Şimdi Ara

psp go vs psp 3004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psp gomu yoksa psp 3004mü alıcağıma karar veremedim özellik bakımından go daha iyi ama ekranı küçük sizce psp gomu psp 3004mü yoksa vitayımı bekliyim

• Arkadaşım psp 3004 ün ekranı psp go nun ekrenından az bişey büyük.Ama psp go nun grafikleri daha iyi ve psp goda wifi ve bluetoot var.Şuan her yerde psp go 10 oyun hediye veren kampanyalar var ve 450 tl civarı bence yaza doğru biraz bklersen fiyatlar biraz daha düşecektir.300 - 350 arası gbi düşüş olabilir.Ama psn tr ye bi göz atarsan psp vita 22 şubat 2012 de çıkacak o kadar çok oyunu yok ama şuan oyun yapımlarına başlandı yakında yaza doğru pes fifa call of duty serisi vb. çıkıcak ve wi-fi li değeri 249 euro yani 500 tl olucak wi-fi ve 3g li ise 299 euro yani 600 civarı bişey olucak .Fakat 22 şubatta türkiyeye daha gelmez anca yaza doğru beklersen alabilirsin.Ve psp vita nın görüntü kalitesi oldukça yüksek dokunmatik ekranıda var ayrıca 2 kameralı ve 2 anologlu.Ama bana grafik o kadar lazım değil seyehatlerde arabada giderken vs oynamak istersen %100 psp go al derim hem 10 oyunda veriyo hem fiyatıda oldukça uygun.LittleBigPlanete bayıldım.Hem bu 10 oyunu alsan başka oyuna gerek kalmaz zaten tüm gzel oyunları vermiş zaten.Ben fikrimi söyledim yardımcı olduysam ne mutlu bana

• valla hocam bencede youarethebest...
    bende bugün bimekste baktım baktım karar veremedim... sanırım sayende GO diyecem..
  • bir arkadaş 10 oyunlu psp go almış fakat sony'e kayıt yaptıramadığı için oynayamıyormuş.
    nasıl olur bu? sorun mu var acaba?
  • arkadaşlar kimse bakmadı yazdığıma lütfen yardım edin psp 1003 m var versiyon 5.03 nasıl kırabilirim
  • Kesinlikle psp 3004 al go telefon kadar ve çözünürlük daha kötü tek iyi tarafı içinde 16 gb hafıza var.39 ekran tv in varsa tv ye bağlarsın pspyi süper oluyor ps2 gibi ama 64 ya da 106 ekrana falan bağlama yoksa pikselleri sayarsın :))) PSP 3004 AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockboy222

Kesinlikle psp 3004 al go telefon kadar ve çözünürlük daha kötü tek iyi tarafı içinde 16 gb hafıza var.39 ekran tv in varsa tv ye bağlarsın pspyi süper oluyor ps2 gibi ama 64 ya da 106 ekrana falan bağlama yoksa pikselleri sayarsın :))) PSP 3004 AL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshua00 -- 10 Kasım 2011; 19:23:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesler gonun ekrani daha iyi ben size soyleyeyim.pixel sayisi 3000 le ayni fakat renk sayisi ve parlakligi daha iyi yani bence go
  • tabii ki 3000 serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

tabii ki 3000 serisi

e bence de go be kardesim .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am The Best

Arkadaşım psp 3004 ün ekranı psp go nun ekrenından az bişey büyük.Ama psp go nun grafikleri daha iyi ve psp goda wifi ve bluetoot var.Şuan her yerde psp go 10 oyun hediye veren kampanyalar var ve 450 tl civarı bence yaza doğru biraz bklersen fiyatlar biraz daha düşecektir.300 - 350 arası gbi düşüş olabilir.Ama psn tr ye bi göz atarsan psp vita 22 şubat 2012 de çıkacak o kadar çok oyunu yok ama şuan oyun yapımlarına başlandı yakında yaza doğru pes fifa call of duty serisi vb. çıkıcak ve wi-fi li değeri 249 euro yani 500 tl olucak wi-fi ve 3g li ise 299 euro yani 600 civarı bişey olucak .Fakat 22 şubatta türkiyeye daha gelmez anca yaza doğru beklersen alabilirsin.Ve psp vita nın görüntü kalitesi oldukça yüksek dokunmatik ekranıda var ayrıca 2 kameralı ve 2 anologlu.Ama bana grafik o kadar lazım değil seyehatlerde arabada giderken vs oynamak istersen %100 psp go al derim hem 10 oyunda veriyo hem fiyatıda oldukça uygun.LittleBigPlanete bayıldım.Hem bu 10 oyunu alsan başka oyuna gerek kalmaz zaten tüm gzel oyunları vermiş zaten.Ben fikrimi söyledim yardımcı olduysam ne mutlu bana

Kardeş vita 500 tl değil. Türkiye'de sadece Wi-Fi'li model 750 hem Wi-Fİ hem de 3gli modeli 850 tl. Yani hafıza kartıyla falan pahalıya patlıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.