Şimdi Ara

PSP GO ALDIM YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün İstanbul Fatih'ten sıfır 375 tl'ye PSP GO satın aldım aldığım kişi daha konsolun kırılmadığını söyledi fakat ben yinede size sormak istedim? Gerçekten kırılmadı mı veya diğer psp oyunlarını atsam çalıştırır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

• Malesef şuan için Go kırılmadı.
  • Maelsef orjinal oyun oynamalisin ancak.Ama GO'nun da kirilmasina cok az kaldi.Bir acik bulundu ve geriye sadece CWF yazmak kaldi.Yilin sonuna kadar coktan kirilir
  • sağolun arkadaşlar
  • daha 3000 serisi kalıcı olarak kırılamadı. psp go hiç kırılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrex2 -- 2 Nisan 2010; 13:00:53 >
  • Az kaldı az
  • http://www.pspvadisi.com/psp-go/35795-psp-620-savedata-exploit-psp-1k2k3k-ve-go.html
    Exploit çıktı, herkez kendisi deneyip görebilir. Yakında kırılacak Psp Go, ben umutluyum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı çok iyi. GG'de 500 - 600 civarı satıyorlar.
  • evet almadan önce bende ummalı bir araştırma yaptım SHBNDN' de buldum almak isteyenlere tavsiye ederim :)
  • eXPOLİT çIKTI ANCAK kIRIlmadı
  • oyunlar ucuz olucak deniyordu
    10-15tl gibi bi fiyat olursa sorun olmaz
    ama oyunları nası çekicez ben de almayı düşünüyorum bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

oyunlar ucuz olucak deniyordu
    10-15tl gibi bi fiyat olursa sorun olmaz
    ama oyunları nası çekicez ben de almayı düşünüyorum bugün

Playstation Network'ten indiriliyor.
  • playstation network'ta god of war demo var fakat internetim 8 mbit olmasına rağmen sitede sorun vardı 200 mb civarında olan bir oyunu 13 saatte indirecek gibi bir ibare vardı ve hız çok yavaştı uğraşmadım
  • mp4 playerın hayırlı olsun fiyat iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

daha 3000 serisi kalıcı olarak kırılamadı. psp go hiç kırılmaz.

aynı anda 2 makinede kırılacak 6.20.

kaynak:www.pspgohacks.-com

Sony psp goyu satamadı. Eli mecbur kırılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZATHARA -- 9 Mayıs 2010; 18:49:36 >
  • psp nin 3000 serisi bir kirilsin sira go ya da gelir ama bence psp 3000 slim go dan daha guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

psp nin 3000 serisi bir kirilsin sira go ya da gelir ama bence psp 3000 slim go dan daha guzel

Arkadaşım psp 3000 çoktan kırıldı
  • kalici olarak kirilmadi sadece psp yi kapatip tekrar actigin zaman crack islemini bir daha yapmak zorunda kaliyorsun kaldi ki arkadas psp go yu soruyor ona daha vakit var
  • arkdaşlar bu psp go için extra kamerası yok sanırım,ben aksusuar olarak aradım fakat bulamadım
  • 3000 Kırıldı arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.