Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir cd ye anca doluyo adres verirseniz yollarım programla birlikte ÜCRET falan talep etmıyorum yada sayfa da ki linklerden hemen kendinde indirebilirsin...
  • Selamlar arkadaşlar, tozlanan pspmi bu gps ile tekrar elime almak istiyorum:)
    Kullananlardan tavsiye istiyorum, bu gps'in normal 200-400tl arası arabalar için satılan gpslerden ne farkı var, almaya değermi? Yoksa almışken normal bir navigasyon cihazımı alınmalı nedersiniz?

Şu konularda beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim...
  • arkadaşlar go!explore için macaristan haritası var mı veya orayı kapsayan bi harita?
    mapthis için macaristan haritası da varsa o da olur?
  • ben bi bakıyım arşivlerime
  • kubilay abi bana da yollarmısın harita... pm attım
  • Konuda var adamım raaapppidli istersen bak hemen tum turkıye ve ankara var
  • bana macaristan bakıcaktın kardeşim?bulabildin mi?
  • Arkadaşlar bugün itibariyle bana Sony EU pazarlamadan gelen maili size aktarıyorum.

Sony EU'nun cevabı:

Değerli Sony dostu,

Mesajiniz ve Sony urunlerine gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz.

Bu konuda çalışmalar devam etmektedir. Yeni yılda ülkemizde kullanıma açılacaktır.

Bilginize sunar,esenlikler dileriz.

Saygilarimizla,

Sony Eurasia Pazarlama AS

Musteri Bilgi Merkezi

Tel: 216- 444 76 69 (SONY)

E-posta: bilgi@eu.sony.com

Benim Attığım Mail : 16 Temmuz 2009

Sent: Thursday, July 16, 2009 3:53 PM
    To: Turkey, SONY Call Centre
    Subject: PSP ve GPS 290 Adaptörü ve Türkiye Haritası
    Importance: High

Sayın Yetkili,

Bende PSP 3000 ve GPS aygıtı bulunuyor.Bildiğiniz üzere Go!Explore programı ile bu gps aygıtı sayesinde PSP ile mükemmel bir şeklide sesli ve görüntülü navigasyon yapılabilmektedir.Fakat bu hizmet sadece bazı Batı Avrupa ülkeleri için veriliyor.Türkiye için de böyle bir uygulama düşünülüyor mu? (Kesinlikle düşünülmeli) Eğer yakın zamanda bu gerçekleşirse navigasyon cihazı almaktan vazgeçip yerine PSP mi kullanacağım.Benim gibi bu haberi sabırsızlıkla bekleyen birçok arkadaşım var.Sizden isteğim bana bu konuda aydınlatıcı bir bilgi vermenizdir.Bende sizin bilgileriniz doğrultusunda hareket edeceğim.Şimdiden teşekkür ederim.

Şimdi de 2010 yılına kaydı GPS in Türkiye de kullanıma açılması

• KONUNUN EN GÜZEL HABERİ TŞKLERRR!!! MÜKEMMELSİN HOCAM...
  • kubilay dostum bir istek te benden oldu pm.de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaerkan -- 27 Temmuz 2009; 13:14:31 >
  • arkadaşlar aynı maili sizlerde defalarca gönderirseniz bu işi hızlandırmış oluruz kanatimce. Ben her 15 günde bir yolluyorum.
  • BENDE COPY PASTE yapalım dan yanayım
  • Sonynin sitesinde psp yok:( bunu fiyatı nekadar?psp +gps=?
  • bu konuda bilgisi olmayan biri olarak soruyorum bu olay paralı mı aylık ücretlimi nedir yani.tamamen free kullanım mı
  • Bire bir konumu göstermediği için pek kullanışlı değil 140lirayı ona vereceğinize 200 liraya gps yani bir navigasyon cihazı veya arabanıza 250 gibi bir fiyata yol bilgisayarı taktırabilirsiniz.
  • Bence gereksiz bir eklenti
  • peki arkadaşlar bu haritalar petrol, banka v.s. gibi şeyleri gösteriyor mu ayirca haritaya adres girebiliyor muyuz ?
  • kubilay abi linki tekrar verirmisin??? teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar map download programında bişey mi var ben anlayamadım sadece ana yol geliyo download ettiğimde daha öncede yapmıştım aradan zaman geçti ben mi unttum diyecem ama olmuyor bi türlü yapamadım.
    karabük ün haritasını yapan yada nereyi atladığımı söylebebilecek biri varmı aranızda.
  • Arkadaşlar PSP GPS aparatından almak istiyorum ama önce FAT PSP için araç standı bulmakta güçlk çekiyorum :( Sanırım slimler FAT uyumlu değil bana FAT PSP için araç tutacağını nerden bulabileceğim konusunda yardım edebilirmisiniz...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.