Şimdi Ara

PSP Go Sizce Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 19 Nisan 2011; 21:54:24 >

• 6.37 kırıldı
  • at yere bin parçaya bölünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

6.37 kırıldı

O zaman 6.37 Custom yapmak için 6.37 fireware mi yapmak lazım ?
    Ayrıca performansı nasıl diğer modellere göre ?
  • quote:

6.37 kırıldı

Yanlış bilgi vermeyelim ... 6.37 sadece pandor yiyen 200xler için kırıldı diğer hiçbirinde çalışmıyor ve Sony yeni 6.38 siye bir fw yayınladı... 6.37 ve 6.38 kirilmadilar daha ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

6.37 kırıldı

Yanlış bilgi vermeyelim ... 6.37 sadece pandor yiyen 200xler için kırıldı diğer hiçbirinde çalışmıyor ve Sony yeni 6.38 siye bir fw yayınladı... 6.37 ve 6.38 kirilmadilar daha ...

6.35'i kırmak için 6.35 ofw , üstüne cfw mi yüklemek lazım ?
  • quote:

quote:

6.37 kırıldı

Evet kırılmadı.
    pandora yiyen 2000 serisi 6.37 pspler 37 den daha alt bir versiyona indiriliyor sonrada versiyon yapılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Psp go kırma işlemlerini Khalkedon yapıyor mu?
  • yapıyordur,ama tam emin değilim nedense.
    Arayıp sorun bi.Heryerde telefonları var.
  • Psp Go gerek tasarimi gerek UMD kullanmamasiyla normal Psp lerin yanina bile yaklasamaz. Psp Go anavatani Japonya da bile satmiyor. Haftalik konsol satislarinda cok denk geldim Psp ler binlerce satiyorken Psp Go lar 200-600 gibi komik rakamlarda kaliyordu.
  • Görüldüğü üzere kırıldı isteyen arkadaşlara siteyi özelden söyleyebilirim.

PSP Go Sizce Nasıl ?

PSP Go Sizce Nasıl ?
  • versiyon olarak psp go dahil 6.35 kırıldı aslında 6.37 kırıldı ancak sadece pandora yiyebilen 2000lerde çalışıyor yani ne 300x ne de go da çalışıyor.
  • son çıkan 6.38 bile kırıldı ama kalıcı mı geçici mi bilmiyorum son firmwareleri kullanmadığım için..
    performans olarak işlemcisi daha güçlü ki bu normal oyunlarda pek etki etmezken (belki yükleme sürelerine etki eder sadece) emülatörlerde güzel olabilir. mesela benim psp 2000 bazı snes oyunlarında 60 fps sabit çalışamıyor ve ben de frameskip 1 yapmak zorunda kalıyorum.. neyse ki front mission 60fps ile kaymak gibi çalışıyor. bi de donkey kong oyunları çalışsaymış keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

son çıkan 6.38 bile kırıldı ama kalıcı mı geçici mi bilmiyorum son firmwareleri kullanmadığım için..
    performans olarak işlemcisi daha güçlü ki bu normal oyunlarda pek etki etmezken (belki yükleme sürelerine etki eder sadece) emülatörlerde güzel olabilir. mesela benim psp 2000 bazı snes oyunlarında 60 fps sabit çalışamıyor ve ben de frameskip 1 yapmak zorunda kalıyorum.. neyse ki front mission 60fps ile kaymak gibi çalışıyor. bi de donkey kong oyunları çalışsaymış keşke..

Bu arada dediğin oyunu yükledim Tactics isimli Square Enix firmasının oyununu. Gerçekten övdükleri kadar varmış çizimleri ve kurgusu kusursuz olmuş.
    İşlemci malesef Go'da bile 333.
    Bu arada tavsiye ettiğin bir emulatör varsa yükleyim. Atari salonlarındaki oyunlar favorim bu arada. PSXde iyi gider ama 1-2 yıl önce pek iyi değildi PSP'de

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

son çıkan 6.38 bile kırıldı ama kalıcı mı geçici mi bilmiyorum son firmwareleri kullanmadığım için..

