1) PSP GO oyunları bir mağazadan mı satın alınır yoksa biryerden indirilerek mi ? 2) PSP oyunları PSP GO'da çalışır mı ? 3) Size göre hangisi daha iyi PSP GO mu PSP 3004 mü ?
Bunları cevaplarsanız çok sevinirim.
1) psp go oyunlarını playstation networkten indirmen gerekli 2)UMD şeklinde ise çalışmaz 3) çok tartışılır be dostum ama bence 3004 :)
quote:
1) psp go oyunlarını playstation networkten indirmen gerekli 2)UMD şeklinde ise çalışmaz 3) çok tartışılır be dostum ama bence 3004 :)
Sağolasın
PSN'Ye para yükleyerek PSN'den indirmen gerekir. PSP oyunları PSPgodada çalışır yani yapılan oyunlar ikisi içindir ama psp'nin cd'si diyebileceğimiz UMD,go'da yoktur.Yani GO'nun UMD girişi yoktur.İnternetten indirmen lazım.
ARkadaşında dediği gibi çok tartışılan bir konu.2 sinide araştır,hangisi sana uygun geliyor hangisi daha iyi gözüküyorsa onu al:kendi vereceğin bir karar.Yoksa 2side oyunu oynatıyor
psp go daha çok sanal takıldığı için UMD readerı yok arkasında... Ayrıca 100x-200x-300x-N100x(Go!) alayının oyunları aynı... Sonuncu olarak The maXz!'a katılıyorum...