Bildirim
PSP Eskidi Mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eskide ps2 psp bitti bana göre ama paran yoksa kırdır yüklet oyununu grafikler bayabilir ps3 oynadıysan
ps3 almaya paran yeterse biriktir bekle al ps3 bir uncharted 2 unc 3 mgs 4 rdr gow oyna zevkine bak -
Alabiliyorsan Ps vita al derim.Ps3 kalitesinde oyunları var.El konsoluna ihtiyacın yoksa Ps3 al. -
Bende eskidigini dusunuyorum sanirim emektari elden birakma vakti geldi. Artik eskisi kadar iddiali oyunlar cikmiyor da yerini psp vita ya birakti sanirim. -
Paran varsa ps3 tavsiye ederim. Vita şu an için fiyatını haketmiyor bana göre.Ayrıca yapımcılar el konsollarına fazla özenmiyor halbuki vita ps3 portlarını rahatça çalıştırabilecek güce sahip.Mesela gow,AC serisi,Killzone gibi seriler aynı içerikle (grafikler tabiki biraz törpülenir zaten vitadan ps3 tadında grafik isteyen yok.)port edilse vita harika bir cihaz olur. -
Vitadan sonra önemini kaybetti, yine de can sıkıntısına birebir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X