Şimdi Ara

PSP GO! ortaya cikti , iste resimleri ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
8.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    entegre 16 gb hafıza
    umd yok
    http://www.psp-hacks.com/2009/05/30/sonys-psp-go-leaked-its-real-check-it/
    burdaki videoda adamın açıkladıkları bunlar.
    psp 3000 ile psp go aynı anda markette olucak. psp 3000 in yerine gelmeyecek.
    Kışa çıkacak bilgisi veriliyor.
  • O kadar sallama haberlerden sonra bu sefer gerçek.Videodan açıklanan özellikleri :

*PSP-3000 piyasadan kalkmayacak,beraber satılacaklar

*Önceki modellerden %43 daha hafif

*3.8" ekran

*Bluetooth

*UMD kaldırıldı

*16 GB dahili hafıza

*Oyunlar ve filmler PSN'den indirilecek.

Gelen yeni oyunlar ise Gran Turismo (hele şükür),yeni Metal Gear Solid,Little Big Planet.

Analogun yeri berbat olmuş bu arada :/
  • oyunların psn den indirilecek olması kırılamayacağı anlamına mı geliyor. yani artık iso oyun oynayamıycakmıyız? dark alex umarım bunu kırar da bizde 2000 den kurtulup psp go ya geçeriz. psn de bir oyunun fiyatı ortalama nekadar bilgisi olan varmı?
  • Ekranın Küçülmesi Çoooook kötü Olmuş.

Buda Piyasaya Çıktıkdan Sonra En Geç 7 - 8 Ay Sonra Kırılır.

Acaba Grafik İşlemcisinde Bi Yenilenmeye Gidildimi? Grafikler Nasıl Olucak Acaba?
  • psp 3000 ile beraber raflarda duracaksa grafiği değiştirmemişlerdir değiştirseler eski pspler ne oynuyacak.
    bide bu daha portatif olmuş gerçek ps portable diye buna derim
  • İlk Mesajdaki Video Kaldırılmış Buna Bakın ;

http://www.youtube.com/watch?v=ObElhJIcOKE

6:25 ve 6:27 Arasında 2snlikde Olsa Gran Turismonun İlk Videosunu Görebilirsiniz

PSP GO! ortaya cikti , iste resimleri ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 31 Mayıs 2009; 0:20:26 >

• yannız şık diyenleri ben anlayamadım dalga geçiyorlar heralde ?

sony'nin en iğrenç tasarımı diyebilirim yahu bu nası iştir .. Neden bu kadar iyi sakladıkları , hiç sır vermemelerinin nedeni belli oldu şimdi ..

Beni heycanlandıran şey ise ; GRAN TURİSMO !! Harika görünüyor harika .. oooy oyyy..
    6 yıl beklediğimize deyecekmi bakalım , deyecek deyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Ekranın Küçülmesi Çoooook kötü Olmuş.

Buda Piyasaya Çıktıkdan Sonra En Geç 7 - 8 Ay Sonra Kırılır.

Acaba Grafik İşlemcisinde Bi Yenilenmeye Gidildimi? Grafikler Nasıl Olucak Acaba?

Bir tek 1000-2000 arasında olduğu gibi ram arttırıldı diye biliyorum.

Yalnız bundan sonra 1.8 gb'ı geçen oyunlar da olacak galiba.MGS'de oynamaktan çok ara sahneleri izleriz o zaman
  • ya bende fat psp var.. fat psp aşığıyım ancak pspmin anakartını çökerttikten sonra biraz ara verdim .. 1,5 SENE KADAR ! ve artık 1 hafta sonra yaptırmaya karar verdim..derken bu haber ? şimdi sizce ram'in diğer psplere göre düşük olması etkileyecekmidir durumu ? yani 1,5 sene bi ara verince şimdi içimdeki psp aşkı yandı tutuştu yine .. artık elime alıp pspmi oyun oynayayım istiyorum ..ama bu kadar da eskide kalmış bi psp modelini yaptırmak doğru olucakmıdır .. yani ben istiyorum ki Gran Turismo geliyor (!!) oynayayım.. MGS gelsin oynyayım problem çekmiim..
    şimdi bu pspyi yaptır sonra psp go çıksın yaz aylarında bu sefer desinler bide psp 3000 ve pspgo da oynanacak bu oyun diye kafayı yemiim..
    gerçi psp3000 le aynı olucakmı bu psp go sadece umd alırım oynarım müziğimi dinlerim psp keyfini yaşarım diyenler psp 300 satın alabilirler ama ben harde media severim herşeyi indiririm oyun içinde umd sürücüye gerek yok satın alırım netten diyenler psp go alabilirler diyor sony.. bu yüzden psp 3000 ile go arasında fark yok.. e psp 3000 le fat arasında da oyun farkı olmadığı için bi sorun olmaz heralde..

• Yüksek Kaliteli Resimler;

Toplama Resimler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 31 Mayıs 2009; 4:01:56 >

•  PSP GO! ortaya cikti , iste resimleri ...

Bunun PSP2 olmadigini dusunursek gayet iyi gelismeler var bence... Toplam agirligi 107gr. civariymis [ PSP-3000 190gr. ] , cogu cep telefonundan daha hafif yani ... Enlemesine bayagi bir kuculmus... Yukselik olarak da kuculmus... Inceldigi de soyleniyor... Acikcasi gayet "portable" olmus PSP Go! ...

Ayrica Analog'un D-pad'in altindan yanina almasi da ergonomik olarak dogru bence...

• analogu kötü olmus bence ekranın küçülmesi iyi degil tasıması daha kolay olacagı kesin ama gidipte yeni 3000 almışken boşuna buna para vereceğimi sanmıorum psp2 ye para veririm bu saatten sonra ama bu modelin cıkması psp 3000 nin yakında kıralabilecegi habercisi oldugu kesin
  • Bewnce kendi gözümüzle görüp elimize alsak daha çok hoşumuza gider...Şimdi video ve resimlerden pek bir şy anlayamayız.
    Ayrıca videoda gösterilen Gran Turismo psp versiyonundan değil.Ps3'deki gt5 p'den alınma videodam yapılmış birgörüntü.Psp o kalitede grafiği ancak rüyasında gösterir..
  • analog biraz içerde olmuş gibi, tabi cihaza dokunmadan bunu tam olarakanlayamayız. tipini ise hiç beyenmedei çin malı mp3 playerlar gibi olmuş
  • Tam cüzdan boyutunda olmuş.Slim zaten hafifti bu herhalde 150 gram civarı olacak.Genel anlamda hoş,UMD kalkması iyi olmuş,üretim masrfaflarını biraz düşürür.Pil ömrü de herhalde arttırılmıştır.Ekran aslında biraz daha büyütülebildi bence çerçeveden kısarak.
    Kontrol tuşları sınıra çok yakın,parmakları yaslayacak pek yer yok,ama bizzat denemeden yorum yapmamak lazım.
    Nihayet Gran Turismo da çıkıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Bewnce kendi gözümüzle görüp elimize alsak daha çok hoşumuza gider...Şimdi video ve resimlerden pek bir şy anlayamayız.
    Ayrıca videoda gösterilen Gran Turismo psp versiyonundan değil.Ps3'deki gt5 p'den alınma videodam yapılmış birgörüntü.Psp o kalitede grafiği ancak rüyasında gösterir..

Psp tanıtım videosunda gran turismo gösteriliyo, arabalar tam geçerken üstlerinde psp yazısı belirio ama oyunun görüntülerini ps3 den almak hangi akla mantığa sığar.

az kaldı 3 haziran salı ünde sony tanıtımı var e3 de orda görürüz daha uzun metrajlısını.

• umd kalkınca orjinal oyun nasıl satacaklar ben onu çözemedim.
  • PSN'den indirilebilir olucak ama TR'de bunun altyapısı zor oluşur UMD'nin kalkması bence kötü olmuş diyelimki alete format vs atarken birşey oldu ya da düştü içindeki herşey silindi bozuldu oyunlarda gitti tabiiki maddesel olarak oyunların elimizde olması çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum eğer orijinal oyun oynayacaksak :)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

PSN'den indirilebilir olucak ama TR'de bunun altyapısı zor oluşur UMD'nin kalkması bence kötü olmuş diyelimki alete format vs atarken birşey oldu ya da düştü içindeki herşey silindi bozuldu oyunlarda gitti tabiiki maddesel olarak oyunların elimizde olması çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum eğer orijinal oyun oynayacaksak :)...

Bir kez satın aldığın oyuna ne olursa olsa ikinci kez para vermek zorunda kalmazsın. Tekrar indirebilirsin, iphone kullananlar daha iyi bilirler App Store'den.
  • Ama genede UMD'nin kaldırılması,ekranın küçülmesi ve analogun daha içe girmesi dezavantaj tabii ekranın kalitesi hakkında yorumda bulunmak saçma olur şu an için nasıl kalitede görüntü sunacağını bilmiyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.