Z Shin Budokai
2. Burnout Legends
BENİM FAVORİMSE NFS MOST WANTED PES6
Burnout Legends baya iyi tavsiye ederim
gta vice city ve carbon
Bence tekken 5.Artı bide içinde bowling oyunu açılıo
bence gta vice city stories
oyunlar icinden bır senı sectım dıyorum ve-------------prience of percia-------diyorum
Kardeşler bence en iyi oyunlar -Fifa Street2 -NFS Carbon
quote:
Orjinalden alıntı: ceci
oyunlar icinden bır senı sectım dıyorum ve-------------prience of percia-------diyorum
PSP'nin grafik, müzik ve oynanabilirlik kalitesi bakımından ve sallama oyun olmaması dolayısı ile sana tamamen katılıyorum..