Şimdi Ara

PSP Eskidi Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende PSP var ama satsam mı diye düsünüyorum . Modası mı gecti ? Online bi oyuna giriyorum cok az kisi her oyunda , satıp bide para ekliyp ps3 mü alsam nolur yorum yazın

• Eskide ps2 psp bitti bana göre ama paran yoksa kırdır yüklet oyununu grafikler bayabilir ps3 oynadıysan

ps3 almaya paran yeterse biriktir bekle al ps3 bir uncharted 2 unc 3 mgs 4 rdr gow oyna zevkine bak
  • Alabiliyorsan Ps vita al derim.Ps3 kalitesinde oyunları var.El konsoluna ihtiyacın yoksa Ps3 al.
  • Bende eskidigini dusunuyorum sanirim emektari elden birakma vakti geldi. Artik eskisi kadar iddiali oyunlar cikmiyor da yerini psp vita ya birakti sanirim.
  • Paran varsa ps3 tavsiye ederim. Vita şu an için fiyatını haketmiyor bana göre.Ayrıca yapımcılar el konsollarına fazla özenmiyor halbuki vita ps3 portlarını rahatça çalıştırabilecek güce sahip.Mesela gow,AC serisi,Killzone gibi seriler aynı içerikle (grafikler tabiki biraz törpülenir zaten vitadan ps3 tadında grafik isteyen yok.)port edilse vita harika bir cihaz olur.
  • Vitadan sonra önemini kaybetti, yine de can sıkıntısına birebir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.