Bildirim
PSP FORMAT
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hafıza kartını çıkart psp yi çıkart eğer fw si değişmiyorsa ozamana formatladığıunda da değişmez,mantık yürütmen sorunun cevabını bulmanada yeterli olabilirdi:) -
güzel mantık BİG KİNG :)
PSP'nin versiyon dosyaları hafıza kartında tutulmuyor, kendi içerisinde 32 mb lik (slimlerde 64 mb) flash çipi var oraya yazılıyor, tutuluyor. Hafıza kartına format da atsan başka kart da taksan versiyonuna etki etmez. -
quote:
Orjinalden alıntı: Skatyyyy
PSP'nin versiyon dosyaları hafıza kartında tutulmuyor, kendi içerisinde 32 mb lik (slimlerde 64 mb) flash çipi var oraya yazılıyor, tutuluyor. Hafıza kartına format da atsan başka kart da taksan versiyonuna etki etmez.
psp ının içindekı 32 mblık hafıza kartını nasıl cıkarta bılıyoruz...bılgısı olan varmı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: $izofren!
quote:
Orjinalden alıntı: Skatyyyy
PSP'nin versiyon dosyaları hafıza kartında tutulmuyor, kendi içerisinde 32 mb lik (slimlerde 64 mb) flash çipi var oraya yazılıyor, tutuluyor. Hafıza kartına format da atsan başka kart da taksan versiyonuna etki etmez.
psp ının içindekı 32 mblık hafıza kartını nasıl cıkarta bılıyoruz...bılgısı olan varmı..
Dostum o dahili hafıza.Yani psp nin içinde. -
simdi alıyorsun eline tornavidayı baslıyosun teker teker vidaları sokmeye ...... allahım sen akıl fikir ver su mubarek bayram gunu -
arkadaşım eger sen ana bellekteki hafızayı sökersen makinanın ne anlamı kalırki zaten bütün flaşlı yazılım onun içinde saklı durur sen makinanın versiyonunu yükselip alçatmak için de bu hafıza sana lazım yani anlıcagın bu bellek makinanın beyni demek sökme sökemezsin şumısali versek eger insanların beynini sökersek hiç birşeye komut verebilirmi psp içinde bu bellek öle bişey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conk83 -- 20 Aralık 2007; 20:30:40 > -
arkadaşlar ben yeni hafıza kartı aldım formatlıyorum ama nedense iso dosyası çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim. -
merhaba benim pspdeki flash lardakı bilgilerin hepsi silindi psp acılmıyor acil yardım -
BEYLER PSP FORMAT ATRAKEN PİLİ BİTTİ FORMAT YARIDA KALDI NAPACAM PSP ACILMIYOR -
Kardes hangi ildesin bilmiyorum ama benimde acılmamıstı izmire gonderdım yapıldı geldı İzmirde cankayada kuryap var oraya gonder yapıyolar ok 30 ytl masrafı oluyor. -
merhabalar 4gb lık hafıza kartım kırıldı bende 8 gb lık kart aldım ancak içinde hiçbir dosya yok versiyonlu dosyaları nasıl edinebilirim :/ -
arkadaşım elinin altında google var arat ne ararsan bulursun.
site adı veriliyor mu tam bilmiyorum amawww.pspvadisi.com
www.mcpsp.com gibi siteler bu konularda oldukça iyidir. -
32 Gb :D Kralsın Panpa -
başlığa beş altı yıl sonra mesaj atanlar var -
Ya arkadaslar psp calismiyorbir hafta once yere dustu sonra hic acilmadi ve bu ilk dususu deyildi hold tusu calisiyo ama power calismiyo billen birisi varsa lutfen yardim edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir PSP ciye goturun o tuşu değiştirsin eğer olmazsa ışık yanarsa sorun ekrandadir ışık da yanmazsa mefta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yedi yıl olmuş psp den eser yok şuan:) -
8. yılımız kutlu olsun o zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X