Şimdi Ara

PSP Go mu Beklenmeli PSP Slim mi alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben 2 ay önce ps3 aldım kendime şimdi psp alıcam ama Türk PSN açılacak malum PSP Go ne zaman gelir sizce beklemelimiyim yoksa şuanda piyasada olan psp lerdenmi almalıyım?

• Bence psp al.Zaten psp ile psp go arasında perk fark yok.Sadece psp go daha hafif daha ince daha hızlı ve daha şık bi görüntüsü var.Ama ekranı pspden küçük 3.8 inç.Bence psp almak daha mantıklı,3000 serisi al versiyonuda düşük olsun
  • bence hic direk dusunmeden psp 1000 serisi veya 2000 serisi al kirdir yaninda da 8 gb hafiza karti al bol bol oyna boylelikle oyunlara bir suru para bayilmassin

ama psp ler biraz kaba duruyor yani cebe girmez psp go tanisabilirlik konusunda cok daha iyi
  • valla kararsız kaldım yani bence go daha şık tasarım olarak alırken en sonuncusunu almak gibi bi takıntı var napsam bilmiyorum psp alırsam da spotçu dan alıcam bana bayaa pahalı geldi bimekste falan fiyatlar diyosunuzki 3000 serisi iyidir teşekkürler dostlar
  • bnce de psp slim al bi kere gonun kırılmasını bklersen ohhooooh daha çok bklersin arkadaşların dediii gibi al bi memory stick en az 4veya 8 gblik kırdır oyna heee alırken unutmadan adama sor bu psp kırılıor dimi diiee çnkü 3000lerin bi kırılanı var bide kırılmayanı kırılanı 500 civarnda kırılıamayanı sadece umdyle oynayabiliyon onlarda sanırım 310 fln... ama seçim snn...
  • valla türk psn eylülde açılıcak diyorlar PSP go PS Store türkiyeye açıldıktan sonra 1-2 aya çıkacağını düşünüyorum ama doğru söylüyorsun kırılması biraz zaman alabilir
  • Psp go falan bekleme bence, şimdikiler gayet de işini görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 Jtag mi Orjinal mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psp go al kesinlikle ben satıyorum ilerde kırılma ihtimalide var psp 3000 den %40 daha ince ve hızı
  • valla bende beklemeyi düşünüyorum kırıldığı zaman alırım büyük ihtimal
  • Bekle Bençe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.