Bu arada dediğin oyunu yükledim Tactics isimli Square Enix firmasının oyununu. Gerçekten övdükleri kadar varmış çizimleri ve kurgusu kusursuz olmuş.
    İşlemci malesef Go'da bile 333.
    Bu arada tavsiye ettiğin bir emulatör varsa yükleyim. Atari salonlarındaki oyunlar favorim bu arada. PSXde iyi gider ama 1-2 yıl önce pek iyi değildi PSP'de

tactics ogre mükemmel oyundur gerçekten ve giderek daha da güzelleşir. ayrıca oyun içerisinde savaşlarda felan verdiğin kararlara göre gidişat da değişiyor. aslında snes-psx oyunudur, 16 yıllık bi yapımdır ama psp de gerçekten çok sıkı hale getirmişler. savaş çok seri, 12 kişi salabiliyorsun, senaryo kararlara göre değişiyor, en sevdiğim yanı da müzikleri ki bi oyunda karşılaştığım en iyi soundtracke sahip. hele şu parça felaket güzelhttp://www.youtube.com/watch?v=2s9Rps9Bxr0. bir de oyunu oynarken L1 tuşunu bol bol kullan, savaşları en az hasarla atlatmaya çalış. oyun zorlaşıyor ama zorluğu L1 tuşuna basarak açtığın tarot kartı ile dengeleyebiliyorsun. L1 sana son 50 hamlenden istediğine gitmeni sağlayacak.

ben go'nun işlemcisini daha fazla sanıyordum, 333 olduğunu bilmiyordum bak. neyse sağlık olsun.

benim psp'yi alma amacım ilk başta emülatörlerdi. dingoo, gp2x wiz gibi cihazlara yönelecektim ama sonradan baktım ki psp onlara göre hem daha fazla emülasyon başarımı sağlıyor, hem kendi hem de ps1 oyun kütüphanesini önüme sunuyordu. emülator olayıyla çok uğraşırım, eski klasikleri felan yıllar sonra tekrar oynamak iyi geliyor.
    atari salonu oyunları favorinse sana tavsiyen finalburnalpha (fba4psp olarak geçiyor), cps1, cps2'dir. mame var ama pc'de kurulu ama psp'de hiç denemedim. gameboy advance emülatörü (gpsp) ve içinde 5-10 klasik oyunu mutlaka bulundururum.. aynı şekilde snes (snes9x mecm091117 tavsiyemdir) sega mega drive (picodrive olarak geçiyor ve psp'de en rahat çalışan emülatör belki de) gibi emülatörleri de 10-15'er oyunuyla bulundurmanı tavsiye ederim zaten çok az yer kaplıyorlar. amiga emülatörü fena değil ama sesi tam emüle edemediğinden biraz kulak tırmalayıcı oluyor. nintendo64 emülatörü ise birkaç oyun haricinde hızlı bi oyun deneyimi sunmuyor.. sen atari salonları için en iyisi fba4psp ve mame yükle. fba zaten capcom oyunlarını (punisher, cadillacs dinasorus gibi atari salonu klasikleri özellikle) çalıştırır. mame ise neo geo, capcom, konami gibi aklına gelebilecek eski arcade makinaları emüle eder. zaten indirdiğin emülatörde oyun listesi vardır, bakarsın oradan hangi oyunlar çalışıyorsa onları atar oynarsın. romlara ulaşmak istersen bana özel mesaj at ben yardımcı olurum..

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

quote:

6.37 kırıldı

Evet kırılmadı.
    pandora yiyen 2000 serisi 6.37 pspler 37 den daha alt bir versiyona indiriliyor sonrada versiyon yapılıyor.

Yok Abi normal versiyon olarak kırıldı... 6.37 ME'mi ne...

• İlk çıkan PSP'lere göre çok daha güzel tasarımı var. PSP 2 çıkana kadar idare edecek oyunlar yok değil. Zaten sırf Gow için bile yeni PSP alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 19 Nisan 2011; 21:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

İlk çıkan PSP'lere göre çok daha güzel tasarımı var. PSP ' çıkana kadar idare edecek oyunlar yok değil. Zaten sırf Gow için bile yeni PSP alınır.

+1907
  • Custom versiyonu çok vicdansız kapatmaya gelmiyor yeniden CW yapmak gerekiyor.
  • Artik PSP almaya degermi acaba? ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.