Arkadaşlar elimde bir psp fat var ve versiyonu 3.71 m33(biliyorum tarih öncesinden kalma). Ben bu psp ye en son sürüm fw yi yükleyip onu gerektiren bütün oyunları oynayıp ps network u kullanabilir miyim. Aynı versiyondaki bir psp 3000 den ne farkı olur.
En son versiyonu yükleyip ne yapcaksın :) şuan en iyi çalışan stabil bir sistem kur araştırırsın bunları internetten ve oynayabilirsin online oyun program filan açarsın işte ve 3000 den farkı görüntü ve performansı olur :)
Görüntü ve performans illa ki olacak 3 nesil var arada =) hangi versiyonu yüklesem dediklerini yapabilirim. Kendim yükleyebilir miyim bu versiyona yoksa zamanında yapılan pandora gibi birşey mi lazım
Pandora ile versiyon düşürülür versiyon atmaksa sadece dosya atıp versiyon yükseltmen ve versiyon sana kalmış araştır 6.20 mi 6.35 mi hangisi sana cazipte onu kullan.Araştır bak bir kim neyi daha çok beyenmiş özelliklerine bak kullan :)
5.03 gen c ye yukselt.en iyi ve stabil versiyon.6lar dusunme bile.5.03 yaptiktan sonra yeni oyunlari fixlersin mis gibi olur.ama psneye giremessin.
Evet en stabil versiyon 5.03 ama onu söylemedim bende 5.03 kullanıyordum şuan 6.35teyim psn üzerinden online oyun için ve artık 6.35 baya gelişmiş durumda yani ama tabi arkadaş psn işimi görmez diyorsa tabikide 5.03 onun için iyi olur.
Ya ben psp işinden çok uzun süre uzak kaldığım için psn falan bunlara yabancıyım. Nasıl bir avantajı olur psn e girmenin sadece demo indirmeye mi yarıyor
Psn üzerinden online oynanan oyunlar var onlar için yarıyor psn :)
Teşekkür ederim dostum. Bir de 3.71 m33 ün üzerine neler kurmak gerekiyor 6.35 yapmak için
Bilgisayarına 6.35 orjinal Firmware yüklemen gerek sonra GAME klasörüne atarak versiyonu 6.35 update yapmak için dosyayı görürsün açtıgın zaman yüklemek için gereken yere geldigini görürsün :)
Ama orijinal fw ile nasıl iso oyun oynayacağım
İlk 6.35 yap yada 6.20 sonra Gereken dosyalarla kırabiliyorsun :)
5.50 yap.Benimde 3.80 m33-5'ti.Yarım saatte 5.50 gen d3 yaptım.
arkadaşım tamam psn şuan açık ama 6.35 lere psn engellenince ne yapıcaksınız ? mis gibi 5.03 'ü psn için terkedenlere gülüyorum.
Tmm sen kal onda ve ben istedigim versiyona geçiyorum 5.03 6.20 6.35 sonra downgradela 6.20 5.03 5.00 yani hepsini denedim ama şuan en iyisi bana göre 6.35 ve bende sana gülüyorum yani her mesajımda bana laf sokmandan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme