Şimdi Ara

PSP GO satışa sunulmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PSP GO oyun konsulu 10 adet oyun hediyeli olarak , kanyon sony centerda satışa sunulmuş. Süper bi haber :))

• Oyunlar ne?
    Fiyat ne kadar yani oyunların acısını çıkaracaklarsa oyunların hiçbir değeri yok zaten
  • PSP™go ile hangi muhteşem 10 oyun ücretsiz olarak hediye edilecek?
    Assassins Creed: Bloodlines™ (Ubisoft)
    Piyotama
    Gran Turismo™ (SCE WWS)
    James Cameron’s AVATAR™: The Game (Ubisoft)
    LittleBigPlanet™ (SCE WWS)
    MotorStorm® Arctic Edge (SCE WWS)
    NEED FOR SPEED SHIFT (EA)
    The Eye of Judgement
    2010 FIFA World Cup South Africa™ (EA)
    WipEout® Pure (SCE WWS)

459 tl fiyatı var.
  • 4 Aylık haber uyuma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 21 Aralık 2010; 9:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

4 Aylık haber uyuma.

Haziran 2010 itibariyle PlayStation Store perakende fiyatlarının temel alındığı yaklaşık değerdir. Teklif 31 Ocak 2011'de sona erecektir. 31 Ocak 2011'e kadar PSPgo satın alın ve 10 adet ücretsiz PSP oyunu indirmenizi sağlayacak PSN Promotion Code'u (Promosyon Kodu) edinmek için PSPgo Promotion Theme'i (Promosyon Teması) PlayStation Store'dan PSPgo'nuza doğrudan kablosuz olarak indirin. Bu teklif Media Go ile uyumlu değildir.
    Sony'nin kendi sitesinden alıntı. Şimdi psp go alırsanız 10 oyun bedava. Doğru bilgi verelim.
  • bugün itibari ile psp go aldım ve içindek kod çıkmadı 10 tane oyun olan dvd çıktı isterseniz ps3 takıp oyunları oradan yada media go aracılığıyla yükleyebiliyorsunuz arkadaşlar ilgilenenlere duyurulur sadece oyunların psn deki değeri 300 tl hesapladım gelsin şimdi mgs peace walker gow ghost of sparta
  • Bizim burda Mediamarka(avusturya) iki günlügüne kampanya vardi fiyati 49 euro hemen aldim bitane.psp store den psp go temasini indirirseniz size kod geliyor bikac gün sonra ve o kodla 10 oyun bedava indiriyorsunuz bu türkiye icinde gecerli,ben yaptim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Bizim burda Mediamarka(avusturya) iki günlügüne kampanya vardi fiyati 49 euro hemen aldim bitane.psp store den psp go temasini indirirseniz size kod geliyor bikac gün sonra ve o kodla 10 oyun bedava indiriyorsunuz bu türkiye icinde gecerli,ben yaptim

49 euro mu? Şaka gibi...
  • oyunlar demomu yoksa full sürümmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Bizim burda Mediamarka(avusturya) iki günlügüne kampanya vardi fiyati 49 euro hemen aldim bitane.psp store den psp go temasini indirirseniz size kod geliyor bikac gün sonra ve o kodla 10 oyun bedava indiriyorsunuz bu türkiye icinde gecerli,ben yaptim

Gerçekten de şaka gibi bir daha böyle bir şey olursa lütfen haber verin hem gümrüğe de takılmaz 49 euro /kaşlarını indirip kaldıran smiley/
  • ben de alsam mı diye düşünüyorum hepsiburada'dan 100 tl kuponum var 500 tl'lik alışverişe, 400'e gelecek pspgo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos
    ben de alsam mı diye düşünüyorum hepsiburada'dan 100 tl kuponum var 500 tl'lik alışverişe, 400'e gelecek pspgo.

3000 almani oneririm tabi son karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: blogtc.net

oyunlar demomu yoksa full sürümmü

Full hocam.
  • quote:

ben de alsam mı diye düşünüyorum hepsiburada'dan 100 tl kuponum var 500 tl'lik alışverişe, 400'e gelecek pspgo.

3004 al ne yapacan go yu...
  • 3000de kirilmiyor bu da kirilmiyor ne fark edecek. Vazgectim zaten ya, sadece hbnin indirim kuponunu kullanmak icin alacaktim :)
  • quote:

3000de kirilmiyor bu da kirilmiyor ne fark edecek. Vazgectim zaten ya, sadece hbnin indirim kuponunu kullanmak icin alacaktim :)

Kim demiş 3000 kırılmıyor? Ben çatır çatır kopya oyun oynuyorum.
  • Şu an satışta olan son versiyon 3000'ler kırılıyor mu? Hayır.
  • quote:

Şu an satışta olan son versiyon 3000'ler kırılıyor mu? Hayır.

Alacağın versiyonu bilirsen kırılıyor.
  • Pakedi açıp versiyonunu öğrenemeyeceğine göre o iş yaş oluyor işte.
  • quote:

Pakedi açıp versiyonunu öğrenemeyeceğine göre o iş yaş oluyor işte.

Paketi açmana gerek yok, oyun hediyeli paketler almicaksın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.