arkadaşlar psp go neden bu kadar ucuz kesin biz eksiği war yanında 1000 tl lik oyunla 500 tlye satılıyor
daha ne olsun.Oyunlar digital zaten,psn den indircen,maliyeti yok.
yinede bi telifi falan var bedavaya gelmiyor o oyunlar sonye
Go uzun zamandır kırılamıyordu,yeni yeni kırmaya başladılar.O yüzden ucuza satılıyordu alınsın diye. Ayrıca oyunlar arkadaşında dediği gibi maliyeti az.Birsürü anlaşma hesap kitapta vardır zaten bedavaya vermeleri için
PSP satılmadığı için, stok bitirmek için ve belki bir de PSPhone geleceği için de olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: albatrosshigh
PSP satılmadığı için, stok bitirmek için ve belki bir de PSPhone geleceği için de olabilir...
Şu PSPhone bi bana mı saçma ve gereksiz geliyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
quote:
Bana da gereksiz geliyor aslında... İlgimi çekmiyor doğrusu.
Aynen.Telefon ve PSP zaten var.Bunu birleştirince belki tek bir cihazda toplanmış oluyor ama cebe sığmaz,taşıması, konuşması ayrı dert.Çok saçma bence.
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynen.Telefon ve PSP zaten var.Bunu birleştirince belki tek bir cihazda toplanmış oluyor ama cebe sığmaz,taşıması, konuşması ayrı dert.Çok saçma bence.
iPod ve normal bir cep telefonu kullananların sayısı iPhone kullanandan daha azdır bence.Ama yine de PSP nin yerini tutmaz,klasik PSP tadını vermez... Ki,psp go bile bana psp 2-3K tadını vermiyor...Alışkanlık
quote:
Orijinalden alıntı: DenizBaransel!
quote:
quote:
quote:
quote:
iPod ve normal bir cep telefonu kullananların sayısı iPhone kullanandan daha azdır bence.Ama yine de PSP nin yerini tutmaz,klasik PSP tadını vermez... Ki,psp go bile bana psp 2-3K tadını vermiyor...Alışkanlık
Aynen.Bakalım PSP2 nasıl birşey olacak ?
Az önce Sonysepetim'den sipariş verdim. Tek dileğim, umarım psp3004 sahipleri haklıdır ve psp go almak benim için bir hayalkırıklığı olur. Aksi takdirde bu zamana kadar GO almak isteyen fakat buraları okuyup son anda 3004 alan o kadar insanı kandırmış olacaklar. Ben pişman olsam problem değil, en azından bir kişi pişman olmuş olur.
Yarın ayrıntılı bir inceleme yazacağım.
Ben de yeğenime psp konsol almak istiyorum. PSP Go ile 3000 arasında kaldım. Şuan go kırılmış vaziyettemi? Oyunları kolayca internetten indirebilecekmi? Yoksa PSP 3000 almak mı daha iyi? Sayın Nirv izlenimlerini paylaşırsan sevinirim......
Şu an go dahil tüm psp versiyonları kırılabiliyor. Sadece son çıkan 6.37 olması lazım, o hariç. Ama oda dert değil çünkü piyasada alacağınız hiçbir psp modeli 6.37 ile gelmez. Benim cihaz 6.10 ile gelmişti mesela. İstediğiniz oyunu istediğiniz yerden yükleyip oynayabilirsiniz. Eğer elinizde hali hazırda bir psp yoksa ve 3000 mi yoksa go mu diye tereddüt ediyorsanız tek söyleyebileceğim kesinlikle GO alın. Taşınması inanılmaz rahat, görüntü çok güzel. Ekranı küçük dediklerine bakmayın, bu sadece hali hazırda 3004 ü olanların psp GO almamak için kendilerini avuttukları bir olay. O kadar yakından oynadığınızda ekranın 3.7 yada 4.2 olması farketmiyor ki küçük olduğundan görüntü çok daha güzel yayılıyor.
Fiyat olarakta 3004 neredeyse GO'dan daha pahalıya geliyor şu an. Hafıza kartı, usb kablosu olmadan 430-440 lira gibi fiyatlara satılıyor. 16gb kart aldığınızda fiyat iyice uçuyor, go'da böyle bir derdiniz yok.
Eğer diyorsanız elimde 3004 var, satıp GO almayı düşünüyorum. İşte o zaman tavsiye etmem. Çünkü oynayacağınız oyunlar aynı oyunlar, durup dururken masraf yapmanıza gerek yok.
bnce arkadaşlar psp go daha iyi dün teknosaya gittim psp goyla psp 3004 arasındaki far 70 tl bn bunu görünce şaşırdım ve eve girer girmez araştırmak istedim psp go nun özelliklerini psp go nun özelliği daha çok güzel psp 3004 ten daha çok özelliği var ama tek bir eksiği var oyun oynamak için cd takma yeri yok zaten olsada ne olacakki boş boş duracak sanki 70 tl falan verip oyun alınacakta psp godan hem oyunda indirebiliriz yeni çıkan oyunları bile ekranı küçük diye sakına aldanmıyalım psp 3004 ünde uzun ama eni küçüg psp gonun eni büyük daha iyi görüntü sergileyebilir
neden psp go ? çünkü daha iyi.. aksini söyleyen psp slim ya da fat sahibidir elindeki aleti kötülemek istemez kimse..
