iyide analog biraz fazla sağa konmamışmı tabi sorun yaratmayacaktır ama bana öyle geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: Party Starter
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_as
psn den satınalınan oyunları başka psplerde oynamak mümkün mü? özellikle cfw lerde?
mumkun ben no gravity adında sadece PSN icin cıkmıs bir oyunu internetten iso olarak indirip oynadım bizim icin bir sorun olmaz
no gravity şu anda bende de yüklü ve oynuyorum ancak bu oyunun sadece psn den indirildiğini bilmiyodum teşekkürler.(ben ares le indirmiştim(iso))
ekranın küçülmesi çok kötü olmuş
ama güzel bi alet ben tasarımı flan sevdim.
aslında ekranın küçülmesi hem iyi hemde kötü.
iyi: ekran boyutu küçüldü fakat çözünürlük aynı kaldı bu da daha küçük alana sığdırılmış daha kaliteli bir görüntü demek. küçük alanda çözünürlük ne kadar artarsa görüntü kalitesi de o kadar artar.
kötü:küçük ekran da zaten küçük olan oyun karakterleri daha da küçülecek. yazılar okunmaz hale gelecek. büyülteç kullanmak zorunda kalıcaz.
Eskiden gameboylara takılan büyüteçler vardı. ondan lazım olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
Eskiden gameboylara takılan büyüteçler vardı. ondan lazım olabilir
Microsoft da böyle ürünler çikarsa iyi olur, Nintendo bile yapiyor.
Nintendo bile derken...Türkiye'de hiçbir zaman bir birleşme olmayacak Nintendo bileymiş pehhhh nato kafa nato mermer...
Gerçekten çok hoş.
Eğer gerçekten yeni çıkacak oyunlar devamlı olarak eski PSP'lere de çıkacaksa kesinlikle alınmaması gereken bir konsol. 1-O analog ne öyle 2-Ekranın büyümesi gerekirken küçülmesi hiç iç açıcı değil 3-16 GB'lık hafıza dolarsa napıcaz 4-Şekil olarak çok kötü PSP slimler çok daha estetik duruyor 5-Türkiye'den PSN ne zaman desteklenicek
valla benım playstatıon sevdam gran turısmo ıle baslar her aldıgım cıhaz psone ps2 hep onun ıcındı sadece ps3 almadım oda tam bı oyun cıkmadıgı ıcın psp slım ı alalı 1 seneye yakın oldu aldıgım gunden ıtıbaren tek bekledıgım oyun granturısmo ıdı sımdı cıkıyo bakalım artık psp de fılm yerıne oyunda oynıyacagım demekkı dıger oyunlar pek sarmıyoda :D
sabırsızlıkla beklıyorum gt5
gran turısmo 5 psp ve pspgo ıcın ıcınde vıdeosuda var bı bakın sabırsızlıkla beklıyenlerdenım.
He güzel söylemişsin de şunu da düşün.. sonuçta Windows da falan bulunan bir .exe uzantısı vadır işlemler için kullanılan ama pspde böyle bi uzantı olmadığı için yükleme yapılabilmesi mümkün mü onu bilmiyorum hadi diyelim onu halletiler update' le falan bu sefer sorun UMD den başlıyor.. UMD lerin executable desteklediğini sanmıyorum yani sadece dosyaları barındırıyor ama yüklemek ve dosyaları çıkartmak için bi altyapısı varmı ? sanmıorum.. hadi diyelim var bu sefer de oyunları yükleyeceğimiz yer ; memory sticklere oyun yüklenmiyor ki sonuçta bu çıkartılan dosyaların kaydedileceği yer MS'lerimiz olucak ama onlarda HDD ler gibi yüklemeyi desteklemiyor diye biliyorum .. yani olcak iş değil bence
Oyunun birden fazla optik medya olması sadece Pc ye has birşey değil, yükleme işini konsol da yapabilir, daha önceki Ps konsollarında da böyle oyunlara örnekler görmek mümkün. Playstation -Final Fantasy VII-------3 Cd -Final Fantasy VIII------4 Cd -Resident Evil 2-----2 Cd -Gran Turismo 2----2 Cd Playstatiion 2 -Devil May Cry 3 Special Edition------2 Dvd
Olay basit aslında, oyunun bir yerinde diski değiştirip devam edeceksin bu kadar. Aslında yapılabilir, ama galiba ekonomik nedenlerden ötürü istemiyorlar.
he ben yanlış anlaşım ya , senin dediğin gibi olur o zaman doğru
Arkadaşlar haberiniz vardır heralde PSN store TR açılacak. PSPGo 1 ekimde çıkıyor.TR ye TR PSN açılınca gelecekmiş.TR PSN üzerinde çalışıyorlarmış 1 Kasımda belki açılabilir. Hepsi Sony Eurasia'ya attığım maillerden geliyor.Kaynağından.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme