Şimdi Ara

Playstation 2,465$'dan Satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yanlış duymadınız. Sony'nin efsanevi konsolu olan ve hala binlerce satış rakamına ulaşan Playstation 2, Brezilya'da resmi olarak satışa sunuldu.
    Biz her ne kadar Microsoft tarafından olmasa da ülkemizde resmi olarak satışına başlanan Xbox 360'ı tartışaduralım, bizden bu konuda daha şanssız ülkelerde bulunuyor.
    Bu ülkelerin başında gelen Brezilya, dün itibari ile Sony'nin bir önceki nesil konsolu olan Playstation 2'ye kavuştu.
    Oyuncak ve eğlence aletleri satışı yapan Gizmodo, Sony'nin Playstation 2'yi Brezilya'da resmi olarak satmaya başladığını belirtti.
    Bu habere şaşırdığımız kadar PS2'nin Brezilya'daki fiyatına da oldukça şaşırdığımızı dile getirmeliyim çünkü PS2'nin Brezilya satış fiyatı tam 465$ (R$779) olarak açıklandı.

kaynak

• forumda, brezilyada yaşayan bir arkadaş herkesin evinde çipli ps2 olduğunu söylemişti. el altından bulunabiliyor demekki. millette ps2 var yani, resmi olarak satılmasada olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 19 Kasım 2009; 17:57:18 >
  • ohoooo brezilyalılar yıllardır ps2 oynuyorlar hem de çipli resmi olarak satılması çokta umurlarında değildir
  • Geçen Pes'te Brezilyalı biriyle maç yaptım.
  • Ben konu başlığından bir an 2465 dolara satışa çıkmış sandım da, yooook artııkk diyecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llythem

Ben konu başlığından bir an 2465 dolara satışa çıkmış sandım da, yooook artııkk diyecektim

Olsun, bu da "yoooook artııkk" dedirtecek bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "PS2 ÖLMEZ DÜNYA BÖLÜNMEZ" MAYALAR YANILDI GALİBA , SONY ne 10 YILI 20 YIL DESTEKLEYECEK GALİBA
  • Bakalım 1 tane satabilecekler mi?
    Buradan alıp chipleyip berezilyada satmak lazım aslında...
  • Yok artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

forumda, brezilyada yaşayan bir arkadaş herkesin evinde çipli ps2 olduğunu söylemişti. el altından bulunabiliyor demekki. millette ps2 var yani, resmi olarak satılmasada olur.

O arkadas benim

Bu fiyattan satilmasinin imkani yok. Brezilya da kopya oyun sektoru cok ilerlemis durumda bu yuzden akli basinda kimsenin bu fiyata PS2 alicagini zannetmiyorum. PS2 resmi olarak satilmasada rahatca bulunabiliyor. Mesela PS3 de resmi olarak satilmiyor ama R$800 civarinda PS3 Slim 120gb alabilirsiniz rahatlikla.
  • ulkemızdekı konsol fıyatlarına b*k atanlara KAPAK olsun beterin beteri var haline şükret dostum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluuRay

ulkemızdekı konsol fıyatlarına b*k atanlara KAPAK olsun beterin beteri var haline şükret dostum ...

Ne alakası var. 3.sınıf ülkeler toplu taşımada kamyon damperini kullanıyor diye biz sıkışık körüklü otobüslere mi şükredelim. Kötüden hiç bir zaman örnek olmaz !

Bu arada "beterin beteri var haline şükret dostum" çok sevdiğim bir parçadır. Müjde Ablamız enfes yorumlamıştır...
    Dinlemek için tıkla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

forumda, brezilyada yaşayan bir arkadaş herkesin evinde çipli ps2 olduğunu söylemişti. el altından bulunabiliyor demekki. millette ps2 var yani, resmi olarak satılmasada olur.

O arkadas benim

Bu fiyattan satilmasinin imkani yok. Brezilya da kopya oyun sektoru cok ilerlemis durumda bu yuzden akli basinda kimsenin bu fiyata PS2 alicagini zannetmiyorum. PS2 resmi olarak satilmasada rahatca bulunabiliyor. Mesela PS3 de resmi olarak satilmiyor ama R$800 civarinda PS3 Slim 120gb alabilirsiniz rahatlikla.

hmm. peki hocam xbox360-ps3 ne alemde? millet ps3 ü orjinalmi kullanıyor yoksa fw li xbox mı kullanıyor? huylu huyundan vazgeçmez derler

• quote:

quote:

quote:

O arkadas benim

hmm. peki hocam xbox360-ps3 ne alemde? millet ps3 ü orjinalmi kullanıyor yoksa fw li xbox mı kullanıyor? huylu huyundan vazgeçmez derler

Turkiye de durum ne ise burasi da ayni durumda, ozellikle en son ban dalgasi ile beraber acik arttirma sitelerinde banli ve 3k li xbox360 cokca gorulmeye basladi Ayrica 3k gibi sebeplerden dolayi PS3 burda daha agir basiyor. Turkiye deki gibi 2. el orjinal oyun piyasasi olusmus durumda PS3 icin.

• Brezilya genel yapısı itibariyle fakir bir ülke kimse bu fiyata almaz zaten çipli olarak ucuza kullanıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O arkadas benim

Turkiye de durum ne ise burasi da ayni durumda, ozellikle en son ban dalgasi ile beraber acik arttirma sitelerinde banli ve 3k li xbox360 cokca gorulmeye basladi Ayrica 3k gibi sebeplerden dolayi PS3 burda daha agir basiyor. Turkiye deki gibi 2. el orjinal oyun piyasasi olusmus durumda PS3 icin.

ilginç

• Eeee halimize şükredelim ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Brezilya genel yapısı itibariyle fakir bir ülke kimse bu fiyata almaz zaten çipli olarak ucuza kullanıyorlar

Fakir degil, gelir dagilimi dengesiz. Dunyanin en buyuk ekonomisine sahip 10 ulkeden biri Brezilya. Cogu yonden Turkiye'den iyi oldugunu soyleyebilirim
  • Acun firarda nin acununa sormuslardi o kadar memleket gezdin hangisi bize yakin insan olarak benziyoruz diye brezilya demisti yanlis hatirlamiyorsam...

Ekonomi olarakta ayni durumdayiz... Arastirip gorebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.