tereddüt edilecek ne olabilir ki ? psp go çıkalı 1 sene oldu olmadı.. daha yeni bir sistem ve hız olarak her açıdan psp 3000 serisinden de önde..
ekranın küçük olması bu kadar düşük çözünürlüklü ekranda daha bile iyidir.. ekran büyük diye psp 3000 serisi alan kusura bakmayın teknolojiden anlamıyor demektir.. 4.3" 480*272 piksel için çok büyük bir alan.. apple enayi mi 3.5" ekranda 480*360 çözünürlükten 960*640 a geçti tam 4 kat fazla çözünürlük sıkıştırdı 3.5" e ve ekranda devrim yaptık diye çıktı ortaya herkes de sevdi zaten teknolojinin ilerlediği nokta o.. sony psp go da taşınabilirlik açısından çok çok güzel bi hamle yapmıştır ekran boyutunu küçülterek.. çözünürlük aynı zaten aynı kalmak zorunda yoksa psp oyunlarını nasıl destekleyecek değil mi ?
böyle saçma sapan teknolojinin t sinden anlamayan adamlar tavsiye vermiyorlar mı ? uyuz oluyorum.. psp ilk çıktığında da vardı bende o zaman da ele oturmuyor bu nasıl ekran pikseller sayılıyor vs. denildi ekran aşırı glare yapıyor güneş ışığında gözükmüyor diye nasıl eleştirilmişti.. şimdi o eleştirenler hemen hemen aynı rezil ekranı savunuyor :D bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
psp go ile direk güneş altında rahatça oyun oynarsınız.. yazın şöyle çimlere serilip oooohhh oyun keyfine doyarsınız.. ama psp 3004 vs. ile bunu dahi yapamazsın ekran parlar parlamaz desen de go ya göre parlıyor arkadaşlar napalım ben üretmedim konsolu para da kazanmıyorum bu işten ama gerçek bu napalım ?
her tavsiye isteyene slim sahipleri gelip go alma alınmaz vs. diye uğraşacağınıza gidin psp lerinizle oynayın daha crush adlı oyunu bilmeyen var bunların içinde ve psp hakkında bilgi sahibiyim diye ortalıkta gezip tavsiye veriyolar.. yazık inanmayın bunlara psp 3004 lere verdiğiniz paralara yazık
ha yılbaşından önce mediamarkt ın yaptığı gibi kampanya olur 299TL verir alırsın slim(3000 serisi) gider bi de hafıza kartı alırsın.. 370-380 etti yine..
e ben go yu 370 e aldım hadi bakalım.. yani psp slim lerin fiyatı dipte bile olsa almak avantajlı değil ? hala slim önermek niye ? bi kere sony nin psp 3000 serisini hala devam ettirmesinin tek bir nedeni var bari bunu bilin de konuşun.. eskiden beri psp kullanan ve psp sini yenilemeyi düşünen kullanıcıları düşünerek hala umd slotu olan modeli de satıyor niye ? elinde umd si olan adam mağdur olup sony i kötülemesin diye.. olay tamamen bundan ibaret.. yeni alacaklar umd oyun arşivi olmayanlar için eski seri psp almanın hiç bir mantığı yoktur.. psp go çok daha iyidir
hocam 370 liraya nerden aldın acaba?
sahibinden den almıştım hocam.. sabit veya sürekli satan birisi değil yurtdışından gelirken yanında getirmiş ama tabi kutulu ve sıfırdı.. sahibinden e gg ye ara ara bakın denk geldi biraz benimki eğer alamasaydım 430-450 verip almak zorunda kalacaktım ki almazdım o fiyata da.. şu an alacaksanız bekleyin ya da benim gibi denk getirmek için ara ara bakın bu yerlere şansınız varsa alırsınız ucuza.. şu zamanda çapulculara da prim verip almayın bekleyin kimse almayınca elbet düşecektir fiyatları.. şu an talep var fiyatlar şişik haliyle.. bekleyin..
ben doğum günüm için boyle birşey edinmeyi düşünüyorum beklemem konusunda haklısınız fakat yeterince bekleyince çıkmış olan alet psp2 bile olsa illa ki her teknolojik ürünün fiyatı düşecektir :) sizin durumunuz büyük şans olmuş sizce psp go için biçilecek en uygun fiyat nedir ? piyasadaki en uygun fiyat 435 lira daha uygun bulabileceğim bir yer bildiğiniz bir kampanya var mı?
teşekkürler
valla şu an daha uygunu yok hocam en uygun peşin 435 TL sanırım..
ama işte pazarlıkla falan daha da ucuza alınabilir diyeceğim ama uğraşmanıza değmez bence bu psp satanlar hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum bunların ağız kokusunu çekeceğinize 435 e alın derim..