Şimdi Ara

PSP GO Kırılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim 16 gb psp go var fakat pek oynamıyorum. PS3, iPhone' dan falan fırsat bulamıyorum açıkcası fakat yinede ara sıra oynamak istiyorum ama sadece gta vice city var onuda 20 dolara ps store'den almıştım. Acaba kırıldımı psp go ? Kırıldıysa nasıl kırabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

• hangi versiyon ???
  • psp go larda en son 6.35 versiyonu kırılmıştı... siyahsa eğer sennki 6.35 olması yüksek ihtimal... herhangi bir psp satıcısı kırıyor bizde... ben kıbrısteym fakat. sorarsan yaparlar... mesela burda 50 tl ye kırıyorlar.. bilgisayardan yüklemek istersen cd si de 5 tlye satılıyor fakat kırdırmassan cdler calışmıyor..
  • Bişi Dicem 10 oyunlu go lar hangi versiyon cıkıyo paketten
  • Biraz dikkat ederseniz çok basit bir işlem. Biraz araştırın kırdırmaya o kadar para vermeyin. Versiyonu 6.37 altında olan tüm pspler kırılıyor. Google'dan bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 19 Mart 2011; 23:42:23 >
  • aynen ama 3000 alıp orjinal takılmayı planlıyorum bızım burda tahtakalede oyunları 30-60 tl arası değişiyo
  • bende psp go var versiyonu 6.37 napmalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç iyi psp sitesi var. Kırılırsa oralarda görürsün zaten. Mesela pspvadisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 27 Mart 2011; 15:58:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.