Şimdi Ara

psp deki pes 2009 en azından pc deki pes6 kadar varmı kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar psp alıcam şüphelerim var bazı forumlarda psp ii deil diolar. pc ile asla kıyaslanmaz ama pc deki pes 6 yada pes 5 gibi grafikleri varmı en azından. oynayınca insana tat veriyomu. bide psp 3000 mi almalıyım

• yok
  • nasıl çok mu kötü. okadar yoksa psp nin ne anlamı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weehwet

nasıl çok mu kötü. okadar yoksa psp nin ne anlamı var.

Psp alma bencede bende var hiç zevkli bi alet değil ben satıp dsi alıcam o çok daha eğlenceli...
  • Nasıl kotu omer aga DSİ da daha iyi mi grafik bekliyorsun ona artık PES diye bir oyun cıkmıyor ben gayet memnunum PSP deki Pes 2009 dan weehwet PC deki kadar kaliteli degil ama bir el konsoluna gore cok daha iyisini yapıyor:

PES 5 (PC)

PES 9 (PSP)

PES 8 (DS e cıkan en son PES)

googledan arastırırsan daha iyi goruntuleri bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 9 Mayıs 2009; 21:09:46 >

• benim sordugum soru şu pc deki pes 5 yada pes 6 kadar en azından pes 4 kadar görüntü kalitesi yokmu bu psp nin. bu google den görüntülere baktıgımızda görüntü çok büyük oldugundan çok kötü gibi duruyor. psp nin ekranı küçük oldugu için daha iyidir heralde.
  • yada şole soruyum psp de pesin oynanabirligi nasıl. şutlar falan düzgünmü. bari o pc deki pes 5 -6 ya benzesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiiki oyunu asıl PSP de gormelisin ama youtube tan falan aratırsan videolarına falan ulasabilirsin bence pes 5 kadar kalitesi var
  • pes6 kadar kalitesi var tabiki eger psp ekranindan oynrsan
  • zaten psp alıpta televizyona baglayıp oynayacak halim yok. o ekranda görüntüsü önemli benim için.
  • iyi arkadaşım ps2 gibi işte.ben oynadım baya zevkli.
  • Nasıl zevksiz yahu?

Ben hayatımda böyle saran bir oyun görmedim.

Son 2-3 aydır Psp'de PES'den başka bir şey oynamıyorum.

Tuvallette bile yanımda gerisini siz düşünün.

Kısacası Pes 2009 Psp'de süper ötesi.

(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Nasıl zevksiz yahu?

Ben hayatımda böyle saran bir oyun görmedim.

Son 2-3 aydır Psp'de PES'den başka bir şey oynamıyorum.

Tuvallette bile yanımda gerisini siz düşünün.

Kısacası Pes 2009 Psp'de süper ötesi.

(:

hem pc hem xb0x 360 elite hem ps3 hem de psp sahibi biri olarak kesinlikle psp de oyun keyfini tartışmam.....:)
    grafikleri çogu evdeki pclere taş çıkarır ki bu küçük ekranda pes 2009 tekken dark res. god of war oynayanlar ne söylediğimi anlayacaklardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypophysis -- 11 Mayıs 2009; 23:17:01 >

• grafikler ve oynanış tarzı zevkli diyorsanız alıcam haftaya bitane
  • Yukarıda da dendiği üzere Ps2 gibi. Bence aldığına pişman olmazsın.
  • Beyler bu aralar bende alıcam bi PSP ama bi sorum olacak. Bu PC'imden divxleri usbye çekip ordanda PSP'ye aktarıp izleyebilirmiyim? Oyun oynamaktan çok bunun için istiyorumda PSP almayı..

Edit: Baktım şimdi MP4'e falan çevirmek gerekiyomuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 12 Mayıs 2009; 2:58:00 >
  • dostum psp firmware ve programlarıyla istedigin film ve dosyaları izleyebilirsin..

ayrıca ps2 gibi görüntü kalitesi var... kesinlikle tavsiye edilir..
  • çok saolun beyler yardımınız için aldım bitane psp
  • hayırlı olsun pişman olmazsın bence...uzun yolculuklar yapıyorsan daha çok hissedersin farkını
  • quote:

Orjinalden alıntı: slapert

hayırlı olsun pişman olmazsın bence...uzun yolculuklar yapıyorsan daha çok hissedersin farkını

saol kardeşim. gerçekten güzel bir aletmiş ben bu kadar güzel oldugunu zannetmiyodum. iyi degil dienler vardı onların bişeyden anladıgı yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.